Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet kızlar kilo bildirimim kendi eşşekliğimin cezasını çekiyorum işte 71,5 ama 1 aydır hiç diyet yapmadım deli gibi yemek yedim buda iyidir demi

kızlar haftalar sonra pazar günü evde geçti çok şükür ilkkez eşim ben kuzi dinlendikk dün rşimle sohbet ederkenn yürüyüş bantımı alsak dedik evde eliptik var vibliyorsunuz geçen yıl martta aldım etinden sütünden yararlandımm belden aşamın zayıf olmasını buna borçluyum çok işime yaradı ama yürüyüş koşma bantı istediğimi anladım bir kaç gündür eşimde istiyormuş bunu satalım koşu bantı alalım diye konuştum ve bi internetten sitesine koydum 2 saate satıldı 240 almıştım 150 sattım ,yani anlayacağınız evde bir alet yokk kaldımmı lesli ablanın elinee yeni bir alet alasaya kadar neyse öyle dikkatmi çekerdi 500-600 koşu bantları ama işin püf noktaları varmış yani marka yedek parça ,hp gücü yağ yakım göstergesi falan filan bunlar hep ekstra ücret birde çok gürültü yapıyormuş kaliteliler az yapıyormus ama onlarda 1,5 liradan başlıyor gerçi koşu bANTI MİNDERİ VARMIŞ O GÜRÜLTÜYÜ MİNİMUMA DÜŞÜRÜYORMUŞ , ay dün 7 bine bile gördümm yuh araba parasıı neye ben en fazla 700 lira verebilirim ve öyle alıp kenara koyan biride değilim sporu seviyorum ama o fiyatada dandik vsr 2,el bakıyrum ama herkez benim gibi temiz kullanmaz ki arada derede kaldımm kızlarrrrrrrr

Son düzenleme:
evet kızlar kilo bildirimim kendi eşşekliğimin cezasını çekiyorum işte 71,5 ama 1 aydır hiç diyet yapmadım deli gibi yemek yedim buda iyidir demi

elbette 400 gr almak çok çok almaktan iyi ama sendebiliyorsun kg almak kolay vermek zor sen bilinçli birisin biliyorumki toparlıcann yani 400 gr almakla belki 1 hafta geriye gidiyorsun inş vermeye başlasın feslimmmm

sevgili kızlar günaydın öncelikle.......

bende cumadan beri yokum cumartesi pazar eğitim vardı maaleseff 2 tam gün ünv.eğitime katılmak zorunluydu pilim bitti tabii..
sabah tartıldım pekk acı bir tablo 73.800 maaleseff çok hızlı kilo alıyorum moralim bozuk zaten iştahımda açık çok dengesiz besleniyorumm..nasıl diyet yapılacağını unuttum resmenn...
ne yapacam bilmiyorumm bari almasamm bu hızlaa 1 ay evvel nerdeyse 70i gördüm benn...18 nisanda 70,500düm tartıldığımdaayazmışımm
offyaa..
neysee..
öncelikle ercemi çokk tebrik ederimmm büyük başarı hele bu bahar geçiş döneminde
duygu 600gr hiçte fena bir rakam değil...bence
krizantemm canımya soba zehirlenmesi yaşayan tanıdıklarına çookkk acil şifalar diliyorum cenazede var sınırım allah rahmet etsinn
fesleğenimm aman dikkat et sende benim gibi olma en azından koru kendini...

ah bekontesimm 1,800 gr almışsın bir ara ne güzel asılıyordunn bencee belki yanlış düşünüyorsam düzelt stresdenmi yiyorsun senn gerçekten hızlı kg alıp veriyonn inş artık hep verirsin yarın öbürgün hamile kaldığındaada alcan kg çok zorlnırsın kontesimmm birtanemm

sabah 2 dilim ekmek ,2 dilim kaşarla yedimm
3 bardak çay su içmedimm...

öğlene allah kerimm dengesizimm yaa
inş hep hafif beslenirsinn

acil servis bacım yokk nerdeki acaba allah allah leylacımda benim gibi alıp duruyo sanırım...
gelirler az sonraaa
veeeeeeeeeeeeeee 1000. Sayfamız hayırlı uğurlu olsun benn açılışını yaptım nice binlere kızlarrr...
vayyy 1000 kontes olsu benden sana 1000 öpücükkk jhayırlı uğurlu olsunn sayfamızz kısa sürede bu kadar ilerledik gerçöi bir ara alsık o günlerde salmasaysımm şimdiye çoktan bini geçerdikk

aslinda evet bi ara 79 olmustum duygucugum,bu ara cok kosturmaca gecti,eger dikkat etsedim kilo verirdim kesin,ama yemeseydimde o kosusturmaya dayanamazdim,ama vücudum sikilasti kosturmacadan,dün kermeste görenler cok kilo vermissin dediler

aslinda evet bi ara 79 olmustum duygucugum,bu ara cok kosturmaca gecti,eger dikkat etsedim kilo verirdim kesin,ama yemeseydimde o kosusturmaya dayanamazdim,ama vücudum sikilasti kosturmacadan,dün kermeste görenler cok kilo vermissin dediler

ne güzelıkılaşmanda güzel had ibakalım potim yavaş ama emin adımlarlaa her hafta güzel bildirimler verirsin inşallahh

canim destegin için çok te$ekkür ederim çok haklisin, herkeste diyor aç kalinca zayiflanmaz diye, ama inanki denedim bende senin gibi diyet konusunda profesyonel oldum yani keni vücudumu tanidim, $öyle anlatayim, ben ne zaman protein, süt yogurt, peynir, ceviz/badem/findik, yulaf kepegi bunlari yesem hiç kilo vermiyorum yani bunu birkaç kere denedim ama olmuyor, ben ne zaman, sebze çorbasi, salata, sebze, tavuk agirlikli beslensem (tabi 0 yagli) o zaman kilo veriyorum sadece
bu arada geçen sene diyetisyene dedim, spor yapiyormusun dedi, bende hayir ama X te çali$iyorum dedim, oda tamam spora gerek yok o zaman dedi( X büyük bir magaza yari toptanci gibi ve çok kalabalik oldugu için 6-7 saat ayakta ve agir $eyleri ta$iyarak çali$iyorum) ve liste verdi ama bana çok geldi yinede bir hafta uyguladim ve 100-200gr verdim bende hemen pes ettim

duygumm hep arkamdasınn canımyaa...
az evvel aynı alemlerde geziyodukk biliyosun görmedim değil sadece ben ve arkamda duyguu dedim arkadaşımm bırakmamaış beni arkamdan gelmişş.....

Az evvel aynı alemlerde geziyodukk biliyosun görmedim değil sadece ben ve arkamda duyguu dedim arkadaşımm bırakmamaış beni arkamdan gelmişş.....

evet arkandayımm aşadan bakıyorum yoksunn iki sohbet edeyim ama lamba yanıyorr:)) dedim bu benibırakıp nereye gitti ama başlığı görüncce accuk şaşırdumm :))

az evvel aynı alemlerde geziyodukk biliyosun görmedim değil sadece ben ve arkamda duyguu dedim arkadaşımm bırakmamaış beni arkamdan gelmişş.....

ne alemınde gezıyonuz kısssssssssss gırmeyın oyle alem malem bılmedınız yerlere bulamam yoksamkı sızı kaybebedırımmmmm kıss kısmısı oyle heryere gırmez alem neyın yapmaz

Az evvel aynı alemlerde geziyodukk biliyosun görmedim değil sadece ben ve arkamda duyguu dedim arkadaşımm bırakmamaış beni arkamdan gelmişş.....

ne alemınde gezıyonuz kısssssssssss gırmeyın oyle alem malem bılmedınız yerlere bulamam yoksamkı sızı kaybebedırımmmmm kıss kısmısı oyle heryere gırmez alem neyın yapmaz

vallla gözüm üzerinizdee haa ona göre az önce dedektifçilik yaptım kontesi başka alemlerden gördümmm:)))

kizkanmadim desem yalan olur hihihihih
tebrikler in$allah böyle devam edersin :)

offf bu dedilkerini denicem, ama mümkün oldugunca aç kalmayada çali$acagim, mesela dün ve önceki gün tok tutan hap içtim, özellikle dün neredeyse bir$ey yemedim gün boyu çünkü ak$am dügün vardi ve ben yicemi biliyordum, iyikide öyle yapmi$im :) ama henüz kiloma bakmaya cesaretim yok ya yine 69-70 olduysam?:18::18:

tabiki bana destek oluyorsun canim yardimin dokunmaz olurmu hiç, annemle her ne kadar arkada$ gibi olsakta kilo konusunda beni anlamiyor ve bu tarz cümleler kullaniyor "ben senin kadar dikkat etseydim incecik olurdum, yemegi yaparken sana parsiyon ayirmiyorum bile, otur bir dakika yerinde, ne yedinki, su içe içe miden patlicak, açliktan agzin kokuyor" bunlari söylerken gülerek söylüyor bende gülüyorum hatta yazarken bile gülüyorum ama kendi odama çekilince ben neden böyletim diye çok üzülüyorum yani annem bilmeden beni üzüyor hatta kom$ular bilee "ee hadi yesene" dediginde annem "yine iyi yedi sen evde gör hiçbir$ey yemiyor" diyor yani morelimi bozuyor tabi haberi yok,,,, neyse çok uzattim destegin için çok te$ekkür ederim beni anlayan birileri olduguna çok seviniyorum

bu arada tatli krizim için bende bir$ey buldum : 1 ka$ik yulaf ezmesi + 1 çay ka$igi $ekersiz kakao+ bir tatlandirici+sicak süt bunlari kari$tirinca kek yemi$ gibi oluyorum :)

600gr süper in$allah böyle gider hatta daha fazla verirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…