- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.981
evet kızlar kilo bildirimim kendi eşşekliğimin cezasını çekiyorum işte 71,5 ama 1 aydır hiç diyet yapmadım deli gibi yemek yedim buda iyidir demi
ah bekontesimm 1,800 gr almışsın bir ara ne güzel asılıyordunn bencee belki yanlış düşünüyorsam düzelt stresdenmi yiyorsun senn gerçekten hızlı kg alıp veriyonn inş artık hep verirsin yarın öbürgün hamile kaldığındaada alcan kg çok zorlnırsın kontesimmm birtanemmsevgili kızlar günaydın öncelikle.......
Bende cumadan beri yokum cumartesi pazar eğitim vardı maaleseff 2 tam gün ünv.eğitime katılmak zorunluydu pilim bitti tabii..
Sabah tartıldım pekk acı bir tablo 73.800 maaleseff çok hızlı kilo alıyorum moralim bozuk zaten iştahımda açık çok dengesiz besleniyorumm..nasıl diyet yapılacağını unuttum resmenn...
Ne yapacam bilmiyorumm bari almasamm bu hızlaa 1 ay evvel nerdeyse 70i gördüm benn...18 nisanda 70,500düm tartıldığımdaayazmışımm
offyaa..
Neysee..
öncelikle ercemi çokk tebrik ederimmm büyük başarı hele bu bahar geçiş döneminde
duygu 600gr hiçte fena bir rakam değil...bence
krizantemm canımya soba zehirlenmesi yaşayan tanıdıklarına çookkk acil şifalar diliyorum cenazede var sınırım allah rahmet etsinn
fesleğenimm aman dikkat et sende benim gibi olma en azından koru kendini...
inş hep hafif beslenirsinnsabah 2 dilim ekmek ,2 dilim kaşarla yedimm
3 bardak çay su içmedimm...
öğlene allah kerimm dengesizimm yaa
gelirler az sonraaaacil servis bacım yokk nerdeki acaba allah allah leylacımda benim gibi alıp duruyo sanırım...
vayyy 1000 kontes olsu benden sana 1000 öpücükkk jhayırlı uğurlu olsunn sayfamızz kısa sürede bu kadar ilerledik gerçöi bir ara alsık o günlerde salmasaysımm şimdiye çoktan bini geçerdikkveeeeeeeeeeeeeee 1000. Sayfamız hayırlı uğurlu olsun benn açılışını yaptım nice binlere kızlarrr...
günaydinnnn
1000.sayfa masallahhh
kilo 78 ,almamisim bunada sükür
aslinda evet bi ara 79 olmustum duygucugum,bu ara cok kosturmaca gecti,eger dikkat etsedim kilo verirdim kesin,ama yemeseydimde o kosusturmaya dayanamazdim,ama vücudum sikilasti kosturmacadan,dün kermeste görenler cok kilo vermissin dediler
Gülüm sistemde ters giden birşeyler var onları bulup çözmek lazım , uzun süre aç kalıpta azda olsa yemek yenildiğinde vücut " bunun gerisi gelmicek bu hain leyya bana vermicek" diye depolar yakmaz benim bildiğim , senin menülerinde akşama doğru ilerleyen bir besin artışı var sanırım ve şeker tatlı olaylarını da akşam yapıyosun anladığım kadarıyla ... şekerli gıdalar glisemik indeksi yüksek olduğu için daha hızlı acıktırır seni ve farkında olmadan aynı şekilde saldırmaya devam edersin , ikinciside alınan karbonhidratın yakılması için dengeli bi beslenme şekli olmalı sanırım , mesela protein alımını artırmak gibi ... tatlı krizlerini yada kendi tabirimle saldırmayı önlemek için sabahtan zengin beslen , mesela sabah 2 dilim buğday ekmeğiyle peynir ye , öğleye doğru 1-2 meyve öğlen yine 1-2 dilim ekmekle 1 köfte büyüklüğü et yada kurubaklagip yanına muhakkak 2-3 kaşık yoğurt salata vs , ikindi yine 1-2 meyve .... yani gereksiz krizleri önlemek için düzenli beslen ve ara öğün şart ... bunlar yine kendi fikrim , fakat gecenlerde annemi diyetisyene götürüpte ben neden kilo veremiom dediğimde senin kilon şu an ideal diyen doktora kilo almaya başladım dedim , sana en önemli ip ucum ara öğün yap vermeye devam eder ya da almazsın demişti ... sana yardımcı olmak istiyorum , ya bir diyetisyene git , yada dediğim gibi öğünlerini düzenle ara öğünler yap ... gece yatmadan önce süt iç ... süt yoğurt ta gereksiz tatlı krizlerine ii gelio bence ... bir de küçük bir tüyo , eskiden osmanlı mutfağında sütlü tatlılar çok tüketilirmişmiş fakat kilo derdi olmazmışmış , bunun nedeni ise sütlü tatlılara bolca ekilen tarçınmış , çünkü tarçın o tatlıdaki şekerin zararını kırarmış ... alakasız oldu ama söylim dedim hayli diyet bilgim var ama kendime faydam yok tembelim ben kaldım 65 te
duygumm hep arkamdasınn canımyaa...
Az evvel aynı alemlerde geziyodukk biliyosun görmedim değil sadece ben ve arkamda duyguu dedim arkadaşımm bırakmamaış beni arkamdan gelmişş.....
az evvel aynı alemlerde geziyodukk biliyosun görmedim değil sadece ben ve arkamda duyguu dedim arkadaşımm bırakmamaış beni arkamdan gelmişş.....
Az evvel aynı alemlerde geziyodukk biliyosun görmedim değil sadece ben ve arkamda duyguu dedim arkadaşımm bırakmamaış beni arkamdan gelmişş.....
ne alemınde gezıyonuz kısssssssssss gırmeyın oyle alem malem bılmedınız yerlere bulamam yoksamkı sızı kaybebedırımmmmm kıss kısmısı oyle heryere gırmez alem neyın yapmaz
vallla gözüm üzerinizdee haa ona göre az önce dedektifçilik yaptım kontesi başka alemlerden gördümmm:)))
günaydınnnnnn
bir yarışmanın daha sonuna geldik ve işte final günü
geçen hafta 72 500
bu hafta 70 700
bana göre harika bi sonuç duygu seninle yarışmak çok zevkli arkadaşım ,bugün beni yenersen bile verdiğim kilo benim tesellim olucak .eski motivasyonum geri geldi .bundan sonra tam gaz devamm
kendimi eleştiriyim biraz ,demekki hamurişi ,çukulata ,tatlı yemeyince ,bide üstüne spor yapılınca çok güzel kilo veriliyomuş
neyse ben çıkıyorum yürüyüşe gidiyorum
emin ol geri dönüşü çok kötü olur hem mutsuzolursunn insan yeme kyemedimi mutsuz umutsuzo lur hemde bu kadar yememeye birde kg vermedinmi hayal kırıklığı 2 ye katlanır sen herşeyden ye ama az ye ve şu şekerli hamur işli ekmekli şeyler yeme ve biraz hareket ettt görsen gr gr bile olsa vercenn bir az yiyon bir gün çok böyle olmaz güzelimm aç kalmak çözüm olsa bende yemeyimm yaptığın şeyden keyif al cnmm lütfen bu kadardakafana takmaa inan buda eni olumsuz etkiliyor beynine sinya lyolluyorsunnn biraz bırak şu düşünceleri valla bilmiyorum yayınlanıyormu fransada ama yeni bir hayat var starda ben onları izliyorumm sende internetten bul baştan izle sana iyi motive olur diye düşnüyorum
dünden bugüne 1 kg alman neye bağlaya biliriz ödemdir ,wc çkmamışsındır , açlıkla bu işlerin yürümüyeceğini öğren tatlımmmm
yaa tatlı istediğini kontrol edemiyorsan muzu kakaoya banya emin ol çikolatadan daha maum ve tatlı itediğini karşılıyor tabi böyle yap dediysem büyük boy muz değil ccnm istedikçe 3de 1 ni böl ban ye ama bir seferde değil tadını çıkarana çıkara leyya sana tek tavsiyem yaptığın şey herneyse sil aşa dön yeni bir düzwn yap kendine hiç birşeyden mahrum kalmaa annen ne yaptıyaaa ye ama 2 kaşık ye doymam diyoarsan zevkine göre güzel bir salata yap cnn tatlımı istedi işte onuni çin az öncedki gibi pratik o atağını bastıracak şeyler yap mesela yoğurta meyvaya ekleyip meyva alatası yap yee ahh keşke bir faydam olsa
günaydınn güzel hatunlarr hayırlı berekeTli mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerimm cumadan beri gözükmüyorum herkez iyidir inşallah geçen hafta %50 güzel % 50 planlarımın dıışnda geçti haftada bir yapmam gereken kaçamağı 2ye çıkardım gerçi dün dengelemeye çalıştım ama erceM kadar kg veremedim tabi ercem seninle yarışmak çok keyfiliydii emin ol ama kendim ettim kendim buldum haa yine senin kadar veremezdim çok dikkat etsemde anca aktif detoks yapmam gerekirdi 1.800 gr vermişsin inşallah geri almazsın almada senin kadar güzel hatuna yakışmıyor görüyon ne kadar zor verildiğni ben her nekadar pek fazla dikkat etmesemde 600 gr vermişim yine 67 göremedimmm tam 68 kg belki tşörtümü çıkarsam oda 100 gr edermiydi acep neyse 68 kg yani 600 gr verdimm seni canı gönülden tebrik ediyorummmmmmm ee bükemediğin eli öpeceksinn bende öpüyorum ee şu demek oluyorki 1-1 olduk bir hafta mola isteğİdin bir hafta tekrary apalım emin ol işe yarıyor ben seni düşÜnErek dün çok motive oldum ve 2 öncceki günü telafi ettim ailece dışarda yemek yedik ama o kaçamağı yapmasamda 1 kg verirdimm sanırım her türlü sen yenerdin beniii neyseeeeeeee seni çokkkkkkk tebrik ediyorum inş bu her haftaya yansır artık sonuca gidelimmm yap boz yapmayalımm gerçekten zor kg vermekk ee cezamı alayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?