Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet arkandayımm aşadan bakıyorum yoksunn iki sohbet edeyim ama lamba yanıyorr:)) dedim bu benibırakıp nereye gitti ama başlığı görüncce accuk şaşırdumm :))

bir türkü vardır bilirmisin derdim çoktur hangisine yanayımmm.. diyee bazen dalarımm giderim ben eski alemlere
eski yaralarım depreşir...
kilo almışımm,annem yine hastanede haber alamadım yanına gidemedimm aklım orda fikrim başka yerde bedenim burdaa..
rabbim bana hayırlar versin tez zamanda yüzüme baksın ümmeti muhammedin içindede benimm
gerçektenn mucizelere her zamandan fazla ihtiyacım varr..kafamı yastığa koyduğumda rahat uyumak istiyorumm...Ve ekliyorum hamdolsun rabbim beterlerinden saklasın
aslında 2 gündür annemin çok ateşi vardı zorunlu eğitimden dolayıda çıkamadım yanında kardeşlerim var ama işte illada insan yanında olmak istiyorr.Enfeksiyon riski varr inşallah olmaz üşütmüştür sadece

Günaydın sabah şekerleri , bugün biraz geciktim ... Bugün kilo bildirim günüydü dimi öncelikle , sobadan zehirlenenlere Rabbim acil şifalar versin ölen kişiyede Allah rahmet eylesin , çok acı bu yıl hastaneden bir arkadaşı kaybetmiştik bizde 27 yaşında ...
kilo bildirimine gelince , bu kardeşiniz yarışta olmadığı halde birinci olmaktan korktuuu , 67 ile başladığı macerada 3 gün üst üste 65.100 görünce haftasonu kaçamağı yaptı ( pizzalar kolalar dondurmalar ) ve 65.500 le aranıza döndü sporsuzda olsa yeme düzenine su ilave edince kilo vereceğini anladı .... benim inemediğim kıramadığım noktaya geldim şimdi esas ... bakalım bundan sonra neler olacak benim için 62 60 lar bir hayal mi acaba

canim bende çok isteyerek aldim benimki elektrik degil kendin tutupta ilerliyorsun yani daha çok enerji harciyorsun, aldim odama koydum misafirin çokcuklari ve benim karde$lerim ne yaptiysalar halisi kaydi bir tarafa, geçenlerde düzeltmeye çali$tim ama parmagimi mahfettim $imdide cesaretim yok
ben zaten gün boyu çok yürüyorum ama ko$maya zamanim olmuyordu bununla ko$uyordum gerçektende çok terletiyor
he birde düz olanlar var bir yoku$u olanlar ben yoku$lu aldim ama pi$mani çünkü çok yoruyor insani bu yüzden tavsiye etmem :)

hiç olmami$

amin canim cümlemize hem sabir versin hemde dualarimizi kabul etsin, en çokta sana yardim eylesin, en kisa zamanda aydinliga kavu$tursun

süpersin yaaa acil 112 kiskandim vallaaaaa

valla kendi doktorun kendin olcan bünyeni senden dahai yi bilenyok diyetisyenler hepsi aynı hepside aynı tarz lite veriyor sen ne seni mutluediyor neler anazararlı biliyorsun artık leyyam inş kendnmi toparlıcann annnede bakma annelerin hepi böyledirrr yslnız hekonuda teşhisi koymusun şu olumsuzluk huyun beni deli ediyor ya senki akılıl birsin araştırma yapıyon okuyon meraklısın bi şunudaalıştır birşeyi devamlı olumsuz düşünürsen yani ben yapamıcam olmuyor tarzı ne oluyorr muş bir arşatr benim evladım olmadı 1.5 yıl ben ay olmuyor olmucak diye tükettim kendimi ne zaman takmadım takmasım derken düşünmedimm o ay hamile kaldımm sen birde bunu düşün istersenn

RABBİM bu üç ayların yüzü suyu hörmetine gönlünden ne geçiyorsa onu versinn hep mutlu olursunn güzel haberlerini duyarız inşallahh anacığınıdaa tez vakitte şifa versinnn beterinden korusunn

sen bensiz pizzamı yedin aşk olsun şimdi darıldım insan geçerken benide alırrr . inşallah en kıa sürede hadeflerdiğin kg ulaşırsınn

ya bide kızlar 10 temmuz doğum günüm tam bir yengeç burcuyumm

yengeç kadınlarını bilirsinizz,duygusal romantikk,evcill,anneci ve ailesine aşırı bağlı,duygusal kararlar veren kalp sesini önemseyen bir yapıdadır...

fakat yükselen burcumda oğlak benim,oğlakta soğuk,sevgisini belli etmeyen,sert görünüşlü,mantıklı kararlar veren,çalışmayı seven istikrarlı sert bir burç..

kaldım iki suyun arasında.
ailem ve sevdiklerim konusunda özellikle annem,babam,kardeşlerim tam bir yengecimm kendimi yiyip bitiriyorum.Kanımın son damlasına kadar fedakerlık yapıyorum..
ama iş hayatımda çevremde sosyal hayatta oğlak yönüm ağır basıyorr...

sizdede varmı zırt burçların çatışması gibi bişeyy.. merak ettim..

teşekkür ederim canım
moralini bozma canım biraz dikkat etsen inan aldığın kilolaları fazlasını verirsin
acaba sende birisiyle iddaya mı girsen çok işe yarıyo

kızlar goosgırlde karar verdik p.tesi perşembe cuma oruç tutuyoruzz ilk gün perşembee 3 ayları dolu dolu geçirelim dedim hem sevabı hem geçmiş oruçlarımızı hemde temmuzda ramazana hazırlıkk olccak varmı bize katılann

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım
moralini bozma canım biraz dikkat etsen inan aldığın kilolaları fazlasını verirsin
acaba sende birisiyle iddaya mı girsen çok işe yarıyo

yok benim kafam rahat değil...

rahatlasam zayıflamaya tam endekslesem olacak hani bazı insanlar vardı sorunu olunca yemeden içmeden kesilir...ben tam tersi sıkıntıdan durmadan yiyen yiyerek sakinleşen bir tipimm..
bide leyla gibi bende kendimde şunu farkettim beni meyve çokk etkiliyor meyve çok yedim ve leyla beni alında uyardı yeme diye ama çürümesin yemek yemiyorum meyve yiyeyim dedim sonuç ortada alıp başını giden nerdeyse 2 kilo...

evet canım okudum ne denir ki ,rabbim sabır kuvvet versin annecine acil şifalar diliyorum
diğer konudada hep dualarımdasın kontesim ,rabbim inşallah seninde yüzünü güldürcek

ya canim çok haklisin benim huyum kurusun emi her$eyi çabucak yaparim ne bileyim temizligi, sinavlara hazirlanmayi bir yere gidip gelmeyi, orta okuldayken ve lisedeyken bile beden egitiminde ko$u yaparken ben kizlarin en hizli ko$aniydim neden? yari$i hemen bitirmek için, yani bu benim huyum illaki her$eyi çabucak halletmem lazim, kiloyuda öyle olacak saniyorum (ne akil) ve iki gün kendi kendime telkin verip kilo verecem diyorum iki günün sonunda tek gram vermeyinc veya alinca o zaman alt üst oluyorum

çok haklisin canim onuda ara$tirdim, migren hastalari bile, migrenin tutacagini hissedince "yok tutmicak, yok bu sefer hafif atlatacagim" diye kendilerini telkin edince gerçekten yeniyorlarmi$, bunun bir kanitida benim lisedeyken migrenim yüzünden gece kalkip Allah'a al canimi diye dua eden biri olarak, bunu denedim ve i$e yaradi önceden görememe + mide bulandisi+ acayip ba$ agrisi varken, $u an sadece görememe var migren aninda :)

sen çok optimist birisin, bu çok güzel canim hep pozitif dü$ünüyorsun belli oluyor zaten hemde çocuk konusunda, ama ben öyle degilim, en olumsuz $ey neyse onu dü$ünüyorum

mesela $u an tartilmaya cesaretim yok :18: ama karar verdim haftada en fazla 2 kere tartilacagim artik

o kadar isterim size katılmayıı
yaklaşık 10 senedir tek gün oruç tutamadım rabbim bana nasip etsin inşallah rabbim cümlemize sağlık versin

o kadar isterim size katılmayıı
yaklaşık 10 senedir tek gün oruç tutamadım rabbim bana nasip etsin inşallah rabbim cümlemize sağlık versin

bende inşallah tutmayı başarırım benimde borçlarım varr çok biriktii
yarın ve öbürgün 2 gün ayran detoksu yapsam
bide çok fena kabızım
epeydir bu sorunumda var yaa..

benimde hep aklimdaydi ama yaz tatiline girdim ve sürekli i$e gidecegim (zor bir i$) arabayla gitmiyorum yüricem ve 15-20dk hiç gölge yok o yolda cesaret edemiyorum açikcasi

süpersin yaaa acil 112 kiskandim vallaaaaa
darısı başına canım , benim süperliğim kısa sürer haftasonu ödüllerimden sonra bu hafta saldırmaya devam etmekten korkuyorum
sen bensiz pizzamı yedin aşk olsun şimdi darıldım insan geçerken benide alırrr . inşallah en kıa sürede hadeflerdiğin kg ulaşırsınn
evet sensiz pizza yedim hatta çikolata da yedim ve kaçamak dolu bir hafta sonundan sonra bugün kendimi toplayamamaktan korkuyorum kahvaltıda bi ara çikolataya saldırırken yakaladım kendimi bakalım bu haftamız nasıl geçecek güzeller benim aöf stresim olacak çünkü hiç çalışmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…