- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.001
evet arkandayımm aşadan bakıyorum yoksunn iki sohbet edeyim ama lamba yanıyorr:)) dedim bu benibırakıp nereye gitti ama başlığı görüncce accuk şaşırdumm :))
kızlar haftalar sonra pazar günü evde geçti çok şükür ilkkez eşim ben kuzi dinlendikk dün rşimle sohbet ederkenn yürüyüş bantımı alsak dedik evde eliptik var vibliyorsunuz geçen yıl martta aldım etinden sütünden yararlandımm belden aşamın zayıf olmasını buna borçluyum çok işime yaradı ama yürüyüş koşma bantı istediğimi anladım bir kaç gündür eşimde istiyormuş bunu satalım koşu bantı alalım diye konuştum ve bi internetten sitesine koydum 2 saate satıldı 240 almıştım 150 sattım ,yani anlayacağınız evde bir alet yokk kaldımmı lesli ablanın elinee yeni bir alet alasaya kadar neyse öyle dikkatmi çekerdi 500-600 koşu bantları ama işin püf noktaları varmış yani marka yedek parça ,hp gücü yağ yakım göstergesi falan filan bunlar hep ekstra ücret birde çok gürültü yapıyormuş kaliteliler az yapıyormus ama onlarda 1,5 liradan başlıyor gerçi koşu bANTI MİNDERİ VARMIŞ O GÜRÜLTÜYÜ MİNİMUMA DÜŞÜRÜYORMUŞ , ay dün 7 bine bile gördümm yuh araba parasıı neye ben en fazla 700 lira verebilirim ve öyle alıp kenara koyan biride değilim sporu seviyorum ama o fiyatada dandik vsr 2,el bakıyrum ama herkez benim gibi temiz kullanmaz ki arada derede kaldımm kızlarrrrrrrr
sevgili kızlar günaydın öncelikle.......
bende cumadan beri yokum cumartesi pazar eğitim vardı maaleseff 2 tam gün ünv.eğitime katılmak zorunluydu pilim bitti tabii..
sabah tartıldım pekk acı bir tablo 73.800 maaleseff çok hızlı kilo alıyorum moralim bozuk zaten iştahımda açık çok dengesiz besleniyorumm..nasıl diyet yapılacağını unuttum resmenn...
ne yapacam bilmiyorumm bari almasamm bu hızlaa 1 ay evvel nerdeyse 70i gördüm benn...18 nisanda 70,500düm tartıldığımdaayazmışımm
offyaa..
neysee..
öncelikle ercemi çokk tebrik ederimmm büyük başarı hele bu bahar geçiş döneminde
duygu 600gr hiçte fena bir rakam değil...bence
krizantemm canımya soba zehirlenmesi yaşayan tanıdıklarına çookkk acil şifalar diliyorum cenazede var sınırım allah rahmet etsinn
fesleğenimm aman dikkat et sende benim gibi olma en azından koru kendini...
bir türkü vardır bilirmisin derdim çoktur hangisine yanayımmm.. diyee bazen dalarımm giderim ben eski alemlere
eski yaralarım depreşir...
kilo almışımm,annem yine hastanede haber alamadım yanına gidemedimm aklım orda fikrim başka yerde bedenim burdaa..
rabbim bana hayırlar versin tez zamanda yüzüme baksın ümmeti muhammedin içindede benimm
gerçektenn mucizelere her zamandan fazla ihtiyacım varr..kafamı yastığa koyduğumda rahat uyumak istiyorumm...Ve ekliyorum hamdolsun rabbim beterlerinden saklasın
aslında 2 gündür annemin çok ateşi vardı zorunlu eğitimden dolayıda çıkamadım yanında kardeşlerim var ama işte illada insan yanında olmak istiyorr.Enfeksiyon riski varr inşallah olmaz üşütmüştür sadece
Günaydın sabah şekerleri , bugün biraz geciktim ... Bugün kilo bildirim günüydü dimiöncelikle , sobadan zehirlenenlere Rabbim acil şifalar versin ölen kişiyede Allah rahmet eylesin , çok acı bu yıl hastaneden bir arkadaşı kaybetmiştik bizde 27 yaşında ...
kilo bildirimine gelince , bu kardeşiniz yarışta olmadığı halde birinci olmaktan korktuuu, 67 ile başladığı macerada 3 gün üst üste 65.100 görünce haftasonu kaçamağı yaptı ( pizzalar kolalar dondurmalar ) ve 65.500 le aranıza döndü sporsuzda olsa yeme düzenine su ilave edince kilo vereceğini anladı .... benim inemediğim kıramadığım noktaya geldim şimdi esas ... bakalım bundan sonra neler olacak benim için 62 60 lar bir hayal mi acaba
valla kendi doktorun kendin olcan bünyeni senden dahai yi bilenyok diyetisyenler hepsi aynı hepside aynı tarz lite veriyor sen ne seni mutluediyor neler anazararlı biliyorsun artık leyyam inş kendnmi toparlıcann annnede bakma annelerin hepi böyledirrr yslnız hekonuda teşhisi koymusun şu olumsuzluk huyun beni deli ediyor ya senki akılıl birsin araştırma yapıyon okuyon meraklısın bi şunudaalıştır birşeyi devamlı olumsuz düşünürsen yani ben yapamıcam olmuyor tarzı ne oluyorr muş bir arşatr benim evladım olmadı 1.5 yıl ben ay olmuyor olmucak diye tükettim kendimi ne zaman takmadım takmasım derken düşünmedimm o ay hamile kaldımm sen birde bunu düşün istersennkizkanmadim desem yalan olur hihihihih
tebrikler in$allah böyle devam edersin :)
offf bu dedilkerini denicem, ama mümkün oldugunca aç kalmayada çali$acagim, mesela dün ve önceki gün tok tutan hap içtim, özellikle dün neredeyse bir$ey yemedim gün boyu çünkü ak$am dügün vardi ve ben yicemi biliyordum, iyikide öyle yapmi$im :) ama henüz kiloma bakmaya cesaretim yok ya yine 69-70 olduysam?:18::18:
tabiki bana destek oluyorsun canim yardimin dokunmaz olurmu hiç, annemle her ne kadar arkada$ gibi olsakta kilo konusunda beni anlamiyor ve bu tarz cümleler kullaniyor "ben senin kadar dikkat etseydim incecik olurdum, yemegi yaparken sana parsiyon ayirmiyorum bile, otur bir dakika yerinde, ne yedinki, su içe içe miden patlicak, açliktan agzin kokuyor" bunlari söylerken gülerek söylüyor bende gülüyorum hatta yazarken bile gülüyorum ama kendi odama çekilince ben neden böyletim diye çok üzülüyorum yani annem bilmeden beni üzüyor hatta kom$ular bilee "ee hadi yesene" dediginde annem "yine iyi yedi sen evde gör hiçbir$ey yemiyor" diyor yani morelimi bozuyor tabi haberi yok,,,, neyse çok uzattim destegin için çok te$ekkür ederim beni anlayan birileri olduguna çok seviniyorum
bu arada tatli krizim için bende bir$ey buldum : 1 ka$ik yulaf ezmesi + 1 çay ka$igi $ekersiz kakao+ bir tatlandirici+sicak süt bunlari kari$tirinca kek yemi$ gibi oluyorum :)
600gr süper in$allah böyle gider hatta daha fazla verirsin canim
bir türkü vardır bilirmisin derdim çoktur hangisine yanayımmm.. diyee bazen dalarımm giderim ben eski alemlere
eski yaralarım depreşir...
kilo almışımm,annem yine hastanede haber alamadım yanına gidemedimm aklım orda fikrim başka yerde bedenim burdaa..
rabbim bana hayırlar versin tez zamanda yüzüme baksın ümmeti muhammedin içindede benimm
gerçektenn mucizelere her zamandan fazla ihtiyacım varr..kafamı yastığa koyduğumda rahat uyumak istiyorumm...Ve ekliyorum hamdolsun rabbim beterlerinden saklasın
aslında 2 gündür annemin çok ateşi vardı zorunlu eğitimden dolayıda çıkamadım yanında kardeşlerim var ama işte illada insan yanında olmak istiyorr.Enfeksiyon riski varr inşallah olmaz üşütmüştür sadece
Günaydın sabah şekerleri , bugün biraz geciktim ... Bugün kilo bildirim günüydü dimiöncelikle , sobadan zehirlenenlere Rabbim acil şifalar versin ölen kişiyede Allah rahmet eylesin , çok acı bu yıl hastaneden bir arkadaşı kaybetmiştik bizde 27 yaşında ...
kilo bildirimine gelince , bu kardeşiniz yarışta olmadığı halde birinci olmaktan korktuuu, 67 ile başladığı macerada 3 gün üst üste 65.100 görünce haftasonu kaçamağı yaptı ( pizzalar kolalar dondurmalar ) ve 65.500 le aranıza döndü sporsuzda olsa yeme düzenine su ilave edince kilo vereceğini anladı .... benim inemediğim kıramadığım noktaya geldim şimdi esas ... bakalım bundan sonra neler olacak benim için 62 60 lar bir hayal mi acaba
sevgili kızlar günaydın öncelikle.......
bende cumadan beri yokum cumartesi pazar eğitim vardı maaleseff 2 tam gün ünv.eğitime katılmak zorunluydu pilim bitti tabii..
sabah tartıldım pekk acı bir tablo 73.800 maaleseff çok hızlı kilo alıyorum moralim bozuk zaten iştahımda açık çok dengesiz besleniyorumm..nasıl diyet yapılacağını unuttum resmenn...
ne yapacam bilmiyorumm bari almasamm bu hızlaa 1 ay evvel nerdeyse 70i gördüm benn...18 nisanda 70,500düm tartıldığımdaayazmışımm
offyaa..
neysee..
öncelikle ercemi çokk tebrik ederimmm büyük başarı hele bu bahar geçiş döneminde
duygu 600gr hiçte fena bir rakam değil...bence
krizantemm canımya soba zehirlenmesi yaşayan tanıdıklarına çookkk acil şifalar diliyorum cenazede var sınırım allah rahmet etsinn
fesleğenimm aman dikkat et sende benim gibi olma en azından koru kendini...
evet arkandayımm aşadan bakıyorum yoksunn iki sohbet edeyim ama lamba yanıyorr:)) dedim bu benibırakıp nereye gitti ama başlığı görüncce accuk şaşırdumm :))
teşekkür ederim canım
moralini bozma canım biraz dikkat etsen inan aldığın kilolaları fazlasını verirsin
acaba sende birisiyle iddaya mı girsen çok işe yarıyo
ama ama ben merak ettim bu başlığı:26::26::26:
yok benim kafam rahat değil...
rahatlasam zayıflamaya tam endekslesem olacak hani bazı insanlar vardı sorunu olunca yemeden içmeden kesilir...ben tam tersi sıkıntıdan durmadan yiyen yiyerek sakinleşen bir tipimm..
bide leyla gibi bende kendimde şunu farkettim beni meyve çokk etkiliyor meyve çok yedim ve leyla beni alında uyardı yeme diye ama çürümesin yemek yemiyorum meyve yiyeyim dedim sonuç ortada alıp başını giden nerdeyse 2 kilo...
valla kendi doktorun kendin olcan bünyeni senden dahai yi bilenyok diyetisyenler hepsi aynı hepside aynı tarz lite veriyor sen ne seni mutluediyor neler anazararlı biliyorsun artık leyyam inş kendnmi toparlıcann annnede bakma annelerin hepi böyledirrr yslnız hekonuda teşhisi koymusun şu olumsuzluk huyun beni deli ediyor ya senki akılıl birsin araştırma yapıyon okuyon meraklısın bi şunudaalıştır birşeyi devamlı olumsuz düşünürsen yani ben yapamıcam olmuyor tarzı ne oluyorr muş bir arşatr benim evladım olmadı 1.5 yıl ben ay olmuyor olmucak diye tükettim kendimi ne zaman takmadım takmasım derken düşünmedimm o ay hamile kaldımm sen birde bunu düşün istersenn
boşver fazla merak iyi değildr..ama helal olsun duyguyaa döndümm arkama duygu orda arkamdan gelmişş..
ercem sana yazarım fc den...
sen nasıl eridin onu anlat kuşumm...
kızlar goosgırlde karar verdik p.tesi perşembe cuma oruç tutuyoruzz ilk gün perşembee 3 ayları dolu dolu geçirelim dedim hem sevabı hem geçmiş oruçlarımızı hemde temmuzda ramazana hazırlıkk olccak varmı bize katılann
o kadar isterim size katılmayıı
yaklaşık 10 senedir tek gün oruç tutamadım rabbim bana nasip etsin inşallah rabbim cümlemize sağlık versin
kızlar goosgırlde karar verdik p.tesi perşembe cuma oruç tutuyoruzz ilk gün perşembee 3 ayları dolu dolu geçirelim dedim hem sevabı hem geçmiş oruçlarımızı hemde temmuzda ramazana hazırlıkk olccak varmı bize katılann
darısı başına canım , benim süperliğim kısa sürer haftasonu ödüllerimden sonra bu hafta saldırmaya devam etmekten korkuyorumsüpersin yaaa acil 112 kiskandim vallaaaaa
evet sensiz pizza yedim hatta çikolata da yedim ve kaçamak dolu bir hafta sonundan sonra bugün kendimi toplayamamaktan korkuyorum kahvaltıda bi ara çikolataya saldırırken yakaladım kendimisen bensiz pizzamı yedin aşk olsun şimdi darıldım insan geçerken benide alırrr . inşallah en kıa sürede hadeflerdiğin kg ulaşırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?