Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aksam daha iyi olabilirdi ama kalorin iyi

çok güzel!!

bence iyi :)

teşekkür edetim canım yaa ilacı internetten araştırdım faydasını gören pek olmamış hiç içmesemmi acaba bide şuan çok büyük bi problemim yok elim sargıda zaten kortizon kullanmamak daha mantıklı geliyor bana

evet hiç kaçamak yapmadım 1yaprak lahana yedim yemeğin yanında :):) ekmek niyetine bugünkü kaçamağım o bide yatarken süt içeceğim yıllardır yaptığım gibi kalorisi var evet ama ileriyi düşünerek sağlık açısından içiyorumm
turşu değil aslında yediğim şey kırmızı biberle yapıyorum ama bende turşu çook seviyorum yaa hatta yarın lahana turşusu yapacağım ben yemem artık misafirlere ikram :))

Son düzenleme:
ben havuç katmayacagim ama senin tarifine göre farkli olan, ben kereviz sapi ve dolmalik kirmizi biber koyacagim, yarin sabah yapacagim ve ozamn yicem

cnım benim tavsiyem ölçüyü yarım yarım yap çünkü çok fazla oluyor bide içine karabiber pul biber atarsan acıdan tadını fark etmezsin blendrda çekinçe ben yiyememiştim ama hepsini küp küp doğrayıp öyle pişirmiştim yemek gibi oluyor ben öyle daha kolay yiyordum

selam bugünpatates günümdü,öglen iki aksamda iki bucuk haslama patates yedim,yalniz ben dogumdan sonra ilk adetimi dün oldum,hafta sonu cok agir yememe ve spor yapmama ragmen 83 cikiyorum tartida,vücudum su topladi galiba,yarin sebze günüm,ne yesem acaba

patlıcan közleyebilirsin karnıbahar haşlayabilirsin ben haşladıktan sonra fırına veriyorum çok lezzetli oluyor

bende bale yaptığım için süt ve yoğurtu bolca tüketmeye çalışıyorum çünkü internette baya bir alıştırma yaptım yabancı sitelerdende akşam yatarken 1 bardak süt veriyor bende genelde o gün az yediysem içmeğe çalışıyorum ya da sabah kahvaltısında içiyorum bende 2 tane yaprak sarma yedim kaçamak olarak ama olsun pişman değilim pişman olunca sanki vücut anlıyor inadına kiloya çeviriyor

he bu yaptığın diyette neyle başlarsan öyle gitmesi gerekiyor dimi bencede kabak biber patlıcanı böyle tost makinesinde yağsız yapabilirsin yanınada havuç ohh mis :)

tamam canim aciyi severim zaten öyle yaparim, bugün tane karabiber aldim onuda katarim :)
canim birde nasil yaptigini söylesen? mesela internette gördüm bazilari önce lahanayi ha$liyor suyunu atiyor sen nasil yaptin? ben salçada katmayi dü$ünüyorum zarari olmaz heralde, ilk önce blendirdan geçirmeden yerim bakarimki olmuyor blendirdan geçiririm ve bardaga koyup kafaya dikerim

benim yapacagim diyet $öyle
1. gün istedigin kadar lahana çorbasi ve meyve
2. gün istedigin kadar çorba ve sebze (ha$lama veya izgara)
3. gün istedigin kadar çorba ve istedigin kadar sebze ve meyve
4. gün istedigin kadar çorba ve 3 muz ve 1 litre süt (en fazla)
5. gün istedigin kadar çorba ve 150gr kirmizi et (ha$lama veya izgara) ve en fazla 5 domates
6. gün istedigin kadar çorba ve 150gr et ve istedigin kadar sebze
7. gün istedigin kadar çorba ve 1 büyük ögün ha$lanmi$ esmer pirinç, istedigin kadar sebze ve $ekersiz meyve suyu

ve 7 günde 5 kilo idaa ediyorlar

aynen öyle bazen öyle kaçamaklar olur ki olmasıda lazım yok bünye bi yerde pes ediyor ama kaçamaklar insanı mutlu ediyor çok olmamak kaydıyla

yok canım suyu daha faydalı lahanayı küpküp kesiyorum soğanı maydonozu falan iyice kıyıyorum az salçanın zararı olmaz bende öyle yapmıştım hepsini düdüklü tencereye koyup pişiriyosun tane karabiber tavsiye etmem maydonoz ve soğanla bir araya gelince kötü bi kokusu oluyor toz karabiberi yerken üzerine serp bol pul biber güzel oluyor ben acı seviyorum ben 4 kilo vermiştim yaptığımda 86 kiloydum ama 50 kilo biri yapsa 5 kilo vermez herhalde

Canım inanmak lazım yoksa bu şekilde daha kötü olur insan yani benim en son umudum diyetisyendi çünkü bakalım neolucak?Elma sirkesi kürü ve maydonoz kürü yapıyorum canım inşallh olumlu olur hepimiz için.Bu arada kardeşini küçük sandım ben:)Olsun o evinizin bebeğidir yinedeAllah bağışlasın

Amin canım çok sağol Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Umarım birgün o güzel haberi sizlerle paylaşırım burda

Canım teşekkür ederim hepsinden önemlisi doktorunu benimsemek ve inanmak gerisinin geleceğine inanıyorum ben azimliyim sadece yapıma göre proğram lazım doktor söylesin yeterki her dediğini yaparım valla yetrki şu kilolar gitsin.Bu arada özel diyetisyenden randevu aldım internetten buldum tavsiye edilen biri inşllh memnun kalırım.Cuma günü gidiyorum hayırlısıyla bu arada evde diyetime sporuma devam ediyorum bırakmadım yani

tamam canim senin dedigin gibi yapacagim artik hayirlisi, ben zaten az yapacagim çünkü ben bazi $eleri ölsem yutamiyorum mesela bazi peynirleri agzima alip herkesin içinde bile peçete çikariyorum veya koyun etini agzima alsam bile yutamiyorum in$allah bunu yutabilirim belki 2-3 kaselik yaparim :)

bende yemekte zorlanıyorum bunu ilk seferde iyiydi ama ikinci denememde yiyemedimm hayırlısı bakalım bende düşünüyorum bi şok diyette karar veremedim hangisini yapsom diye :) belki pirinç lapası yaparım yarın tabi sabah canım isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…