- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.241
aslında ben akşam yemeğini 5 30 gibi yiyorum gecede 1 gibi yatıyorum onun için pilav makarna gibi şeyleri akşamda tüketebilirim diyee düşünüyorum
şimdi başka bi problemim var aslında dün başparmağıma bişey oldu ve ciddi bi ağrı başladı sabah dr gittim ve sinir sıkışması dedi boynum ağrıyodu onada batki ciddi bir boyun düzleşmen var dedi ilaç ve egzersiz verdi ama şimdi okudum ilaç ÖDEMM tutucuymuşyaa ben zaten ödemden bıkmış durumdayım napcam şimdi ben yaa
ben kayserideyim tabi yaa kar keyfi başka dün dayanamadık ieşim kızım kar topu oynadık hemde gece saat 11 de :)
teşekkür edetim canım yaa ilacı internetten araştırdım faydasını gören pek olmamış hiç içmesemmi acaba bide şuan çok büyük bi problemim yok elim sargıda zaten kortizon kullanmamak daha mantıklı geliyor bana
Canım kepek yada çavdar tüketsen daha iyi değilmi?:44:
günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pozitif bir gün dilerim gününüz aydın bereketli olsun inatçı yağları attıığımız boğazımızı tuttuğumuz kaçamaksız bir gün dilerimmm dışarısı buz gibi ama ben 2-3 ay sonra babarın gelmesini hayal edip tatlı bir huzur içersindeyimmm mutluyum bügünde dün malum ilk gündü ve mükemmel geçti dedikleri gibi baş ağrı halsizlik olmadı tabi ben erken yatanbiriyim bu çok bü-yük bir etgennn
sabah tartıdaa dünkü emeğimin karşıılığını gördümm zor tutuyorum kendimi anlatmamaki çin ama biraz daha sabırr bugün nasıl geçecek az sonra harika bir kahvaltı yapcam onun mutluluğuda varr
yaaa şu kesin nasıl başlarsanız güne öylee devam ediyorrr mutlu olmam için çokkkkkkkkkkkkk sebep varrr....
günaydınn canım seninn adına çok sevindim ama şu diyetini fena halde merak ediyorum
Geçmiş olsun canım diyettesin okadar ödem yapacağını sanmıyorum ama tuzlu yemiyorsundur herhalde tuz beyaz ekmek bu gibi şeyler ödemi arttırıyormuş.Allah şifa versin
oldun canım yaa bence sen internet yorumlarına göre bıraklma ilacını ama için rahat değilse başka bir doktorada görün bence arkadaşım çünkü sinir sıkışması ve boyun düzleşmesi hafife alıncak şeyler değil belki başka doktor başka bir yöntem uygular ama lütfen kendine göre bırklma cnm ilaçlarını
sabah kalktım vee ellerimi bile kapatamıyorum o kadar şiş durumdayımneden bilmiyorum ama benim vücudum çok ödem yapıyor mesela 70 kiloyla hamile kalıp hamileliğin 1. ayında 80 kiloydum ve bacağıma bastığım zaman bir parmak boğumu kadar içeri giriyordu sinir sıkışması için krem verdi zaten boyun düzleşmesi için verdiği ilaçlarda anti deprasan türü çünkü aşırı stres boyun düzleşmesi yapıyormuş başka bi dr görüştüm az önce ve egzersizlere 1 ay devam et ilaçlara ara er dedi şimdilik öyle yapacağım
Hepinize günaydınlar işlerime yogunlaşmadan size bildirim yapayım dedim kızlar,
16 Ocak Pazartesi
Sabah 7:30 2 dilim peynir,4 zeytin domates ve 2 dilim etimek
Ara ögün 10:00 4 adet hurma
Öglen 12;30 sebze ve yeşillik 2 dilim etimek
Ara ögün 15;00 1 adet elma
Ara ögün 16;30 Eti form biskivü 1/2
Akşam 18;30 kıymalı karnıbahar yogurt marul salatası ve 2 dilim etimek
Araögün 21;00 1 su bardagı süt ile nescafe ve 4 adet hurma
4 fincan yeşilçay ve 2 lt su tükettim..
sarıcivcivimmm naberrr dün kayboldunnn gözlerim aradı senii
çok başarılı hem çalışma hem çocuk hemde bu kadar dikkat etmenn süperr
Canım iyiyim sagol dedim ya işleri toparlayayım dedim bir dahada giremedim yahu..müsait olamadım ortamdan dolayı şekercim..
Ya ugraşcak kimseyi bulamadın demi sen varya sen arar gözleirn beni sen daha dur...Akşam işten bir çıktım heryer kar eve gidene kadar maceraydı...Hava buz gibi..sabah eşimle çıktım..Bu arada sen yeni bir diyete başlamışsın hayırlı olsun gelişmeleri bildir lütfen merak ettim...Birde ben 15 günde kilo veremedim dedim ya unuttuğum birşey var 1 aydır yaptıgım diyete istinaden 1 gün oruç tuttum dengemimi bopzdum acep dr söylemeyi unuttum..O yüzden farklı yeme düzenlerine dikkat et biranda bedenini yorma okey..Hamilelikten kalan oruç borçlarım var..Bir dahaki sefere dr söyleyip ona göre tutacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?