Zayıflama çilesi..

severb

'till we meet <3
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
1.353
2.227
333
Balıkesir
Herkese Merhaba, 22 yaşındayım 18-19 yaşlarındayken 105 kiloydum ve üniversiteyi kazanamadığım için boş vaktim de zayıflamayı başardım. yaklaşık 20 kilo falan vermiştim o zamanlar, sonra üniversiteye gittim dengesiz beslenmekten ve sporda yapmadığım için bi 5 kilo geri aldım, daha sonra kilomla ilgili bi olay oldu psikolojim bozuldu inat yaptım ve kusmaya başladım 72 kiloya kadar düştüm. son 1 yıldır 72-76 arası gidip geliyodum halimden de memnundum açıkçası ama okul bitti ben yine boş kaldım ve evde sürekli film/dizi izleyip yemek yemeye başladım. Film izlerken bişeyler yemeden duramadığım için kendime mısır gevreği alıp cips niyetine onu yedim hatta ve sonra bi gün tartıya bi çıktım ki 92 şu anda çalışıyorum günde 12 saat ve haftanın 7 günü. İnanın spor yapmak için yolumu uzatıyorum yürüyerek gidip geliyorum yediklerime dikkat ediyorum hatta nerdeyse aç geziyorum 3 haftadır. Ama yapıştı kaldı gram oynamadı kilom.. Ne yapsam ne yapsam yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…