• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

Onları yok etmek için özel egzersizler bulmalı boyunu iyice basık gösteriyor butun bacağı yok ediyor iğrenc seyler:KK12:
Senin boy kaç?
Bn resm attım buraya canm sadece bacak toto sıkılaştrmak için olan egzerszler. tabi karnı da sıkıyor ;) bn yapıyorum.
bnm boy 1.64 kuzu
collage1.webp

OTE="erva147, post: 40788718, member: 220213"]Seçenekler ne canm ? canın ne çekiyor tatlı tuzlu hamur işi ?
bu arada geçmişi okudun mu blmiyorum , bnm bugün 1. haftam doldu ve 2.5 kilo vermişim :KK66:[/QUOTE]
Cok Sevindim canim tbrik ederim devamini dilerim :)) valla suan bi secenek yok karnim cok acikti yemek yemek istyrm bian once :))

Tamam canım yaparm bende
Suan koşu bandındayım ter atıyorum boş durmak yokk
ayyy ne güzel koşu bandın var keşke benim olsaaaaaaa :D kolay gelsin kuzu durmak yok o yağlar gidicek !

sadece bi çatal patates kızartması yedim :KK43: ve iki top da dondurma :KK43:
kız neden üzgünsün bugün zaten ödül günümüz, 1 çatal kızartmadan birşey olmz, ödülünü de dondurmadan yana kullanmışsın ne güzel bnde öyle yapıcam. asma suratını süpersin ;) ama ödül hakkın btti ona göre devam diyetee ;)

665 kalori almışım bugün geriye 90 kalorilik kotam kaldı :KK70:
enemmmm kız sen sadece 1 çatal ve dondurma yediğine emin misin ?????
nese dur alıcam akşam ifadeni.. sende mi diyett arkadaşımdan hesplıyorsun şimdi kalorini :D

yok diyet kolik diye bi sayfa ama yanlış hesap yaptım galiba kafam karıştı yaa :KK34:

Tekrar kontrol et bakalım dha akşam olmadan çok fazla geldi bana doğrusu :KK12:

Ayyy yarım saat tempolu yurudum 125 kalori yaktım
Şuan su içindeyim birazdan duşa gircem. Şu ana kadar 3260 adım atmışım
Bunu en az 5bine tamamlamam lazım
Gönül isterki 10bin olsun ama coookkk zorrr

kızlar bn kaçıyorum önce temizlik yapayım sonra biraz spor yapıcam terledikten sonra duşa giricem.
sonra büyük an yavaş yavaş ÖDÜLÜMÜ yicem :D :D :D :D
2 saat falan olmayabilirim lütfen burayıda ihmal etmeyelim :63:

yani ilk günlerde böyle düşünüyorum sence nasıl bi de kalori hesabından anlamıyorum sence kaç olmalı ?
Kübra temizliği bıraktım sana cwp yazmak için oturdum gene :D
cnm ortalama kiloda bir bayanın alması gerekn günlük kalori miktarı 1800 civarıdır. bu tabiki senin bazal metaboolizmanın kaç yaktgına bağlı. bak dün birşeyler yazdım okudunuz dimi onları ?
kalori ihtiyacın 1.800 civarı ise, diyet yapan bir bayanın günde 1.000 - 1.200 kalori civarı alması gerek ki aradaki 0.600 kaloriyi vucud yaksın kilo versin. uzun oldu ama tam açıklaması bu. sen 1.000 kalori almaya bak. ben 800-900 almaya çalışıyorum , daha aşağısı kesinlikle ZARARLI ! hop diye zararını görmezsin ama 500-600 kalori alırsan ilerde sağlık sorunları yaşarsın cddi derecede ;)

Kübra temizliği bıraktım sana cwp yazmak için oturdum gene :KK70:
cnm ortalama kiloda bir bayanın alması gerekn günlük kalori miktarı 1800 civarıdır. bu tabiki senin bazal metaboolizmanın kaç yaktgına bağlı. bak dün birşeyler yazdım okudunuz dimi onları ?
kalori ihtiyacın 1.800 civarı ise, diyet yapan bir bayanın günde 1.000 - 1.200 kalori civarı alması gerek ki aradaki 0.600 kaloriyi vucud yaksın kilo versin. uzun oldu ama tam açıklaması bu. sen 1.000 kalori almaya bak. ben 800-900 almaya çalışıyorum , daha aşağısı kesinlikle ZARARLI ! hop diye zararını görmezsin ama 500-600 kalori alırsan ilerde sağlık sorunları yaşarsın cddi derecede :KK66:
bu gerçekten açıklamalı oldu yani 1000 bizim için normal ise iyi ;)

yani ilk günlerde böyle düşünüyorum sence nasıl bi de kalori hesabından anlamıyorum sence kaç olmalı ?

Canım ben dediğim gibi fitwell diye bir uygulama indirdim telefonuma boyumu kilomu gunluk aktifliğimi falan hesapladı almam gereken kalorinin 1700 oldugunu söyledi.
1700 alırsam kilomu korurum ustune cıkarsam kilo alırım
1200 yaparsam kilo veririm 1000 yaparsam daha hızlı kilo veririm
O yuzden ben 1000 yapmaya calısıyorum max 1200

Akıllı telefon kullanıyorsan sende indir çok iyi bir uygulama
Yoksa sende 1000 kalorilik yap

Back
X