• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

aynen bence de baslayalım ama önce diyetisyene gideceğim ben önce bünyemin durumunu öğrenmem lazım

Merhabalar ;
Bende kendi zayıflama hikayemi anlatayım , hem belki birilerine bu sayede yardımcı olmuş olurum. 4 tüp bebek ve ikiz gebelik doğum emzirme derken toplamda 25 kilo bana hediye kaldı :) İlk önce bir zayıflama çayı içmeye başladım , adını buradan söylemeyeyim. İnanılmaz faydasını gördüm hatta haftada 4 kilo gibi bir kilo verdim. Fakat 2. haftanın sonunda uyuyamamaya , kafamda sürekli bir karıncalanma hissetmeye başladım. Gözlerimin altı morardı ,ruh gibi ortada dolaşmaya başladım. Tabi bende bu kadar hızlı bir etki olunca , kilo veriyorum diye diğer arkadaşlarımda kullanmaya başlamıştı, herkeste saçma sapan yan etkiler oldu ,sonuç olarak sağlık bakanlığı piyasadan toplattı.İçinde ziraii ilaç varmış, hele nasıl bu kadar etkili çok merak ediyorduk :) Daha sonra x ile başlayan piyasada meşhur zayıflama ilacını kullanmaya başladım. Tuvalet alışkanlıklarımdan başka hiçbirşeyi değiştirmedi,belkide kısa kullandığım için (1 ay kadar) bir faydasını görmedim. Zaten 1 kutusu 15 günlük ikinci kutuyu tam olarak bitirmedim bile.Ameliyat gibi birşey düşünmedim , çok uzaktım o fikre derken mide balonu diye bişey olduğunu öğrendim. Ameliyat olmadan mideye bişey yerleştiriyorlar ve küçük küçük porsiyonlarla doymaya başladığınızdan hem sağlıklı hem de etkili bir yol oldu benim için. Çok aşırı kilolulara takılmıyormuş ben onun için uygun sınırdaydım. Neyse balon ile toplamda 14 kilo daha verdim, gerisininde biran önce gitmesini temenni ediyorum :)

Kizlar buraya ilk yazildigimda 69 dum suan 64 biraz yol katetmisim sanirim ;)

Back
X