Zayıflama Kampı

Sende cok gaddarsın 1 dilimden ödülmü olur:KK53:
kız yesin yesin birşey demiyorum ama yedikleri şey tereyağ ve ekmek . hesapladım 4 dilim yemiş olsa 450 kalori ediyor.
4 dilim beyaz ekmekse eger. 1 dilimi 77 kalori. tereyağ 1 tatlı kaşığı 35 kalori. hani demem o ki 450 kalori alıcaksa daha farklı daha çeşitli şeylerden alabilirdi ;)

Aynen TE="2KediAnnesi, post: 40790883, member: 539631"]
Aynn tatlm yaa senede bir defa yiyrm oda koyr gelince :)[/QUOTE]
kız yemene bşey demedik yaw :D bak yujarda yazdım hesaplarım dogruysa 450 ediyor madem bu kadar alacaktın daha farklı alanlardan daha çeşitli şeylerden alablrdin diom :D :D

Vayy süpermişşş
2.5 kilo böyle verilir diyorsun:KK48:
ya ben yiyorum yemiyor değilm ama az az yiyorum , o an açlığımı bastırsın yeter. bu yüzden kalorilerim düşük çıkıyor.
mesela bu akşam yemeği kestimi beni ? hayır. ama yemekten sonra hemen yarım çay bardağı kola zero kattım. bliyorsun kalorisi yok. hemen içmemin sebebi de dolsun midem tok olduğumu hissedeyim diye ;)
bu arada cola zero bitsin içmiycem, bliom zararlı :D ama btene kadar yarım çay bardağı kadar içicem :D

İ ÇE CEK SİNNN :KK62::KK62::KK62:
:KK48::KK48::KK48:

Niye acmadı acaba ya tuh
Neyse artık napalım
aynen canım sıkıntı yok buada sık sık hatırlatalım o zaman hep birlikte içeriz :D bu arada ben de 780 kalori alım yapmışım dondurmayı erimek için yaklaşık 1 saat kadar geneli tempolu yürüdüm 200 kalori kadar orada yakmışımdır ve yarımsaat de evde hareket 50 kaloride o sayılıyormuş yanı bugün 450 ile 500 arası kalori alım yapmışım :D

kız yesin yesin birşey demiyorum ama yedikleri şey tereyağ ve ekmek . hesapladım 4 dilim yemiş olsa 450 kalori ediyor.
4 dilim beyaz ekmekse eger. 1 dilimi 77 kalori. tereyağ 1 tatlı kaşığı 35 kalori. hani demem o ki 450 kalori alıcaksa daha farklı daha çeşitli şeylerden alabilirdi :KK66:

ya ben yiyorum yemiyor değilm ama az az yiyorum , o an açlığımı bastırsın yeter. bu yüzden kalorilerim düşük çıkıyor.
mesela bu akşam yemeği kestimi beni ? hayır. ama yemekten sonra hemen yarım çay bardağı kola zero kattım. bliyorsun kalorisi yok. hemen içmemin sebebi de dolsun midem tok olduğumu hissedeyim diye :KK66:
bu arada cola zero bitsin içmiycem, bliom zararlı :KK70: ama btene kadar yarım çay bardağı kadar içicem :KK70:

Evet ben olsam mesela fastfood yada cips mips yerdim sağlıksız sağlıksız:KK52:

Ya ben onu yapamıyorum ağzım yemeğe deyince doyana kadar gidiyo valla kola mola kar etmiyo:KK48:

Evet ben olsam mesela fastfood yada cips mips yerdim sağlıksız sağlıksız:KK52:

Ya ben onu yapamıyorum ağzım yemeğe deyince doyana kadar gidiyo valla kola mola kar etmiyo:KK48:
ah ahh çok iyi anlıyrm seni bnmde öyleydi cnm , şuan böle duruduğuma diyeti bozmadığıma bakma. ben sabah başlar akşam bozardım. hemde ne bozmak. ama bu sfer bnm durumum cddi, düğün var kız düğün :D

Afyonda mı oturuyorsın özlem ?

yok canım eşim afyonlu ben ankarada yasıyorum

Hi

Hmm evlimisin canim sen

Evet 1 bucuk yıl oldu:KK68: sen ?

aynen canım sıkıntı yok buada sık sık hatırlatalım o zaman hep birlikte içeriz :KK70: bu arada ben de 780 kalori alım yapmışım dondurmayı erimek için yaklaşık 1 saat kadar geneli tempolu yürüdüm 200 kalori kadar orada yakmışımdır ve yarımsaat de evde hareket 50 kaloride o sayılıyormuş yanı bugün 450 ile 500 arası kalori alım yapmışım :KK70:

Ay iyiymiş yaa ben kaçla kapatcam gunu bakalım:KK53:

bende TOKATlıyııımmmmmm :KK70::KK9:

Oyyy hemşo nerelisin ordamı yasıyorsun

ah ahh çok iyi anlıyrm seni bnmde öyleydi cnm , şuan böle duruduğuma diyeti bozmadığıma bakma. ben sabah başlar akşam bozardım. hemde ne bozmak. ama bu sfer bnm durumum cddi, düğün var kız düğün :KK70:

Aa senmi evleniyorsunn?

kız bn afyonda oturuyorum şuan ahahha :KK70: :KK70:
Evet cnm 5 eylülde düğünm var yoksa bnm bu diyet 10 kere bozulmuştu :KK14:

Ayy neresi yaa biz merkez ve ihsaniyeye geliyoruz geldiğimizde

Hadi Allah tamamına erdirsin kuzum ben düğünden önce fena kilo almıstım stresten:KK48:

Back
X