Zayıflama Kampı

Inşallah verirsin fazla kilolarını kaç kilosunu peki
İnşallah .. hamilelik öncesinde 67 idim ve 67 defiğime bakma cok güzel tasıyordm. Hamile kaldgmda 71 dm.ve 68 düştüm bidaha hamllk boyunca 19 kilo aldm ve 87 kilo ile doğuma girdim.. bebşm 8 aylık ve bn lohusalıkta kilo aldm ve su an 81 kiloyum napıcam bilmiyorm

İnşallah .. hamilelik öncesinde 67 idim ve 67 defiğime bakma cok güzel tasıyordm. Hamile kaldgmda 71 dm.ve 68 düştüm bidaha hamllk boyunca 19 kilo aldm ve 87 kilo ile doğuma girdim.. bebşm 8 aylık ve bn lohusalıkta kilo aldm ve su an 81 kiloyum napıcam bilmiyorm
VERİRSİN inşallah canım ya kilo çok kötü bişey bende yeni doğum yaptım bebeğim 20 günlük olcak yarın bende 86 ile doğuma girdim verIrim insallah ilk hamilelikte fazla almamış tim ve çabuk verdim.ccanım birde düzenli adet oluyomusun.

VERİRSİN inşallah canım ya kilo çok kötü bişey bende yeni doğum yaptım bebeğim 20 günlük olcak yarın bende 86 ile doğuma girdim verIrim insallah ilk hamilelikte fazla almamış tim ve çabuk verdim.ccanım birde düzenli adet oluyomusun.
Bnm ilk doğumumdu . Hamillktn önce cok düzenliydi günü gününe . Doğumdan sonra bebşm 4.5 aylıkken oldum biraz düzensiz oldu ama yavas yavas düzene giriyor yani arada 2.3 gun oynuyor o da muhtemelen emzirmktn kaynaklanıyo .. sen oluyon mu

gögs 110
toto 120
göbek çevresi 93
yan simitler 109
Kızlar ama yarın sabah bir daha ölçücem şimdi tam ölçemedim doğrusunu sabah yazarım :KK43:

birde tam nerden nasıl ölçüyoz kızlar resmli anlatım yapsanz ya bana :D Bide neden parça parça yazıonz yaw :D

Back
X