Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacak 64 canım üst bacak en kalın yerinden olcuyorum
ay ben yazamam![]()
Benim 70
En son ölçtüğümde 62 ydi yaa![]()
Benim 56 di sıra kalcada yaz bakalim
Olsun onlarda yazar sonraAma bitek ikimiz yazıyoz![]()
Yakın sayılır canım 107 bendede göbek çok 110 yan simit lerde var göbek gitmeden gitmezBenim kalça çok fena
112![]()
İnşallah .. hamilelik öncesinde 67 idim ve 67 defiğime bakma cok güzel tasıyordm. Hamile kaldgmda 71 dm.ve 68 düştüm bidaha hamllk boyunca 19 kilo aldm ve 87 kilo ile doğuma girdim.. bebşm 8 aylık ve bn lohusalıkta kilo aldm ve su an 81 kiloyum napıcam bilmiyormInşallah verirsin fazla kilolarını kaç kilosunu peki
Yakın sayılır canım 107 bendede göbek çok 110 yan simit lerde var göbek gitmeden gitmez
VERİRSİN inşallah canım ya kilo çok kötü bişey bende yeni doğum yaptım bebeğim 20 günlük olcak yarın bende 86 ile doğuma girdim verIrim insallah ilk hamilelikte fazla almamış tim ve çabuk verdim.ccanım birde düzenli adet oluyomusun.İnşallah .. hamilelik öncesinde 67 idim ve 67 defiğime bakma cok güzel tasıyordm. Hamile kaldgmda 71 dm.ve 68 düştüm bidaha hamllk boyunca 19 kilo aldm ve 87 kilo ile doğuma girdim.. bebşm 8 aylık ve bn lohusalıkta kilo aldm ve su an 81 kiloyum napıcam bilmiyorm
Belimin masallahi var 89 neden öyle bilmiyorum önceden 69 67 falandi.aah oğlum ah bitirdin beniBenim simitlerle beraber göbek 97
Bel kaç? benim 76
Bnm ilk doğumumdu . Hamillktn önce cok düzenliydi günü gününe . Doğumdan sonra bebşm 4.5 aylıkken oldum biraz düzensiz oldu ama yavas yavas düzene giriyor yani arada 2.3 gun oynuyor o da muhtemelen emzirmktn kaynaklanıyo .. sen oluyon muVERİRSİN inşallah canım ya kilo çok kötü bişey bende yeni doğum yaptım bebeğim 20 günlük olcak yarın bende 86 ile doğuma girdim verIrim insallah ilk hamilelikte fazla almamış tim ve çabuk verdim.ccanım birde düzenli adet oluyomusun.
birde tam nerden nasıl ölçüyoz kızlar resmli anlatım yapsanz ya banaBide neden parça parça yazıonz yaw
![]()