Zayıflama Kampı

Bnm ilk doğumumdu . Hamillktn önce cok düzenliydi günü gününe . Doğumdan sonra bebşm 4.5 aylıkken oldum biraz düzensiz oldu ama yavas yavas düzene giriyor yani arada 2.3 gun oynuyor o da muhtemelen emzirmktn kaynaklanıyo .. sen oluyon mu
Benim normalde de düzensiz doğum sonra daha bi düzensiz oluyo taki sütten kesip kontrol hapına başlayan kadar ve düzensiz olunca kilo vermekte zor oluyo

Benim normalde de düzensiz doğum sonra daha bi düzensiz oluyo taki sütten kesip kontrol hapına başlayan kadar ve düzensiz olunca kilo vermekte zor oluyo
Şimfi kac kilosun hamile kalmadn once kac kiloydun?, nasıl düzensiz oluyodu

Merhaba arkadaslar simdiden desteginiz icin teşekkür ederim :) bugün yediklerim
Sabah cornfleks bir kase su
Ve kimyon anason papatya karısımı cay
Öglen arkadasın oglunun dogum günü vardı bir schnitzel tavuk bir avuc kadar patates kızartmaso ve iki fincan nescafe
Akşam salata ve cacık cay umarım cok degildir

kızlar anca gelebildim:( menümü yazayım hemen..
KAHVALTI
1 dilim çavdar ekmek
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 yk labne
1 tatlı kaşığı bal
ARA
1 tane meyveli yoğurt
ÖĞLEN
3 kaşık barbunya yemeği
ARA YOK
AKŞAM
tek lavaşlı tavuk döner
ayran
1 bardak çay
2 ltre kadar su
spor yok bugün kızlar yarı saat kadar arkadaşlarla sahilde yürüdük sadece

ölçülerimi yazıyoruz:( eyvahh ben kaçım kim bilir evde mezurem yok kızlar ama pazartesi alayım yazayım

Şimfi kac kilosun hamile kalmadn once kac kiloydun?, nasıl düzensiz oluyodu
62 ile hamile kaldım canım ben ve şimdi kaç kiloyum tam olarak bilmiyorum 1 hafta doğum yapmış ken tartildigimda 80 çıktım.dduzensizlikte bem 2 ayda bir falan oluyorum

Günaydın hanımlar Annelerin ve Anne adaylarının Anneler günü kutlu olsun :KK15::KK15:

yeşil çayımı da koydum hadi kızlar tempo tempo bırakmak yok yolun yarısını başardık bile biz hem daha zamanımzda var , gidicek bu kilolar emin olun ;)

tek-yaptiklari-ortak-calismanin-sabir-ve-azimle.webp
B

Back
X