Zayıflama Kampı

niye ki ne yedin de ceza aldın canım :KK70:
aman biraz fazla kaçırdım 2 gün önce kuzum :D

Kızlar ödülden kasıt ne? Mesela hamburger yemek gibimi?
yok kızzz hamburger kaç kalori bilion mu :D ödül diyerek 1 gnümüzü çöpe atmayalım kzlar.
ben geçen hafta sade dondrma yedim 124 kaloriydi. mesela ödülümz şöle olblr ; yarm tabak puding , 1 çikolata, 1 dilim pizza çok istersnz yarım hamburger gbi yani bnce tabi sizi bilemem :D

kızlar bu arada hamburgerin kalorisne baktım 1 adet mc donalds hamburger 250 kalori diyor. dgru mu acaba ?
o zman bn sabah öğle akşam hambrger yiyim daha az kalori alırım :D

aman biraz fazla kaçırdım 2 gün önce kuzum :KK70:

yok kızzz hamburger kaç kalori bilion mu :KK70: ödül diyerek 1 gnümüzü çöpe atmayalım kzlar.
ben geçen hafta sade dondrma yedim 124 kaloriydi. mesela ödülümz şöle olblr ; yarm tabak puding , 1 çikolata, 1 dilim pizza çok istersnz yarım hamburger gbi yani bnce tabi sizi bilemem :KK70:

Ay yok yaa ben kalorilerini hesaplayarak zaten gun içindede yerim dondurma çikolata:KK48: Ben hamburgeri patatesi götürürüm valla ödül gününde ya. 1 öğünde sınırı aşmaktan bir sey olmaz sanki. Ertesi gün toparlanılır.
Herkes ödül anlayısına göre takılsın en iyisi :KK52:

kızlar bu arada hamburgerin kalorisne baktım 1 adet mc donalds hamburger 250 kalori diyor. dgru mu acaba ?
o zman bn sabah öğle akşam hambrger yiyim daha az kalori alırım :KK70:

Şimdi bende baktım gercekten de öyle. Hamburger 250 kalori ama mcroyal fln yersen onlarınki fazla

Ay yok yaa ben kalorilerini hesaplayarak zaten gun içindede yerim dondurma çikolata:KK48: Ben hamburgeri patatesi götürürüm valla ödül gününde ya. 1 öğünde sınırı aşmaktan bir sey olmaz sanki. Ertesi gün toparlanılır.
Herkes ödül anlayısına göre takılsın en iyisi :KK52:
canm ben uyarımı yapayım tabiki herkes istediğini yer , bende yerim illa ki ama 1 günü çöpe atmamaya çalışarak :D
bu arda mc donaldsın sitesini baktım harbiden 250 kalorilk hambrger var ! hemde cheeseburger 290 kalori diyoor !
ben gidiyom tutmayın benii :D

canm ben uyarımı yapayım tabiki herkes istediğini yer , bende yerim illa ki ama 1 günü çöpe atmamaya çalışarak :KK70:
bu arda mc donaldsın sitesini baktım harbiden 250 kalorilk hambrger var ! hemde cheeseburger 290 kalori diyoor !
ben gidiyom tutmayın benii :KK70:

Bende duble köfteburgere baktım direkt :KK53: Ben bide arby'se bakim ya oda çok fena:KK48:

Ay evet özlem neydi o lavaş öyle ! bu hamburgerin yanında cola zero da oldumu bitmiştir bu iş :D

Kızlar böyle bir fiziğiniz olsun ister misinz ? birde arkadaşımız güzel mi sizce :D
10264450_973792912631460_1090706176011205879_n.webp
11218475_993071424036942_322376410179736254_n.webp

Back
X