- 15 Aralık 2013
- 15.754
- 36.209
- 798
Kızlar böyle bir fiziğiniz olsun ister misinz ? birde arkadaşımız güzel mi sizce
Eki Görüntüle 1522713 Eki Görüntüle 1522714
Pek fiziği belli olmuyor ama fazla zayıf gibi geldi bana kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar böyle bir fiziğiniz olsun ister misinz ? birde arkadaşımız güzel mi sizce
erkekmiş o kuzumPek fiziği belli olmuyor ama fazla zayıf gibi geldi bana kız
erkekmiş o kuzum![]()
Ay ne bilimAhahahahh hatırladım yaa burdada konusu acılmıstı hatta bende sesini duyana kadar inanamadım erkek olduguna yazmıstımBu erkekse biz neyiz
![]()
Ay ne bilim
bu arada yemek yiyosun dimi kuzu sen!
siz kadar olmasa da diyince üzülsem mi sevinsem mi bilemedimYiyorum canım siz kadar olmasada bugun öğleyi yedim az önce ara öğün yaptım bide akşam yicem![]()
siz kadar olmasa da diyince üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
dikkat et sağlığına canm , yağlarımızı yakmak için bile yağa ihtiyacmz var![]()
yok daha yapmadım cnm sadece sabah 5 ince dilim sucuk yedim ödül olarak sayılır mı bilmiyorum
ay sinir oldum ya bi kadının sitesi var 1 ayda hatta 2 haftada 20-30 kilo verdiren bir çayı varmış. tamam böyle sölemesi normal satş stratejisi ama altında bir sürü yorum var. işte teşkr ederim 20 kilo verdim falan diye herkes resm atmış. işin ilginç tarafı kullanıcı isimleri melek azra nilgün vs. ama resmler yabancı kadınların resmi !!! ve hepsinin yazı sitili aynı herşeyin sonunda !!! ünlem var. bu kadar bariz sahtekarlık olmaz yaa..
ama nasıl snir oldum belli yani kendi kendine yorumlar atmış ay bakın nasıl zayıfladım 1 ayda 30 kilo diye. tüm resmler de yabancı zayıflayanlar. hatta bazılarının üzerinde inglizce zayıflama kamplarının isimleri yazıyor o resmi atanın adıda mervecik mersindenİnsanların sağlığıyla oynamak bu kadar kolay işte. Çaresiz, psikolojisi bozuk biri kanıp alacak işte.
Bu arada sucuk ödül sayılmaz bence![]()
sen blrsin cnm bnde yapmıycam sanırım![]()
çok güzel, evet isterdimmm ama olmaz ki yaKızlar böyle bir fiziğiniz olsun ister misinz ? birde arkadaşımız güzel mi sizce
Anladm Allah şifa versin canım. Ee kistin varsa nasıl cocuğun olduEvet canım gittim kist var bende o yüzden
çok güzel, evet isterdimmm ama olmaz ki ya![]()
Kizlar ben geldim sonunda paketimi yaptim
Hosbulduk tatlim diyet nasil gidiyor kilo verdinizmi hic haberler sizde :)2KediAnnesi .!.:erkekmiş kız o
hoşgeldin canm ya sevindim valla
Hosbulduk tatlim diyet nasil gidiyor kilo verdinizmi hic haberler sizde :)