• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

Co
kahvaltı : domatesli biber ve 1 yumurta 110kalori
öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık fasulye 190 kalori
öğleni geç yediğim için akşam yememeyi düşünüyorum
3 km yol yürüdüm ve 1 mil leslie :KK70:
Çok iyi ya yarın bende böyle deneyecem 2 öğün geç kahvaltı yapcam belki biraz daha fazla yiyebilir im ama

Kızlar topa tutun beni menümü yazıyorum
sabah sirkeli su
Kahvaltı
3 dilim bugday ekmeği 2 dilimini tost yaptım içine 4 dilim sucuk domates beyaz peynir koydum tereyağı sürdüm miss
2 haşlanmış yumurta
ara
3 kayısı
öğle
küçük tabak Izmir köfte
küçük tabak pirinç pilavı
az domates
ara
6 bisküvi
4 kuş lokumu (cçok utanıyorum Affedin gelen misafir ye ye diye tutturdu emziriyon falan tabi nerden bilsin diyetteyim)
Akşam
1 kase çorba
sonra dayanamadım 1 tatlı kaşığı cokokrem yedim çok Üzgünüm noldu bana bugün ya
canım lokumun kalorisi 50 yapıyor da 6 bisküvinin ki 711 kalori yapıyor b, de pirinç pilavı çok abartı olmuş bugün :KK17::KK17:

Kızlar topa tutun beni menümü yazıyorum
sabah sirkeli su
Kahvaltı
3 dilim bugday ekmeği 2 dilimini tost yaptım içine 4 dilim sucuk domates beyaz peynir koydum tereyağı sürdüm miss
2 haşlanmış yumurta
ara
3 kayısı
öğle
küçük tabak Izmir köfte
küçük tabak pirinç pilavı
az domates
ara
6 bisküvi
4 kuş lokumu (cçok utanıyorum Affedin gelen misafir ye ye diye tutturdu emziriyon falan tabi nerden bilsin diyetteyim)
Akşam
1 kase çorba
sonra dayanamadım 1 tatlı kaşığı cokokrem yedim çok Üzgünüm noldu bana bugün ya

Akşam sadece corba yemişsin dengelemişsin kız bende cooookkk yedin sandım cidden
Kuş lokumu ne oluyo :KK53:

kahvaltı : domatesli biber ve 1 yumurta 110kalori
öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık fasulye 190 kalori
öğleni geç yediğim için akşam yememeyi düşünüyorum
3 km yol yürüdüm ve 1 mil leslie :KK70:

Bugun sende cok iyisin kubraaaa

Kız çok iyi yiyosun kiskaniyom vallahi

Geç kalkıyorumya ondan:KK48:

Tamam ozaman yaa nolcak o kucucuklerden ama bisküvinin kalorisi gercekten öyleyse cok fenaymış

lokum sıkıntı değil canım süt yerine yesin 50 kalori sonuçta ama bisküvi beni de şok etti çokokrem de fazla değil bi kaşığı 30 kalori civarı ama bisküvi :(

Kadeeerrr sen nerdesin kızzzzz
Ervaaaaaaa daha bitmedimi pikniğin kızzzzzzzz
Diğer boncuklar nerdesinizzzz

Ya zaten güne başlarken bugün yemeyecem diyorum ama kansızlık var bende böyle bi baş dönmesi yaşıyorum 1 2 tane yiyince düzeliyor gibi çikolata falanda yiyebilirim ama bu daha az kalorili diye bunu yiyorum ama en iyisi ben bitter çikolata alayım günde 1 2 kare yerim
neyse canım bu korku sana yeter bi zaman bisküvi yemezsin :KK70:

Back
X