• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama kemeri kullanıp sonuç alan var mı?

acigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
679
7
96
Diğer
sezeryandan kalma göbeğimin gitmesi için 1 haftadır zayıflama kemerini kullanıyorum ve elma sirkesi içiyorummafoldumben.ip atlıyorum çünkü yürüyüşe çıkamıyorum.kemeri kullandığımdan beri uygulama yaptığım bölge acıyor yani kaslardan dolayı sanırım.

kemerin yağları eritmediğini ve kas gibi orada bir sertlik bıraktığını söyleyenler oldu kafam karıştı. kemer kullanıp sonuç alanınız varmı? bir de günde ne kadar süreyle uygulama yapıyorsunuz yazarmısınız. :uhm: umarım cevap alabilirim teşekkürler şimdidena.s.

sezeryandan kalma göbeğimin gitmesi için 1 haftadır zayıflama kemerini kullanıyorum ve elma sirkesi içiyorummafoldumben.ip atlıyorum çünkü yürüyüşe çıkamıyorum.kemeri kullandığımdan beri uygulama yaptığım bölge acıyor yani kaslardan dolayı sanırım.

kemerin yağları eritmediğini ve kas gibi orada bir sertlik bıraktığını söyleyenler oldu kafam karıştı. kemer kullanıp sonuç alanınız varmı? bir de günde ne kadar süreyle uygulama yapıyorsunuz yazarmısınız. :uhm: umarım cevap alabilirim teşekkürler şimdidena.s.

tok karnına takılmaması gerktiğini duymuştum bende...
dogumun yeniyse dikişlerin iyileşmediği içni acımış olabilr
bende almak istiyorum başka bir forumda bir arkadaş zayıflama kemeriyle 15 kilo verdiğini yazmıstı ama ozman ilgim yoktu sormamıstım nasıl yaptıgını
sana kolay gelsın canım....

bende yeni dogum yaptıgım için karın egzersizleri yapamıyorum ama göbegimden kurtulmak istiyorum en az 6 ay geçmesi gerek annem korse bile giydirmiyor ama kilomda çok nasıl olcak bilmiyorum arkadaşım sadece göbegindemi kullanıyorsun kemeri kalça ve bacaklarında denedinmi

Back
X