Fırını şikayet ettiniz mi??
Nereye şikayet edilir bilmiyorum ama hemen şikayet edin, delilleri de atmayın.
Sabah sabah içim kalktı.
Gıda şikayet hattı var. Numarası 174. Siz edin onlar bulurlar fırını..
evet bılıyorum cnm ama fırının adını öğrenemedım henuz yanı bıraz da olsa bılgı vermem gerek
Zayıflamak ıstıyoruz değil mi karakter yönünden değil tabi... yağlarımız gitsin istiyoruz iyi ozaman şimdi beni dinle.. az önce mis gibi ekmek kokularıyla kahvaltımı yapmaya hazırlanırken böldüğüm ekmeğimden masama bir hamam böceği cesedi düştü onunla birlikte benim midem havaya ayaklandı...düşün bu benim gördüğüm tarafı ya görmediklerim....işte fırınlarımızın durumu işte sağlık işte temizlik işte denetim...afiyet olsun
Zayıflamak ıstıyoruz değil mi karakter yönünden değil tabi... yağlarımız gitsin istiyoruz iyi ozaman şimdi beni dinle.. az önce mis gibi ekmek kokularıyla kahvaltımı yapmaya hazırlanırken böldüğüm ekmeğimden masama bir hamam böceği cesedi düştü onunla birlikte benim midem havaya ayaklandı...düşün bu benim gördüğüm tarafı ya görmediklerim....işte fırınlarımızın durumu işte sağlık işte temizlik işte denetim...afiyet olsun
ıyyyyyy iğrenmişşş... ben de başlığı görünce zayıflamak için bizi motive etmeye çalıştığınızı ve böyle hayali bişeyle bizi ekmekten soğutmaya çalıştığınızı sanmıştım, meğer gerçekmiş yorumları okuyunca anladım
en iyisi ekmek makinası alıp evde kendi ekmeğini yapmak gerçi o da fırın ekmeğinin yerini tutmuyor ama
bende motive durumları yazıyor diye bi heves açtım
bana çok zahmetli geliyorama çıkan o koku var yaaa
bende motive durumları yazıyor diye bi heves açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?