Zayıflama mı istiyorsun GEL

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Zayıflamak ıstıyoruz değil mi karakter yönünden değil tabi... yağlarımız gitsin istiyoruz iyi ozaman şimdi beni dinle.. az önce mis gibi ekmek kokularıyla kahvaltımı yapmaya hazırlanırken böldüğüm ekmeğimden masama bir hamam böceği cesedi düştü onunla birlikte benim midem havaya ayaklandı...düşün bu benim gördüğüm tarafı ya görmediklerim....işte fırınlarımızın durumu işte sağlık işte temizlik işte denetim...afiyet olsun

Son düzenleme:
Nereye şikayet edilir bilmiyorum ama hemen şikayet edin, delilleri de atmayın.

Sabah sabah içim kalktı.

Gıda şikayet hattı var. Numarası 174. Siz edin onlar bulurlar fırını..

Nereye şikayet edilir bilmiyorum ama hemen şikayet edin, delilleri de atmayın.

Sabah sabah içim kalktı.

ya işte benım demek ıstediğim ben birini şikayet edıcem ya afyondakı bursadaki urfa daki ya heryer böyle ya istisnası çok az bence offf vallahı aç kaldım markete götürdüm gösterdım de akşam dönüşte uğrayıp fırınla ilgilenicem gıda şikayet hattı var

şaka gibi. midem kalktı ıy

aslında denetimler eskiye nazaran daha iyi gibi ama önüne geçemiyorlar mı ne? ya da geçmek mi istemiyorlar bilemedim

iğrençççç

ıyyyyyy iğrenmişşş... ben de başlığı görünce zayıflamak için bizi motive etmeye çalıştığınızı ve böyle hayali bişeyle bizi ekmekten soğutmaya çalıştığınızı sanmıştım, meğer gerçekmiş yorumları okuyunca anladım

en iyisi ekmek makinası alıp evde kendi ekmeğini yapmak gerçi o da fırın ekmeğinin yerini tutmuyor ama

bende motive durumları yazıyor diye bi heves açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…