zayıflama sürecim :)

beyza2834

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
21
4
6
35
Ordu
Merhaba ben 1.60 boyunda 83 kilo ve 17 yaşında bir kızım :/ bugün diyete baslayali yada daha doğrusu yediklerime dikkat etmeye baslayali 5 gün oldu. Ve şimdiden kendimde olan ufacık değişiklikleri fark ediyorum. 5 gündür bayilarak yediğim abur cuburlardan, kizartmalardan ağzıma bile sürmedim. Bu benim için cok onemli bir adım çünkü zamanında akşam saat 9 10 gibi kalkıp cips cikolata yiyen biriydim. Ta ki staj yaptığım hastanede bi hastanin tedavisini yaparken bana benim kızım da senin gibi sisko dedigi gün hayatım değişti. Akşam eve gelip hüngür hüngür ağladım. Sonra düşündüm ben bunları ağlayarak veremem o zaman dur diyeceksin dedim. Öncelikle sabah kahvaltımi güzel bir şekilde yapıyorum sonra Oglene kadar çalışmaktan yemek yemek aklıma bile gelmiyor. Bazen arada yeşil çay içiyorum. Oglende bi tane yeşil elma yiyorum ve akşam evde salata, haşlanmış tavuk vs tüketiyorum. Günlük 2.5 3 lt su tuketiyorum. Aksam saat altidan sonra su dışında bir şey tuketmiyorum fırsat buldukça yürüyorum. Baslamama en büyük katki da burada ki hikayelerden oldu. Insan hırslaniyor. Vermem gereken 28 kilo var. Kulağa korkunç geliyor biliyorum ama basaracagim. Ayrıca her verdiğim kiloda da 10 yaşımdayken bana verdigi adet duzenleyici ilac ile şişmemde katkısı olan doktorunda kulaklarını cınlatacagim. 10 yaşından sonra abur cubur ve ilaclar yuzunden alınan kilolar sizden kurtulacagim. Umarim herkes olması gerektiği kiloya 'sağlıklı ve kalıcı' bir şekilde ulaşabilir. :)

Merhaba ben 1.60 boyunda 83 kilo ve 17 yaşında bir kızım :/ bugün diyete baslayali yada daha doğrusu yediklerime dikkat etmeye baslayali 5 gün oldu. Ve şimdiden kendimde olan ufacık değişiklikleri fark ediyorum. 5 gündür bayilarak yediğim abur cuburlardan, kizartmalardan ağzıma bile sürmedim. Bu benim için cok onemli bir adım çünkü zamanında akşam saat 9 10 gibi kalkıp cips cikolata yiyen biriydim. Ta ki staj yaptığım hastanede bi hastanin tedavisini yaparken bana benim kızım da senin gibi sisko dedigi gün hayatım değişti. Akşam eve gelip hüngür hüngür ağladım. Sonra düşündüm ben bunları ağlayarak veremem o zaman dur diyeceksin dedim. Öncelikle sabah kahvaltımi güzel bir şekilde yapıyorum sonra Oglene kadar çalışmaktan yemek yemek aklıma bile gelmiyor. Bazen arada yeşil çay içiyorum. Oglende bi tane yeşil elma yiyorum ve akşam evde salata, haşlanmış tavuk vs tüketiyorum. Günlük 2.5 3 lt su tuketiyorum. Aksam saat altidan sonra su dışında bir şey tuketmiyorum fırsat buldukça yürüyorum. Baslamama en büyük katki da burada ki hikayelerden oldu. Insan hırslaniyor. Vermem gereken 28 kilo var. Kulağa korkunç geliyor biliyorum ama basaracagim. Ayrıca her verdiğim kiloda da 10 yaşımdayken bana verdigi adet duzenleyici ilac ile şişmemde katkısı olan doktorunda kulaklarını cınlatacagim. 10 yaşından sonra abur cubur ve ilaclar yuzunden alınan kilolar sizden kurtulacagim. Umarim herkes olması gerektiği kiloya 'sağlıklı ve kalıcı' bir şekilde ulaşabilir. :)

Topigin hayırlı olsun canım daha çok gencsin ve metabolizman o kadar güzel calisiyoki emin ol zorlanmadan kilolarindan kurtulacaksın.abur cuburlar en büyük düşmanımız zaten onları yemedigimizde kolaylıkla kilolarimizdan kurtulucaz.28 kilo deyipte sakın gözünde büyütme burdaki başarı hikayelerini okumussundur 40 küsür kilo verenler var.ama acele edip kendini sıkma aldığın kararlar çok doğru canım azmin daim olsun inşallah

yaparsın canım bende 22 yasındayım ve diyet ve sporda 18. günüm 4kilo 800 gram vermişim ve 59.5 cm incelmişim .. dahada devamm yapabilirz umudunu yitirme sakın .

Bugün OTE=secilsecil;34428407]Topigin hayırlı olsun canım daha çok gencsin ve metabolizman o kadar güzel calisiyoki emin ol zorlanmadan kilolarindan kurtulacaksın.abur cuburlar en büyük düşmanımız zaten onları yemedigimizde kolaylıkla kilolarimizdan kurtulucaz.28 kilo deyipte sakın gözünde büyütme burdaki başarı hikayelerini okumussundur 40 küsür kilo verenler var.ama acele edip kendini sıkma aldığın kararlar çok doğru canım azmin daim olsun inşallah[/QUOTE]

yaparsın canım bende 22 yasındayım ve diyet ve sporda 18. günüm 4kilo 800 gram vermişim ve 59.5 cm incelmişim .. dahada devamm yapabilirz umudunu yitirme sakın .

Bugün 1 hafta oldu tartildim ama gram yerinden oynamamis neden acaba

Bugün OTE=secilsecil;34428407]Topigin hayırlı olsun canım daha çok gencsin ve metabolizman o kadar güzel calisiyoki emin ol zorlanmadan kilolarindan kurtulacaksın.abur cuburlar en büyük düşmanımız zaten onları yemedigimizde kolaylıkla kilolarimizdan kurtulucaz.28 kilo deyipte sakın gözünde büyütme burdaki başarı hikayelerini okumussundur 40 küsür kilo verenler var.ama acele edip kendini sıkma aldığın kararlar çok doğru canım azmin daim olsun inşallah

Bugün 1 hafta oldu tartildim ama gram yerinden oynamamis neden acaba[/QUOTE]

Daha bi hafta olmus daha dur .. hem bazı insanlar ilk ay veremiyo amadaha sonradan hızlı bi şekilde veriyo vucudunu en iyi sen bilirisin daha once yaptıgın diyet yada diğer spor vs . boylemi oldu ? yada Birşeyleri eksik yapmadıgına eminmisin canım ?

Bugün 1 hafta oldu tartildim ama gram yerinden oynamamis neden acaba

Daha bi hafta olmus daha dur .. hem bazı insanlar ilk ay veremiyo amadaha sonradan hızlı bi şekilde veriyo vucudunu en iyi sen bilirisin daha once yaptıgın diyet yada diğer spor vs . boylemi oldu ? yada Birşeyleri eksik yapmadıgına eminmisin canım ?[/QUOTE]

Daha bi hafta olmus daha dur .. hem bazı insanlar ilk ay veremiyo amadaha sonradan hızlı bi şekilde veriyo vucudunu en iyi sen bilirisin daha once yaptıgın diyet yada diğer spor vs . boylemi oldu ? yada Birşeyleri eksik yapmadıgına eminmisin canım ?
[/QUOTE]

Beslenmeme oldukça dikkat ediyorum daha önceden hic bu kadar kararlı olup baslamadigim icin bir şey diyemeyecegim genelde farkında olmadan yani diyet spor yapmadan kilo vermiştim oda stresle alakaliydi sanırım spor olarak gun icinde bi kac egzersiz ve kısa mesafeli yürüyüş dışında bisi yapmıyorum gram oynama yok ama pantolonlarim bol gelmeye başladı anlayamadim doğrusu.. ama pes etmek yok bu sefer olmazsa daha olmaz. Biraz daha dikkat ve sporla önümüzdeki haftalara bakmaliyim :)

Beslenmeme oldukça dikkat ediyorum daha önceden hic bu kadar kararlı olup baslamadigim icin bir şey diyemeyecegim genelde farkında olmadan yani diyet spor yapmadan kilo vermiştim oda stresle alakaliydi sanırım spor olarak gun icinde bi kac egzersiz ve kısa mesafeli yürüyüş dışında bisi yapmıyorum gram oynama yok ama pantolonlarim bol gelmeye başladı anlayamadim doğrusu.. ama pes etmek yok bu sefer olmazsa daha olmaz. Biraz daha dikkat ve sporla önümüzdeki haftalara bakmaliyim :)[/QUOTE]

Söyle olmus olabilir bizim burda bazı arkadaslar az kilo veriyo sporla ama asırı sıkılasıyorlar sendede bu olmus olabilir . ama yürüşlerini sabah 1 saatlik yap . ki sadece bu yürüyşle bile kolayca verebilirisin.. gün içince uyuyosan uyuma yada gün içinde ye ama aksam yemegini en az kalorili olan yiyeceklerden sec .. belkide diyet diye oglene sabaha az yior aksamda cok yiyosan vermemeiş olabilirisin . bak ne yap biliyomusun kalori hesabı yap gün içinde yediğin seyleri yaz ve kalorislerini bul netten . bu sekilde verdim bende ..

Beslenmeme oldukça dikkat ediyorum daha önceden hic bu kadar kararlı olup baslamadigim icin bir şey diyemeyecegim genelde farkında olmadan yani diyet spor yapmadan kilo vermiştim oda stresle alakaliydi sanırım spor olarak gun icinde bi kac egzersiz ve kısa mesafeli yürüyüş dışında bisi yapmıyorum gram oynama yok ama pantolonlarim bol gelmeye başladı anlayamadim doğrusu.. ama pes etmek yok bu sefer olmazsa daha olmaz. Biraz daha dikkat ve sporla önümüzdeki haftalara bakmaliyim :)

Söyle olmus olabilir bizim burda bazı arkadaslar az kilo veriyo sporla ama asırı sıkılasıyorlar sendede bu olmus olabilir . ama yürüşlerini sabah 1 saatlik yap . ki sadece bu yürüyşle bile kolayca verebilirisin.. gün içince uyuyosan uyuma yada gün içinde ye ama aksam yemegini en az kalorili olan yiyeceklerden sec .. belkide diyet diye oglene sabaha az yior aksamda cok yiyosan vermemeiş olabilirisin . bak ne yap biliyomusun kalori hesabı yap gün içinde yediğin seyleri yaz ve kalorislerini bul netten . bu sekilde verdim bende ..[/QUOTE]

Peki almamiz gereken kalori ne kadar ? Güzel yöntem denemeye değer.. sınır kac olmalı , ne kadar kiloyu ne kadar sürede verdin peki ?

Söyle olmus olabilir bizim burda bazı arkadaslar az kilo veriyo sporla ama asırı sıkılasıyorlar sendede bu olmus olabilir . ama yürüşlerini sabah 1 saatlik yap . ki sadece bu yürüyşle bile kolayca verebilirisin.. gün içince uyuyosan uyuma yada gün içinde ye ama aksam yemegini en az kalorili olan yiyeceklerden sec .. belkide diyet diye oglene sabaha az yior aksamda cok yiyosan vermemeiş olabilirisin . bak ne yap biliyomusun kalori hesabı yap gün içinde yediğin seyleri yaz ve kalorislerini bul netten . bu sekilde verdim bende ..

Peki almamiz gereken kalori ne kadar ? Güzel yöntem denemeye değer.. sınır kac olmalı , ne kadar kiloyu ne kadar sürede verdin peki ?[/QUOTE]

canım ben günde 45 dkka yürüyüş 40 dakika fitness 20 dkka plates yapıorm diyet sirkli su yeşlcay form cay derken 20 günde 5 kilo verdim .. hala da devam spora yazılmıstım 1 hafta sonra bitio eve gidip gelicem sonra tekrar yazılıcam. Hmede hesaplıyorum mesela benm günde 1500 kal alırsam 1 haftada 1 kilo verebilirmişim . ama ben 1000 aldım genelde .. bak burdan hesaplayabilirsin . bu yntemi yeni kesfettim ve işe yarıo gün içinde normalde ha bire yiyioruz ama bunu yazınca ve yediklerimi görünce .. sok .. yani bu sekilde kıstım bu steden bak http://www.kalori.biz/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesabi.html:16:

Back
X