Merhaba ben 1.60 boyunda 83 kilo ve 17 yaşında bir kızım :/ bugün diyete baslayali yada daha doğrusu yediklerime dikkat etmeye baslayali 5 gün oldu. Ve şimdiden kendimde olan ufacık değişiklikleri fark ediyorum. 5 gündür bayilarak yediğim abur cuburlardan, kizartmalardan ağzıma bile sürmedim. Bu benim için cok onemli bir adım çünkü zamanında akşam saat 9 10 gibi kalkıp cips cikolata yiyen biriydim. Ta ki staj yaptığım hastanede bi hastanin tedavisini yaparken bana benim kızım da senin gibi sisko dedigi gün hayatım değişti. Akşam eve gelip hüngür hüngür ağladım. Sonra düşündüm ben bunları ağlayarak veremem o zaman dur diyeceksin dedim. Öncelikle sabah kahvaltımi güzel bir şekilde yapıyorum sonra Oglene kadar çalışmaktan yemek yemek aklıma bile gelmiyor. Bazen arada yeşil çay içiyorum. Oglende bi tane yeşil elma yiyorum ve akşam evde salata, haşlanmış tavuk vs tüketiyorum. Günlük 2.5 3 lt su tuketiyorum. Aksam saat altidan sonra su dışında bir şey tuketmiyorum fırsat buldukça yürüyorum. Baslamama en büyük katki da burada ki hikayelerden oldu. Insan hırslaniyor. Vermem gereken 28 kilo var. Kulağa korkunç geliyor biliyorum ama basaracagim. Ayrıca her verdiğim kiloda da 10 yaşımdayken bana verdigi adet duzenleyici ilac ile şişmemde katkısı olan doktorunda kulaklarını cınlatacagim. 10 yaşından sonra abur cubur ve ilaclar yuzunden alınan kilolar sizden kurtulacagim. Umarim herkes olması gerektiği kiloya 'sağlıklı ve kalıcı' bir şekilde ulaşabilir. :)