dıger arkadaslarınıda organıze et sıze yenı bı takım actıralım yada tek basına ısen bızım takımda mevcut yer var fakat ozel takım kurallarımız var sana uygunsa bıseyler yaparız sevgıler
Öncelikle gösterdiğin ilgi için çok teşekkürler makeup opuyorumnanaktandıger arkadaslarınıda organıze et sıze yenı bı takım actıralım yada tek basına ısen bızım takımda mevcut yer var fakat ozel takım kurallarımız var sana uygunsa bıseyler yaparız sevgıler
asl35 yeni grup kurarsak katılır mısın istek var mı ona göre yeni takım için kişi toplayalım yanimrh arkadaşım bende başlıyorum yarın anlatırmısın ne gibi kurallar acaba bende katılmak isterim uygunsa
bende diyetebaşladım.. bu sefer bu işi bitirmeden bırakmıcam..
acayiip hırslıyım 5 günde 2 kg verdim ....
bayrama kadar bi 10 kg vermek istiyorum.....
Bende katılmak isterim tamda bugün yarın ciddi bir şekilde başlayacağım kararı vermiştim. Kilom en son tartıldıgımda 62.4 gibi birşeydi. Ama asıl kilomu yarın sabah aç karnına tartıldığımda kaydedeceğim. Günlük yediklerimi kaydetmek icin defterimi kalemimi hazır ettim. Başka yapacağım egzersizlerde belirledim.
bende kg vermek istiyorum ne kendimi motive edebiliyorum ne de boğazıma dur diyebiliyorum biri beni durdursunnn
merhaba benide aranıza alırmısınız
60 kiloyum 1 haftadır yoğurt diyeti yaptım anca 1 kilo oynadı pzt tekrar diyetisyenimin verdiği diyet başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?