zayiflama yolculugum

zelalasli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
3
1
24
Merhaba ben 170 cm 63 kiloyum sisman degilim ama ilk hedefim 55 kiloya inmek sonra zamanla 50 ve en son da 48. Bu gunlugu motivasyon ve devamlilik gostermek icin yaziyorum. Yarin pazar ama hic fark etmez yarin basliyorum perhize. Ustelik buraya yazmanin avantaji birileri okuyacak diye dusunerek yasakli besinleri tuketmemek olucaktir. Inancimi henuz kaybetmedim. Her gun 1 saat orta tempoda yuruyorum. Sonuclar icin sabirsizlaniyorum. Herkese iyi geceler dilerim.

1 haftalik listem:
Kahvalti: Yarim yesil elma yarim muz tarcin ve yarim bardak az yagli sut blendirdan buzla birlikte gecirilir ve o icilir
Ara: Iki adet kepekli grisini ve 110gr yani bir paket sade activa

Ogle: Yagsiz aci agirlikli limonlu bol yesillikli salata ve yarim elma

Aksam: 2 ince dilim karpuz 1 dilim tahilli kizarmis ekmek 2 ince dilim beyaz peynir ve yesil cay

Not : Gun icinde bolca su yesil cay ve maden suyu tuketilir.
Kahve olarak yalnizca sekersiz turk kahvesi tuketilir.
Not2: Arkadaslar ben eski bir bulimia hastasiyim bu listeyi eksiksiz fazlasiz yapmak benim icin kisisel bir basarida olacak. Et tavuk balik yumurta yerine sut yogurt ve peynir tuketmemin nedeni bedenimi yavasca vegan yasama alistirmak istememden kaynaklaniyor oyle hop diye birakamazsiniz ya.. Bana sans dileyin lutfen destek olmadan nereye kadar basarabilirim ki? Evet arkadaslar ben yatmaya gidiyorum. Umarim icinizden birileri gunlugumu okuyordur ya da okumustur . Onemli olan buraya yazarken disiplinimi korumam. Iyi geceler

48 kilo boyuna oranla düşük bir sayı geldi bana ama yine de senin kendi isteğin buysa bize sana destek olmak düşer. bu yolda başarılar diliyırum sana. yediklerini dengelemek ve spor yapmak seni hedefine çabuk ulaştıracaktır. zaten kendi fikrince zayıflamaktan çok fit bir görüntüye ihtiyacın var gibi hissediyorum. sporunu aksatma :)