- Konu Sahibi konuskanguniz
-
tabi ki birbirimizi takip edersek çok sevinirim. bu benim ilk günlüğüm ve umarım son günlüğüm olur. hep birlikte zayıflayacağımıza yürekten inanıyorum...
benden biraz daha fazlanız olabilir ama boyunuz daha uzundur ya da metobalizmanız daha hızlı çalışıyordur...
eğer 1.5 - 2 ayda 8 kilo verdiyseniz kesinlikle metabolizmanız benden daha hızlı çalışıyor demektir. üstelik kararlı devam etmişsiniz. benim için iyi bir örneksiniz...
ben biraz kararsız bir insanım. yani şimdiye kadar zayıflama konusunda ne yaptıysam bıraktım. bazen hedefime çok yaklaştım. bazen yanından bile geçemedim. şimdi sizleri örnek alarak bir kere daha denemek istedim. ve bu sefer kararlıyım. kalori takibine başladım. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
besin takviyesinin bir yararını gördünüz mü? anladığım kadarıyla zararsız ürünler..
Evet fotoğraflarınızı gordum . Ama blogunuza giriş yapamıyorum. Daha once zayiflamak icin hic ek gida almamistim. Acikcasi zayiflama haplarina da karsiydim. Hala da oyleyim. Ama gunlugunuzu okurken sizin de karsi olduğunuzu gördüm. Aklima Yatiyo gibi ama dedigim gibi biraz cekiniyorum.
ben olabildiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum canım aynı zamanda zayıflayıncada kullanmayı düşünüyorum ek gıda olarak sağlık açısından zaten zayıflama ilacı değil ki bunlar aynı zamanda kilo almak için olanı formunu korumak için olanı protein takviiyesi olanı vede cilt bakım ürünleride var şampuanı falan herbalife ı zayıflama ilacı olarak görmemek gerekir :)
haklısınız. öyle düşünmemek gerekir.
ne yediğimi yazmak biraz tuhaf ama sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum..
bugün saat 7:00 da iki tane salatalık yedim,
saat 10:00 da bir browni kek yedim bir kutu da muzlu süt içtim. ( biliyorum bunlar diyete pek uygun yiyecekler değil ama abur cuburları bir anda hayatımdan çıkaramıyorum. ama bayağı azalttım. çikolata olarak da bitter tercih ediyorum. ve bunu zayıflamak için değil bitter çikolatayı daha çok sevdiğim için yapıyorum)
saat 13:00 da iki tane biber dolması dört tane de yaprak sarması yedim. ve bir kase yoğurt yedim.
saat 18:30 da bir kabak dolması bir biber dolması bir bardak ayran ve semizotu salatası yedim.
saat 19:00 da bir saat yürüyüş yaptım.
saat 20.30 da iki tane daha salatalık tükettim.
ve bu zaman diliminde iki litre su ve birkaç bardak şekersiz çay tükettim...
Canim yavas yavas birakamazsin onu diyim ilk basta ben 2 ay once gunde 5 bardak kahve icerdim bildigin en zevk aldigim sey kahve icmekti kocumla tanistigimda boyle bir yasak varmi dedim oda yok ama once sen kendini dusun kendi sagligini kahvenin vucuduna verdigi zararlari dusun ve kendine kotuluk ettiginin farkina var dedi bu konusmadan sonra 2 aydir agzima kahve surmedim bir anda biraktim sekeride bir anda birakmistimmm sen az az da olsa alarak o tadi vucuduna unutturmuyorsun yani vucut hep isteyecek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün güne biraz geç başladım.
kahvaltıda:
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
iki dilim kızarmış ekmek ( normalde yemezdim ama kızarmış ekmeğe zaafım var)
1-1,5 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı şeftali reçeli yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?