Zayıflamak çok basit

rasevil

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
23
5
6
27
Başlığım ilgi çekiyor farkındayım Hikayeme gelince zayıf bir kızdım zor bir ilişkinin ardında bıraktığı 2 yıl acının yanında bogazimi kesemeyisim acimla acligimin doğru orantılı baktım ki büyüyorum 50 lerden 80lere ve dedimki dur demeli bu işe bir heves bir ton hirs hikayesi okudum ve kendime geldim ablarim kardeslerim yarın demeyin ve pazartesiye bırakmayın çünkü hiç bi zaman bahanelerde pazartesiler bitmez merdivenden çıkarken zorlanmak kıyafetlerden taşan yağlar mutsuzluk 6 ay mutsuz olun bir ömür mutlu olmak için ben diyetisyene gittim öyle özel klinik falanda değil devlet hastanesi kliniği sıradan olmasi gereken bir liste gittiğimde 82 kiloydum 1 ay boyunca diyet değil sağlıklı beslendim ve diyet gibi görememeye başladım ödül olarak kendime burger king söyleyip yarısını yiyememekle kalmayıp istifra ettim 1 ayin sonunda 4 kilo verdim ve hepsi yağdan mutluyum paketlenmiş ürünlerden uzak durmak çikolata cips bisküvi gibi ve kendime inanmak en önemlisi telefonunun ekranına beni motive edecek birşeyler koyuyorum sizde yapın ve canınız bişey istediğinde bakın inanin olacak şu an 78 kiloyum ve 2. Ayına başladım bu ay sporuda ekliyorum bir ftness salonuna başlayacağım 1. Ay vucudumun ve benim diyete alışmam gerekiyordu ve ygs ye hazirlaniyorum inanın yiyerek zayifliyorum hiç aç kalıyorum ve 18 yaşındayım daha ben yapiyorsam sen yaparsin gelin beraber yapalım sağlıklı yaşayalım giydiklerimizle görünüşümüzle mutlu olalım ☺

Ne güzel azim. .
Başarılar dilerim. .

Back
X