- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Ne ise yariyomus bu?
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
Ayy o cok kotu bise bende kullandim inanin berbat bise sagliginizdan olmayin tuvalete cikartiyo ama nasil bi agriyla suan ble dusunmek istemiyorum az sabahlamadim o bitki yuzunden gercekten cok kotu bikere deneyin ve nedemek istedigimi gorun aci cekmeye degmez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaglari yakiyomus.En etkili zayiflama yontemiymis.Oyle solediler aktarda :)
Yaglari en etkili bicimde fitnesstan baska kolay kolay bisey eritemez :)
Cok denedim bunlari hele daha zayifken bile daha da zayiflamak icin ama noldu 13 kilo aldim simdi fitness,aerobik,yuruyus ve kosudan baskasi hikaye geliyor bana :)Bence birazcik haraket edin nasilda yaglar yakilacak goreceksiniz
Tabi ki hareketsiz olmaz ama bitkisel seylerle de takviye edilmesinde problem olmaz :)
Ben de merak ettim. Nasıl içiliyor
Sabah aksam bi tane atiyomussun agzina :)
Yaglari en etkili bicimde fitnesstan baska kolay kolay bisey eritemez :)
Cok denedim bunlari hele daha zayifken bile daha da zayiflamak icin ama noldu 13 kilo aldim simdi fitness,aerobik,yuruyus ve kosudan baskasi hikaye geliyor bana :)Bence birazcik haraket edin nasilda yaglar yakilacak goreceksiniz
Sabah aksam bi tane atiyomussun agzina :)
Evet, aslinda çok basit. Her gün düzenli yemek ye, abur cubura veda, ve her gün spor yapmak.
Günde yarim saat bile yürüsen yardim eder. Ha bide bunun yaninda en az 1,5-2 litre su iç, tamamdir.
Bu arada kaç kilo fazlan var? Ne kadar süre kullanılıyor en fazla?
Yani bu kadar basit.Benim bunu anlamam 13 kiloma mal oldu ama idrak ettim tabi pkoyum bide o sebeptende malesef kilo aldim ama ben cok inanmiyorum buyuk bir etken olduguna zayiflamada bu bitkisellerin.He bu bitkiselle 30 kalori yakiliyordur sporla 300.Bu da devede kulak kaliyor yani.Zayiflama kilo verme zor,mesakatli ve emek isteyen bir surec.Oyle yutuyorsun birtane hoopp gitmis kilolar yok yani yok oyle bisey:)
Yani bu kadar basit.Benim bunu anlamam 13 kiloma mal oldu ama idrak ettim tabi pkoyum bide o sebeptende malesef kilo aldim ama ben cok inanmiyorum buyuk bir etken olduguna zayiflamada bu bitkisellerin.He bu bitkiselle 30 kalori yakiliyordur sporla 300.Bu da devede kulak kaliyor yani.Zayiflama kilo verme zor,mesakatli ve emek isteyen bir surec.Oyle yutuyorsun birtane hoopp gitmis kilolar yok yani yok oyle bisey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?