- 8 Mayıs 2024
- 439
- 273
- 23
- 31
- Konu Sahibi blackwiccan
-
Sizinle hemen hemen aynıyız, benim kilom 75.Merhaba kızlar.. Kilo verme yolculuğunda bazen tek başına ilerlemek zor olabiliyor. Ben de sizin deneyimlerinizden ilham almak ve birlikte motive olmak için bu başlığı açtım.
Hedefim 12 kilo vermek ve daha sağlıklı beslenmek.Kalori hesabı yaparak sağlıklı öğünler tüketmeye başladım.Gunluk almam gereken kalori miktarından daha az almaya calisiyorum.Abur cubur yok alkol yok.Evde egzersiz yapıyorum.
Tıkandığım nokta gece acikmalari bununla baş edebilen varsa aydınlatsın lütfen
Bir ara gece yemek yemiyordum 6 bucuktan sonra bu haftada hiç bişey yapmadan 1 kilo vermiştim.
Ayy bı tane günde 7 dklik egzersiz videosu buldum 7 günde 2 beden incelmeyi iddia ediyor. Bugün ona da başladım sabah aç karnına ise yararsa buraya da yazicam mutlaka..
Hangi diyet spor yöntemi sizin için işe yaradı?
Suanki boy kilo oranınız ne ?hedefiniz kaç kilo?
Şu an başlamak isteyip cesaret edemeyenlerde yazssin birlikte hareket edelim
Bu arada boyum= 165
Kilom = 77.2
Hedef= 65
Ouu zorlu bir diyete benziyor.Sadece sıvı alarak tansiyonunuz dusmezmi hiç ekmekte mi yokSizinle hemen hemen aynıyız, benim kilom 75.
Bayramdan sonra su diyetine girmeyi düşünüyorum, daha doğrusu tüp mideli gibi beslenecegim. Bir hafta full ayran soda kahve su kefir yudum yudum içip ilk olarak vücuttaki ödemi ve gluteni atacağım, sonraki hafta yumurta salatalık domates akşamları et tavuktan devam etmeyi planlıyorum. Ta ki 65-60 lari görene kadar
Ayy daha hiç denemedim inşallah bayramdan sonraya diyelimOuu zorlu bir diyete benziyor.Sadece sıvı alarak tansiyonunuz dusmezmi hiç ekmekte mi yokBenimde bugünkü menumde yesillik bol limonlu 1 tane haşlama yumurta peynir 1 dilim salam 2 dilim kızarmış ekmek vardı .Öğlen taze fasulye yedim kalorisi oldukça az Ara öğün olarak bakla haşlama yedim akşam için de tavuk suyu çorbası yaptım Sizin bugün Ku menunuz neydi ? Ayy İnşallah Yaa ben 65 I gorsem kâfi
Merak ettim hiç öyle bı diyet yapmadım çevremde deneyen de olmadı deneyimlerinizi yazarsanız bayramdan sonra mutlu olurumAyy daha hiç denemedim inşallah bayramdan sonraya diyelim
Diyetin ismi tüp mideli gibi besleniyorum. İlk üç dört gün hatta bir hafta kefir ayran su muzlu yoğurt vs sadece sıvı şeyler tüketiliyor. Zaten vücut ödemi atmış oluyor bir hafta içinde ciddi bir kilo düşüşü oluyorMerak ettim hiç öyle bı diyet yapmadım çevremde deneyen de olmadı deneyimlerinizi yazarsanız bayramdan sonra mutlu olurum
Canım iyi araştırdın mi ya çok sağlıklı gelmedi bana .Bir yerde okumuştum kas kaybına ve sindirim sorunlarına neden olabiliyormuş uzun süre sıvı beslenmek.Sayfaya baktım kısa sürede inanılmaz kilo vermiş.Uzmanlara kalırsak haftada yarım kilo ile bir kilo vermek sağlıklı olan. Bende araştırıyorum diyetleri falan da bazilari çok teferruatli geldiği için vazgeçiyorum.Simdilik kalori hesabından devamDiyetin ismi tüp mideli gibi besleniyorum. İlk üç dört gün hatta bir hafta kefir ayran su muzlu yoğurt vs sadece sıvı şeyler tüketiliyor. Zaten vücut ödemi atmış oluyor bir hafta içinde ciddi bir kilo düşüşü oluyorsonraki hafta çorbalar püreler, sonraki haftalarda ise daha katı gıdalar sebze gibi. Instagramda bunu yapan bir sayfa var ismi 't.p.mideligibi "
bende oradan gördüm, deneyeceğim inşallah şuan kilom 75 sanırım, hedefim 65 olmak
Egzersiz yaptığınız videonun ismi nedirDuzenleme: Tartıldım .74.9 kiloyum.Geçen hafta 800 gram bu hafta bı buçuk kilo verdim.Yaptigim şey diyet değil.Fast food ve aburcubur hariç herseyden yiyorum kalori hesabıyla.Haftada bir gün abur cubur fast food alkol izni verdim kendime
Lucy Wyndham 7 minute workout yazın YouTube a video 158 milyon izlenmiş.Egzersizin sogumayla birlikte 10 dk sürmesi kolay olması başlamam icin bir nedendi.Ilk haftadan sonuc gormek harika hissettirdiEgzersiz yaptığınız videonun ismi nedir
Süpersiniz her gün 1 saat Leslie yapıyorum bende baya inceldim ama dediğiniz videoyu merak ettim ilk fırsatta yapıcamLucy Wyndham 7 minute workout yazın YouTube a video 158 milyon izlenmiş.Egzersizin sogumayla birlikte 10 dk sürmesi kolay olması başlamam icin bir nedendi.Ilk haftadan sonuc gormek harika hissettirdi
Teşekkür ederimSüpersiniz her gün 1 saat Leslie yapıyorum bende baya inceldim ama dediğiniz videoyu merak ettim ilk fırsatta yapıcam
Vay canına ne kadar çok kilo vermişsiniz tebrik ederim harikasinizBen doğumdan sonra 111 kiloya çıktım ara ara istikrarlı diyetler yapıyorum sonra sıkılıp bırakıyorum en son ramazan ayında 100 kg ile diyete başladım şuan 86 kgyim ama çok inceldim
Ben de hem sebze hem protein yemeğe çalışıyorum.Valla normalde tatli krizi yaşamam ama Su regli dönemi asiri tatlı istiyo canım .Yemeyince gergin oluyorum .Az da olsa yiyorum. Bı kaşık Torku banada bi top dondurma yedim dün mesela .Su sıra sirkeli suya başladım.Tokluk hissini arttiriyo.Bu da tatlı yeme isteğini azaltıyor onu farkettim.Yoksa accik tatlı yeterli olmazdı daha fazlasını yerdim kendimi biliyorumProtein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Özel bir diyet yok ama canım aşırı tatlı istiyor bir şekilde kendimi tatlı yerken buluyorum kilo vermemi iyice yavaşlattı bu durum canım sıkılıyor kendimi kontrol edemiyorum sinirlerim bozuluyor. Siz böyle krizler gelince ne yapıyorsunuz ?
Tebrik ederim harikasinizKızlar Selam,
Boyum 160,
Kilom 51
Tüp bebek tedavisi sonrasında terazide 73 kg olduğumu görünce diyet yapmaya karar verdim. Yemek yapmayı ve yemeyi çok seven biri olarak sürecin benim açımdan zorlayıcı olacağını düşündüm ama yanılmışım. Yemek yiyerek de sağlıklı kilo verilebiliyormuş. Ben de diyetle 23 kg verdim. Günde 3 ana 3 ara öğün ile besleniyorum. Yaklaşık 2 yıl önce diyetisyen desteğiyle 50 kiloyu gördüm ve diyet listelerimi günlük rutinim haline getirdikten sonra hayat daha kolay oldu. Geçen 2 yılda ekstra 2 defa daha tüp bebek tedavisi görmeme rağmen (aşırı hormon yüklendi) çok şükür kilo almadım. İşin özü az ve sık yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?