Zayıflamak İsteyenler Buraya! Hangi Yöntemler İşe Yaradı?

merhaba, nasıl gidiyor diyett
Kötü gidiyor Bu hafta arkadaş buluşmalari doğum günü derken.. Hiç kalori hesabı yapmadan yedim. Sporda yapmadım yüzmeye gittim ama denizde aciktiriyor. Gene yedim ağzım boş durmasın dün tartildim 78.2 kiloyum sizin nasıl gidiyor

Dün tartıldım kilom:77.4 Egzersiz yapmadım 2 gün yüzmeye gittim.Bu sıcakta egzersiz yapmaya çok üşeniyorum

İradesi olmayan insana diyet yapmak zor geliyor kendimden biliyorum takviye şart her şeyi denemiş biri olarak tek çare Vegalıfe kapsülde buldum tavsiye ederim

Merhaba nasıl gidiyor güncel kilonuz nedir

Tesadüfen gördüm konunuzu
89 kilo ile başladım 74 üm şu an, boyum 1,62
3XL bedenden L bedene indim, göğüs, bel, kalça ve bacak ölçülerimde 15 er cm gitti.
49 yaşındayım, epey bir diyet tecrübem var
Ama gördüm ki hiç bir diyetle kilo verilmiyor ya da veriliyor ama geri alınıyor.
Bütüncül beslenme tekniği ile çalışan bir diyetisyenle online çalıştım
İştahlıyım, menapozdayım ve sevdiğim şeyleri yemekten de vazgeçmek istemiyorum, ödem çayları, takviye,ilaç vs ... De kullanmam asla dedim ve bu şartlara göre çalışmaya başladık, 6 ayda verdim şu an iki aydır 74 kiloyum koruma çalışmasındayım, Eylül sonu 4 kilo daha vermek için işleri biraz daha hızlandıracağım, konuyu açalı epey olmuş bu süreçte siz neler yaptınız karşılıklı deneyimlerimizi paylaşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…