- Konu Sahibi lightcola fun
-
herkesin önerilerini dnlerim ihtiyacı var tabi yeşilçay ve su da içmem gerekiyo sonra spor az yicem çok hareket etcem umarım bu sefer ben kazancam ve kendimi çok daha iyi hissedecem sevglm gçn diyette misin kime beğendireceksin kendini dedi hoşuma gitti o bni gerçekten böyle beğenio ama ben en iyisi olcam :sm_cool: kendimi ii hissediorm ve saçmalıorm şu an kaydirigubbakcemile3 hadi kızlar gayret kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:
arkadaşlar günaydın sabah tartıldım nihayet 1 kilo gitmiş ama çizelgemi şimdilik değiştirmiyicem cumaya kadar bekliyim bakalım belki 1 kilo daha gider demekki uğraşınca oluyomuş ahh bide 59lara inebilsem herkese kolay gelsin
gunaydın kızlar ben herzamankı gıbı erkencıgım saolsun benım cocuklar erkenden kalkıyor saatlerde alındı bugun 6 da kalktılar, bı pazarım bıle yok. esıme dıyorum senın ne guzel cumartesı pazarın var uyuyorsun benım pazarım bıle yok hergun erkenden kalkıyorum neyse saglık olsun...
bırazdan nıvea bodyle spor yapacagım... herkese kolay gelsın ınsallah hep bırlıkte zayıflayacagız....hihoyyythihoyyyt
ne güzel canım allah sana bağışlasın 2 senedir çocuk hasretiyle yanıyoruz:CüvCüv: inan varlığı nasıl bir duygu bilmiyorum ama yokluğu çok acısenağlama
hem ne güzel sabah erken kalktın mı metabolizma daha hızlı çalışıyo ve sürekli koşuşturduğun için sürekli spor yapar bi vaziyettesinhihoyyythihoyyyt
günaydın kızlarrrrhihoyyythihoyyyt
sabah ılık ballı sirkeli su içitm sonra dün yaptığım tavukgöğsünden çok az yedim suçluluk duydum ve 1 saat egzersiz yaptım az önce kahvaltı yaptım benim kahvaltım her sabah aynı 1 dilim kepek ekmeği domate salatalık peynir zeytin ve bol bol su ve bitki çayıı
Kızlar dünde 400gr vermişimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 işin sırrı egzerwsiz yapmak galiba :teytey::teytey:
yazdıklarınızı okumadım daha şimdi okuycam herkeze selamkaydirigubbakcemile5
kız benim yerimede yeseydin tavuk göğsüne bayılırım gördüm mü 5 dilimden aşağı yemem iki günde tepsiyi bitiririm bence suçluluk duyma bgn hiç ekmek yeme dünü dengelemiş olursun karalı olduğun 1 dilim yemenden belli:teselli:
saol canım, uzuldum Allah tum olmayanlara ısteyenlere versın, ınsallah daha senınde olur:CüvCüv:
Evet spor yapıyorum cunkı bu sefer kararlıyım zayıflayacagım:enbuyukkk::enbuyukkk:
bende çok severim tavukgöğsünü ama 1 dilim bile yemedim o kadar az yedim ki
fazla yersem buraya yazmaya yüzüm olmaz:asigim:
Özoşum geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla istediğin bebeğe sahip olursunŞeniz
bende haftada 1 gün 1 öğün kaçamak yapma hakkı verdim kendime cokacimcoook
valla buraya gelip sizlere hesap vericem diye aklımdan geçenleri yiyemiyorum-tatlicadiarzu- yersem yazarım utana sıkıla ama sizde bana oklavayla vurunklava:saçımı çekinkaydirigubbakcemile cezasız bırakmayın beniii
iyi ki varsınız
bu sabah eşime 600 gr daha vermişim dedim çok sevindi hemen kutlamamız lazım diyo bana bir pasta yap hemen yiyelim diyo yaaaahiç destek vermiyor bana iyi ki burası varrhihoyyyt
canım bizde durumlar karışık tüp bebek bölümüne yazmam lazım ama o sayfaya girince psikolojim bozuluyo 1 sene dr umun benle boşuna uğraşmasından dolayı eşimin rahatsızlığı ilerledi ve horon yüklendiğinden çok şişmanladım şimdi durumu tooarlıyorum eşim 8 gün önce ameliyat oldu eğr düzelme olmazsa tek çözüm tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?