Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öncelikle herkese günaydın a.s. bugün uzun uzun düşüncem ve yarın diyet ve spora başLıcam bu sefer önemsicem bu konuyu fazLa kiLom yok yani çok belli olmuyo kilom ama 55 kiloyum ben 48 lere inmek istiyorum yani kendimi nasıl düzgün hissedeceksem öyle olacak tam sayısal bir hedefim yok buraya yazcam sürekli ne yediğimi arkadaşlar sizde yardımcı olursanız sevinirim hergün en az yarım saat fln göbk atcam zaten okula yürüme gidip geliyorum bu sırada öğrenciyim liseye gidiyorum daha küçüğüm ama şimdiden fazlıcam ve bundan sonra çok sağlıklı beslencem her şey kendim için

herkesin önerilerini dnlerim ihtiyacı var tabi yeşilçay ve su da içmem gerekiyo sonra spor az yicem çok hareket etcem umarım bu sefer ben kazancam ve kendimi çok daha iyi hissedecem sevglm gçn diyette misin kime beğendireceksin kendini dedi hoşuma gitti o bni gerçekten böyle beğenio ama ben en iyisi olcam :sm_cool: kendimi ii hissediorm ve saçmalıorm şu an kaydirigubbakcemile3 hadi kızlar gayret kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

arkadaşlar günaydın sabah tartıldım nihayet 1 kilo gitmiş ama çizelgemi şimdilik değiştirmiyicem cumaya kadar bekliyim bakalım belki 1 kilo daha gider demekki uğraşınca oluyomuş ahh bide 59lara inebilsem herkese kolay gelsin

kızlar günaydın dünki lapa diyetim ve spor işe yaradı akşam kaçamağım da olmasaydı daha iyi olurdu 1 kilom gitmiş 60 kilo oldum şimdi ballı limonlu suyumu içiyorum bu bana tokluk hissi veriyo ve acaip zinde tutuyor ardında form çayımı içip spora başlıcam

gunaydın kızlar ben herzamankı gıbı erkencıgım saolsun benım cocuklar erkenden kalkıyor saatlerde alındı bugun 6 da kalktılar, bı pazarım bıle yok. esıme dıyorum senın ne guzel cumartesı pazarın var uyuyorsun benım pazarım bıle yok hergun erkenden kalkıyorum neyse saglık olsun...
bırazdan nıvea bodyle spor yapacagım... herkese kolay gelsın ınsallah hep bırlıkte zayıflayacagız....hihoyyythihoyyyt

canı benim küçüğüm diyorsun görüntünde iyiymiş günlük alman gereken proteini kalsiyumukesme sakın ergenlik çağındasın çünki büyümen durur yoksa bak ben çok dalga geçtikleri için oraokul 2. sınıfın yazında şok diet yapmıştı 56 kiloydum(şişmandım) 10 kilo verip 46 kiloya düştüm ama bir daha boyum uzamadı 1.67 boyum ama çok hızlı uzayan biriydim pişmanım ama o günleri geri getiremiyorsun tamam mı cnım sağlıklı beslen abur cuburu kes yeşil çayda faydalı içebilirsin onun dışında sakın diyet yapma öptüm canıma.s.:1hug:

nıhalgenc senınle aynı kılodayız canım, ınsallah ıstedıgımız kıloya duserız ben once 65 olmak ıstıyorum sonra basarırsam yaza kadar 60kg hayal bıle edemıyorum super olur....

ne güzel canım allah sana bağışlasın 2 senedir çocuk hasretiyle yanıyoruz:CüvCüv: inan varlığı nasıl bir duygu bilmiyorum ama yokluğu çok acısenağlama
hem ne güzel sabah erken kalktın mı metabolizma daha hızlı çalışıyo ve sürekli koşuşturduğun için sürekli spor yapar bi vaziyettesinhihoyyythihoyyyt

saol canım, uzuldum Allah tum olmayanlara ısteyenlere versın, ınsallah daha senınde olur:CüvCüv:
Evet spor yapıyorum cunkı bu sefer kararlıyım zayıflayacagım:enbuyukkk::enbuyukkk:

günaydın kızlarrrrhihoyyythihoyyyt

sabah ılık ballı sirkeli su içitm sonra dün yaptığım tavukgöğsünden çok az yedim suçluluk duydum ve 1 saat egzersiz yaptım az önce kahvaltı yaptım benim kahvaltım her sabah aynı 1 dilim kepek ekmeği domate salatalık peynir zeytin ve bol bol su ve bitki çayıı

Kızlar dünde 400gr vermişimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 işin sırrı egzerwsiz yapmak galiba :teytey::teytey:

yazdıklarınızı okumadım daha şimdi okuycam herkeze selamkaydirigubbakcemile5

kız benim yerimede yeseydin tavuk göğsüne bayılırım gördüm mü 5 dilimden aşağı yemem iki günde tepsiyi bitiririm bence suçluluk duyma bgn hiç ekmek yeme dünü dengelemiş olursun karalı olduğun 1 dilim yemenden belli:teselli:

bende çok severim tavukgöğsünü ama 1 dilim bile yemedim o kadar az yedim ki
fazla yersem buraya yazmaya yüzüm olmaz:asigim:

saol canım, uzuldum Allah tum olmayanlara ısteyenlere versın, ınsallah daha senınde olur:CüvCüv:
Evet spor yapıyorum cunkı bu sefer kararlıyım zayıflayacagım:enbuyukkk::enbuyukkk:

canım bizde durumlar karışık tüp bebek bölümüne yazmam lazım ama o sayfaya girince psikolojim bozuluyo 1 sene dr umun benle boşuna uğraşmasından dolayı eşimin rahatsızlığı ilerledi ve horon yüklendiğinden çok şişmanladım şimdi durumu tooarlıyorum eşim 8 gün önce ameliyat oldu eğr düzelme olmazsa tek çözüm tüp bebek

bende çok severim tavukgöğsünü ama 1 dilim bile yemedim o kadar az yedim ki
fazla yersem buraya yazmaya yüzüm olmaz:asigim:

canım insan utanıyo ama yine yazıyo ben bi kersinde en sıkı diyetim sırasında 3 tane lahmacun yemiştim yazdım ama kafama da oklavayı yedim ama sonraki günler dikkat ettiğim için kiloya dönüşmemişti arada olur kaçamaklar cokacimcoookcokacimcoook

Özoşum geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla istediğin bebeğe sahip olursunŞeniz
bende haftada 1 gün 1 öğün kaçamak yapma hakkı verdim kendime cokacimcoook

valla buraya gelip sizlere hesap vericem diye aklımdan geçenleri yiyemiyorum-tatlicadiarzu- yersem yazarım utana sıkıla ama sizde bana oklavayla vurunklava:saçımı çekinkaydirigubbakcemile cezasız bırakmayın beniii

iyi ki varsınız
bu sabah eşime 400 gr daha vermişim dedim çok sevindi hemen kutlamamız lazım diyo bana bir pasta yap hemen yiyelim diyo yaaaahiç destek vermiyor bana iyi ki burası varrhihoyyyt

Son düzenleme:

tebrik ederim canı insan nasıl mutlu oluyoteşşekkür edrim ayrıca işte sıkıntılı dönem geçiriyoruz şimdi az çok alıştım öncesinde resmen şoktaydım ilk duyduğumda eşime de moral vermem gerektiği için üzüntümü rahat rahat yaşayamadım

Herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn maşallah erkencisiniz hepiniz, en tembel ben yine kaydirigubbakcemile Daha kahvaltımı yapmadım birazdan yapacağım. Klasik kahvaltı simit, kibrit kutusu kadar peynir, maydanoz, salatalık ve domates, ve vazgeçilmezim 5i1 yerde çay. Kilo verenler adına çok sevindim, vermek isteyenlere de desteğim sonsuz, bu kiloları destekle, sporla ve düzenli beslenmeyle yağ cennetine yollayacağız kaydirigubbakcemile5 Kocaman öpüyorum herkesi, iyi pazarlar a.s.

okulda fast food abur cubur var sabah kahvaltı yapamıorm okulda bişi yiyemiorm 4 e kadar bitek su içiyorumkafamçokkarıştı eve ğelincede hazır çorba yapıodm ama beğenmedim şimdi meyve yada sebze yicem çok az öyle işte bir de spor bol bol su yeşil çay meyve çayları fln bakcam

günaydın heerkese bu beşibiryerde çayını biara bende kullndım bende nedense tansiyon düşüklüğü yaptı şimdi annem kullnıyorr sizlerde işe yaradımı bu çay?

Gecmıs olsun canım ınsallah hersey duzelır tup bebek yapmaya gerek kalmadan bebısınız olur, yakında burada hamısler bolumune katılırsın kımbılır... :CüvCüv: Hem oyle fazla kılon yok boyun kac bılmıyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…