- Konu Sahibi lightcola fun
-
Canım hakikaten şükür kavuşturana, seni göremedim merak ediyordum ben de. Benim de diyet miyet kalmadı geçen hafta, kilomu koruduğuma şükrediyorum. Vereceğiz inşallah :dance:
slm kıslar sukur kavsturana
nasılsınız dıetler ne alemlerde ?
benım walla dıet mıyet kalmadı sadece su sıralar kılo koruyorum en ykn zaman da gerı kalan 4kılomu vermek ıstıyorum
canim sen 60 kilo olmak istemiyormuydun 4 kilo daha verirsen 57.5 olursun...:uhm:
kızlar günaydın ben kafayı yiyeyecem ya bu sbh tartı yine beni 61 kio gösterdi. dün yaptıklarımı sayayım size sabah yarım saat bisiklet çevirdim 600 kalori yaktım 50 tane tam mekik çektim 100 tane twist yaptım. kahvaltıda 1 tane sigara böreği 1 tane mandalina 1 brdk süt 1 parça kaşar peyniri yedim. sonra halamlara davetliydim. oda döktürmüştü. 1 tbk yaprak sarması 1 dlm tavuk göğsü 1 tanede kurabiye yedim eve gldm hemen limon sıkılmış soda içtim üzerine de d tx çayımı içtim. akaşam 7 gibi kahvaltı yaptım 3-4 dlm sucuk 1-2 tane sarma 1 dlm salam domates salaalık 1 yumurta az da peynir yedim yeşil çay içtim üzerine gene limon sıkılmış soda gece de 1 saat yürüdüm bantta 707 kalori yaktım.50 tane daha tam mekik çektim 100 tane daha twist yaptım . ya yediklerim çok mu fzla olmuş. ki bgn 1 kilo fazlayım. yada ben iki gündür limonlu ballı su içyorum ondan mı bundan sonra içmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?