Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mrb arkadaslar nasilsiniz, diyetleriniz ne alemde, bende burdaydim ,biraktim veya yeni yeni arkadaslar gelince fazela takilmadim
simdi turkiyeye izine gitcm acilinden bikac kilo vermem gerek
sizlerle olunca daha guzel kilo veriyorum kendi basima cok kacamaklarim oluyo veremiyorum
insallah beni araniza alirsiniz, birlikte kilo veririz, cevaplarinizi bekliyorum
ha bide ben turkiyey gidince 5i bi yerde cayimidir nedir onu almak istiyorum gercekten faydasini goruyomusunuz, ve nerden aliyosunuz

Hayırlı sabahlar kızlar bu gün ben uzun zamandır ilk defa geç kalktım eşim yoktu gece kk ya takıldım konuları okudum sabaha doğru yattım yarım saat önce kalktım ev ıssız çocuklarda yok sirkeli suyu içtim scdyle hareket yapıyım fırsat bulmuşken sonra kahvaltı yaparım bu aarda tartıldım bu hafta sadece yarım kilo vermişim biraz daha dikkat etmem gerekiyor.

Kızlar ben 5i1 yerde çayı aktardan aldım, 5 ayrı çayı 5 ayrı poşette verdi, sabah 1 büyük bardak suyu kaynatıyorum. 5 poşetten birer çay kaşığı koyuyorum bardağıma, sonra kaynamış suyu üstüne döküyorum. Çay tabağı ile bardağımın üstünü kapatıyorum 5 dakika beraber dinlenmeye bırakıyorum. 5 dakika sonra çayı süzgeçten geçiriyorum ve afiyetle içiyorum kaydirigubbakcemile3 Aslında ben çok çay seven biri değilim, ama tadı hoşuma gidiyor. Sabahları erken dersim oluyor bazen, çayı su şişesine koyuyorum okulda içiyorum. Faydasını gördün mü derseniz, kilo veriyorum ama çayın etkisi ne bilmiyorum, spor bir yandan, çay bir yandan, lahana yağı bir yandan,... Etkisi konusunda net bilgilendiremiyeceğim sizi.

İsmini hatırlayamıyorum bir öğrenci arkadaş vardı, beslenmen çok düzensiz canım. Sabahtan 4'e kadar su ile durursan bünyen çok zayıf düşer. Kendine kepekli dilim ekmeklerden al, salatalık, domates, peynir al. Her sabah kendine sandviç yap. Sar peçeteye ya da poşete, ya da folyoya. Okulda yersin, aralarda meyve yersin. Çantanda cüzdan kadar yer kaplar. Üşengeç olma canım, sağlığından olursun alimallah a.s.

Sympathique canım burada destek oluyoruz birbirimize, sen de bu destek ve moralle vereceksin kiloları inanıyorum. Türkiye'ye gelişinde de kazasız belasız mutlu yolculuklar diliyorum sana :1hug:

Son düzenleme:
Evdekilerin karnını doyurdum bende şimdi yoğurtlu çorbamı yiycem ara öğüne gerek duymadım 1 tanecik çam fıstığı yedim

Canım hakikaten şükür kavuşturana, seni göremedim merak ediyordum ben de. Benim de diyet miyet kalmadı geçen hafta, kilomu koruduğuma şükrediyorum. Vereceğiz inşallah :dance:

cnm ya sıtede sorun vardı sanırım ondan gıremedım bende dunde vardı sımdı bı gıreyım dedım aaa bı bkaım masallah uzun zamandır ben gıremıyuordumn ama herkes buralardaymıs cok sasırdım

bende 2 gündür içiyorum beşibiryerde çayını 3 fincan içiyorum ama 1 er bardak defneyaprağıçayınıda egzersize başlamadan önce içiyorum:içelim:

slm kıslar sukur kavsturana
nasılsınız dıetler ne alemlerde ?
benım walla dıet mıyet kalmadı sadece su sıralar kılo koruyorum en ykn zaman da gerı kalan 4kılomu vermek ıstıyorum

selam canim nerseyse 10 gundur giremiyordum islerimin yogunlugundan...seninle ayni dertten muzdaribiz diyet miyet kalmadi ne bulduysam yedim kilo almadim ama kilomu korudum...ne zaman yeniden baslasam diye dusunuyorum kara kara...1 aya kadar 5 kilo vermem sart...fisfisfis

slm kizlar tunaydin herkeze nasilsiniz bakalim dunden beri ya ben hafta sonlari biraz mesgul oluyorum kocis evde olunca oturtmuyo beni basina
bugun listeyi verecem puskuute ama ufak sorunlar var normalde 12 kisiyi geciyorduk ama ilk dedigim zamanlar simdi listedekilerin anca 5 6 sini goruyorum burda ne yapmaliyim bilmiyorum acaba takim acilinca gelirlermi yoksa kararlarini degistirdilermi

kıslar kırıntı 2000 bitkisel toz aldım aktardan bayada uygun fiyatı..ne yeseniz arkasından wc ye çıkıyosunuz.. böyleliklede zayıflıyosunuz..karın agrıtıyo işe yarıyo ama o karın agrısını çekmek gerekio..valla bi haftada verdim iki kilo ve normal yemeklerimi yedimm..bide rejim yapıp onu kullansam nolurdu bilmiorum:):)

sempatim hadi bakalım ne zaman gelıyorsun?memleket nereydı senın?

mahaycım ya okulda oglen araları yemek problemımız var ewden goturmeye calısıyorum ama sureklı de olmuyor lapa yapayım dedım haftada bır gun olmuyor sanırım cok enerjı kaybedıyorum lapa sonu aksama bozuyorum dayanamıyorum bırde herkes ayyy cok gzl olmussun dıyıc-nce esımde dahıl buna ben de bıraz gevseme oldu kılo almadım ama bende 4kılo vermem lazım olmuyor bakalım bu ısın sonu nereye kadar ?*?????egzersızler yuruyusler bıttı bende bı basalsam cok ii olcak ama olmuyor bısıklet almayı dusunuyorum ama basen yapıyor dıyorlar kararsız kaldım anlıycanız gersı bende basen falan yok ama bılemıyorum

Ama o kullandığın şey bağırsakta sorunlara yol açmaz mı bir süre sonra, evet kilo veriyor olabilirsin ama yedikten sonra hemen tuvalete gidiyor olman, yediklerinin içindeki faydalı maddelerin midede yeterince işlenmediğini, dolayısı ile sana gerekli olan şeyleri içinden alıp kullanamadığını gösterir. Kilo vermek adına böyle şeylere başvurmak ne kadar doğru bilemiyorum :uhm:

canim sen 60 kilo olmak istemiyormuydun 4 kilo daha verirsen 57.5 olursun...:uhm:

cnm suan 62,5kılodayım ben o cızelgemı gaze gelmekmıcın ole yapmıstım ama bende gaz maz kalmadı 60olsam bıle benım ıcın cok ii olcak ama gonlumde yatan 58walla gamzeme hamıle kaldığımde 58kılo ıdım olmazsada zaten bu kılomda artık benı tatmın edıyor sadece ınallah hayırlısıyla bı hamıle kalırsam işte o zamn kılo almamaya calısıcam ınsallah herkesın gonlune gore verır Allah
bızde sanırım bu ayda bı icraat olmayacak gamzem usutmesın dıye aramızda yatırmya devam ettık fazla bısey olmadı bu ayı da geccez sanırım

bugun sabah sandvic yedim biraz oncede cikolata ama aksama sadece koca bir tabak salata yiycem 1 dilim ekmekle aksamlari cok yiyince rahatsiz oluyorum uyuyamiyorum...

tamam o zaman payımı aldım kaydirigubbakcemile3 ben de bugün kahvaltıda 1/4 simit, peynir, domates, salatalık ve 1 demete yakın maydanoz yedim, şimdi 5i1 yerde çayımı demlerim, dersime başlarım. Çok çalışmam lazım çooook... Hem kilo vermek için hem de sınavı geçmek için a.s

mehaycim ve nazlibarcaiklarim
,burdan bi cikinca diyetleride birakiyoruz valla
evet canim belki haftaya gitcez tam gunu belli degil ,ben seyi gecti gitmeyeli , 2 haftaligina gitcez azcik bisey hemencik gecer ,haftaya kadar iki kilo verebilirmiyim acep boyle sisko gitmeyim iki kilodan zayiflamam ama en azindan sag solum biraz duzelir hehe

nazlibarcim ya sen 4 kilo daha versen anam incecik olursun ,zaten sona geldin ,verdikce veresinmi geliyi ,ah o senin azimden bizdede olsa ne var

selamlar kızlar :)atlayarakda olsa cogu yazıları okumaya calıstım çünkü bend eiki haftadır kararlı bir şekilde zayıflamya calısıyorum ve sizlere bir onerım olacak gördüğüm kadarı ıle çogunuz sabh kalhvaltıyı atlıyorsunuz aslında sabah bır adet yumurta yemenız sızın gun boyu cok acıkmanızı önleyecek hemde almanız gerken günlük vittamınlerı saglayacak ve günde 3 litre suyu oglene kadar 1.5 litre öğleden sonra 1.5 litre olarak içersenız eh sporlada olduukca ıyı oluyor:))ben ıkı haftada 76 dan 71 düştüm görünürde bir incelme yok ama pantolonlarımı artık daha rahat gıyıyorum gercı desdek bir ilac alıyorum ama eh kolay vermedıgımden kıloyu:))yeşil çay mutlaka ve unutmayın her kacmak sızı 3 gün ılerı atar:)hepınıze kolay gelsın a bu arada aksam 6 dan sonra pek bırsey yemeyın:))

GUNAYDIN

bende ara verenlerdenım...

ramazan ayında oructan dolayı hızla kılo verdım ve aldım bende takıma katılmak ıstıyorum ınsan bırılerıne kendı ne yedıgını anlatmak zorunda kalınca kendını suclu hıssedıyor ve dıkkat edıyor dıye dusunuyorum bu sabah bır fıncan cay , yarım sımıt , az peynır ve domates yedım...arada bıtkı cayı ıcecegım...

ısmım ayfer bu arada 2 yasında bır kızım var ama benım kılom dogum kılosu degıl tamamen kendı iştahımla alakalı saglıklı kılo vermek ıstıyorum...

1,67-78 kıloyum...

kızlar günaydın ben kafayı yiyeyecem ya bu sbh tartı yine beni 61 kio gösterdi. dün yaptıklarımı sayayım size sabah yarım saat bisiklet çevirdim 600 kalori yaktım 50 tane tam mekik çektim 100 tane twist yaptım. kahvaltıda 1 tane sigara böreği 1 tane mandalina 1 brdk süt 1 parça kaşar peyniri yedim. sonra halamlara davetliydim. oda döktürmüştü. 1 tbk yaprak sarması 1 dlm tavuk göğsü 1 tanede kurabiye yedim eve gldm hemen limon sıkılmış soda içtim üzerine de d tx çayımı içtim. akaşam 7 gibi kahvaltı yaptım 3-4 dlm sucuk 1-2 tane sarma 1 dlm salam domates salaalık 1 yumurta az da peynir yedim yeşil çay içtim üzerine gene limon sıkılmış soda gece de 1 saat yürüdüm bantta 707 kalori yaktım.50 tane daha tam mekik çektim 100 tane daha twist yaptım . ya yediklerim çok mu fzla olmuş. ki bgn 1 kilo fazlayım. yada ben iki gündür limonlu ballı su içyorum ondan mı bundan sonra içmiycem

günaydın canım bazen benimde kg nankörlük yaptığı oluyor gecen haftalarda çok güzel rejim yaptım doktorun verdiği düzenın dısına cıkmadım kendımden emın diyetisyene gıttım tartıldım kesın vermısımdır dıye ama aynı cıktım dunya yıkıldı basıma...bazen duraksama olabılıyormus ama ınsan genede bısıler gormek ıstıyor değilmi..

ya acayip sinirliyim zatan huzursuz bir hafta geçiriyorum bgn tekrar lapa yapıcam. ama aklıma şu geldi spora başladım ben kaç gündür düzenli yapıyorum bir yerde şöyle bir yazı okumuştum spora başlandığında yağlar kasa dönüştüğü için ve kaslarda yağdan daha ağır çıktığı için kilo aynı veya fazla çıkabiliyormuş. çünki görüntüm baya incalmiş dün 29 ve 30 beden kotlar aldım kendime . bide bana her gelen tartımın fazla tartığını söylüyo ama ben kendi tartımla başladığım için öyle devam edicem. mesela halamın tartısında dün kıyafetli 57 kilo çıktım onun tartısı en güvenilir olanı 6-7 senedir aynı tartı. ama dediğim gibi ben kendi tartımı esas alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…