Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mrb.ben de katılmak istiyorum size.zayıflamam lazım. yemekten geçtim artık yemesem de rahatım.yanında sirkeli ballı su,cevizli su vs de içicem ne kadar faydası olur bilmem.bugn 45 dk yürüdüm.yürüdüm yürümesine ama o kadar mı nefret eder insan yürümekten yaa. evde egzersiz vs yapsm 15-20 dkyı geçiremem.ya boğazıma sahip olsam bu kez hareketsizlikten kilo veremiyorum ben .napcmm.deli olucam.benm bu kiloları vermem lazım.erk arkadaşım yakışmıyoz dedi ayrıldı benden.hem ona dersini vermem lazım hem de evde kalıcan diyenlere...

kaydirigubbakcemile5
Gunaydın arkadaslar
ben sabah tartıldım 71.5 cıktım...
takımdakı arkadaslara basarılar dılıyorum...
kaydirigubbakcemile5

kızlar benim ev büyük üç balkonu yıkayana kadar ne çok şey yazmişiniz herkse tşkr cvpları için takıma girenlere başarılar ama burayı da ihmal etmeyin valla bgn çok sinirlendim 1 elma tek yedim form çayımı içtim şimdi de d tx demliycem 1 aydan fazladır 59 ile 61 arasında gezinmekten sıkldım bu işi iki hftada halledicem artık ekmek ve yüksek kalorili şeyleri hayatımdan çıkarıcam haklısınız dün yemek olayını abartmışım.
ayrıca şişmansın diye terkedilen arkadışımızın erkek arkadaşı çok terbiyesizmiş canım böyle biri için parmak kıpırtdatmaya değmez bundan sonra herşeyi kendin için yap milletin lafını da umursama ağızları torba değil ki büzesin karşıdakini kıracaklarını düşünmeden herşeyi söylüyolar böyle insanları hiç anlamıyorum canım hiç üzme kendini başarırsın benim gibi boğazına düşkün biri 68 kilodan 1 ay içinde 59 kilolara düşebiliyorsa sen de yapabilirsin kolay gelsin

arkadaşlar aşağıdaki yazıyı internette realage sitesinde buldum.Nedersiniz işe yarar mı?Aranızda daha önceden deneyen var mı acaba?

''arkadaşlar slm bu bilgileri bende takip ediyorum ama, ben de yaptığım ve faydasını gördüğüm için sizinle de paylaşmak istedim, ben bir haftada kekik, nane ve sirke ile tam 5 kilo verdim, hızlı kilo kaybettiğim için geri almak korkusuyla bir dönem ara verdim şimdi ise tekrarlayacağım, obez sayılabilecek bir arkadaşıma da önermiştim o da devam ediyor ve inanılma zkilo kaybediyor, sağlık problemi yaşatmadığı için hepinize tavsiye ederim ...hazırlarken 1 yemek kaşıpı kekik, 1 yemek kaşığı nane, 2 damla sirke yi 1 litre suda kaynatın ve günde 5 bardağı sıcak, soğuk faretmez için ...umarım herkezin işine yarar, sevgiler''

ya kızlar bişey sorucam yürüyüş bandı almaya karar verdik acaba kullanan ve şu ürün iyi diyebiliceğiniz bi koşu bandı varmı
1 haftadır alıcaz ama karar veremedik ya deli olucam

mrb serince.canım benimde koşu bandım var.ama ben aldığıma çoook pişmanım.evde yer kaplıyor.bide apartmanda yaşıyosan zor oluyor.çünkü alttaki lomşular ses var diye önceden hep çıkıp geliyolardı.artık onlara durumu izah ettim şimdi problrm olmuyo.ama alınca insan hergün yapıyo.sonra ise hep bi mazert.yani dışarda yürümek gibi olmuyo.benimkinin markası pro star.yuine de sen bilirsin.ama çokdaha fonksiyonlu spor aletleri var.istersen onları bi düşün.

Kızlar şu spor aletleri alan kaç kişiyi tanıyorsam bi süre sonra hiç kullanmıyorlar evde kalabalıkatacak yer arıyorlar
Bende bir zamanlar fafşepırmıdır nedir bi alet vardı günde 5 dakika yeterliydi güya birde tvde okadar kolay yapıılıyorki hareketleri aldatıcı reklamlar
olduğum çevrede kaç kişi aldık kimse kullanamadı yatıyosun kalkmak sorun okadar zorki kullanmak üstelik yaptığı gacur gucurlar apartmanda kullanması çok zor benimki bodrumda çürümeye attık.Verilen paraya yazık koşu bandı var arkadaşta oda kurdu evine kiloluda kullanmıyor üşeniyor ucuzda degil 1 milyara aldı daha bir çok örnek var
Analyacağımız boğaz tutulmazsa hiç bir şeyin faydası yok.Zayıflatıcı çaylar sirkeler haplar diyette degilseniz işe yaramıyorlar ben zaten diyete girebilsem onlarada gerek kalmaz değilmi yani sorun başlamaktaydı.
Kızlar o aletleri sürekli kullanamdığınızda bıraktığınız gibi karın marın balon gibi şişiyor eskiden fena olunuyor.

Kızlar ben bir diyete başladım bi yerde okudum baya başarılı bir diyetmiş. bilirsiniz makarnanın sossuzu kilo yapmıyor ve vitaminli bi yiyecek günde 2 ögüne ayırdım öglen yarım tabak salata yarım tabak makarna.6dan öncede diger yarım tabakları yiyiorum çokda tok tutuyor akşamda meyve yada açıksam ve su böylelikle baya kilo verilebiliyormuş daha 2.günümdeyim yeni oldugundan kaçamaklarım var bugün biraz daha iradeliyim bi site verebilirmiyim buraya orda bulunan başarı hikayeleri beni çok etkiledide.herkese ii günler

42 kilomu nasıl yani

ablacım sen anoreksiya için tedavi oldun mu olduysan bile işe yaramadı herhalde,
yüüznün daha ince görünmesi için canından olabilirsin
ince güzel ama mezarda olmak sana da kimseye de yaramaz be güzelim canına yazık değilmi zaten yeterince zayıfsın önemli olan sağlıklı olmaktır sakın unutma

Lütfen dikkatli okuyalim
permalink

Canım arkadaşlarım biliyorum kilo vermek isteyipte verememenin ne elem bir şey olduğunu ama inanın bu işi sadece ve sadece gercekten isterseniz halledebilirsiniz;
Ben çok fazla azimli bir bayanım kafaya koydum vede yaptım sizde isteyin ama yürekten isteyin ve dediklerimi lütfen yapın..
  1. Bu iş sadece sirkeyle falan olmuyo tabiki ama bu yapmanız gerekenlerden biri ; BİR BARDAK ILIK SUYA bir tatlı kaşığı elma sirkesi,bir tatlı kaşığı bal ve bir kaç damla limon hersabah aç karnına içilecek
  2. Hergün ama hergün sabah akşam yapabildiğiniz kadar aklınıza ne zaman eserse ; sırt üstü yatıp düz bir şekilde ellerimiz başımızın altında bağlanır,ayaklar birleşik durumdayken dizler kırılmadan bacaklar kafamıza doğru düz bir şekilde kaldırılır indirilirken topuklar kesinlikle yere değdirilmeden bu hareket en az 20 kere yapılır.ilkkez başlayanlar için bu sayı fazla olamaz zaman içinde artırılır.
  3. Az fakat sık yiyerek domates,elma gibi yiyeceklerle özellikle beslenerek,beyazlardan kaçınarak bol bol yeşillik tüketerek,kepekli ekmek yiyerek,yağı elimizden geldiği kadar azaltarak arada mate yaprağı,biberiye,rezene gibi çaylardan içerek,
  4. conturatubex jel adlı jelimizi (eczanelerde var) özellikle doğum sonrası karın bölgesi, bacaklar gibi çatlakların oluştuğu bölgelerimize sabah akşam 5 dkk masajla sürerek
  5. Haftada bir kez hamam sıcaklığında banyomuzda varsa sıcak su dolu küvette en az 1 saat kalarak yağların yakımına yardımcı olarak,sert bi şekilde liflenerek hatta keselenerek,banyo sonrası varsa selülitli bölgelere yumrukla masaj yaparak.
evet arkadaşlar bunları yaparak istediğiniz forma kavuşabiliriz ben canlı örneğiyim iki çocuğum var küçüğüm 2 yaşında, 1 yıldır verdiğim mücadeleden zaferle ayrıldım.doğum sonrası 72 kilo idim,karnım sarkmış vede çatlaklarım vardı şuan 58 kiloyum karnım sıkılaştı,çatlaklarım oldukça azaldı,beni tanıyan herkez benden bunun formülünü soruyor,inanmak,istemek hepsi bu.... başarılar diliyorum.:dance::dance:

Selamlar kızlarr umarım kilo verme durumları iyi gidiyordur, ben 2 haftada 2 kilo verdim, nasıl olsa verdim diye kendimi saldım... 2 haftadır sadece 5oo gr verebildim, 66,5'ta takıldım kaldım... Eski inancımı kaybediyorum sanırım ... Desteklerinizi bekliyorum ...

inşallah mehaycım önceki haftalarda inanamıyordum nasıl böyle hızlı kilo verdiğime, haftada 1 kilo veriyordum hem de hiç zorlanmadan. Sanırım vücudum bu tempoya alıştı, şaşırtmam lazım vücudumu

canim aralarda boyle duraklamalar olmasi cok normal..bence o kilo veremedigin donemde diyetini sakin bozma bak nasil gitmis birden kilolar yine...

KIZLARR 3-4 GUN ONCE NETTE GORDUM KETEN TOHUMU COK IYI BIR ZAYIFLAMA URUNUYMUS:uhm: 1 AY DUZENLI KULLANINCA 4-5 KILO WERILIOMUS:uhm: SINDIRIMI HIZLANDIRIP BAGIRSAGI BOSALTIOMUS:uhm:BI KAC GUN DENEDIM HAKKATENDE TUWALETE DAHA COK GITTIM KULLANAN WARMI ARANIZDA

selam..yeniyim aranızda ben...ama diyet konusunda çok tecrübeliyimçççgitmedim doktor kalmadı..hepsinde verdim kiloları ama boğazımı tutamıdığın için geri aldım hep...e tabi 5.50 kilo doğan bi bebek olduğumu düşünürsek doğuştan gelen bişi de var...sadece şunu öğrendim arkadaşlar bütün doktorlardan...SIK AMA AZ YEMEK YİYİN...ARA ÖĞÜNLERİ ASLA ATLAMAYIN...BOL SU VE YÜRÜYÜŞ.....geçen seneden beri 15 kilo verdim obezlik sınırından kurtuldum...sık yemek yiyin...başka bişi demiycem inanın çok işe yarıyor...

kızlar naber nasıl gıdıyor dıyetler uzun zamandır buraya ugramadım ben dıyetten cıktım nıye dıceksınız artık kursa gıdıyorum haftanın 5gunu duzenlı uyku duzenlı yemek saatlerı ama yemekte herseyı yıyorum super ınceldım formul buymus demekkaydirigubbakcemile3hepınızı opuyorum

bugün bir bazlamanın üzerine tereyağı ve beyaz peynir koydum ve yedim çok suçlu hissediyorum kendimi senağlama

ama başka hiçbir şey yemedim ( bir elma dışında )

5 i bir yerde içiyorum ve bir de sarımsak yutuyorum ( bu forumda okumuştum )

3 ayda 20 kilo vermek istiyorum ki vermeliyim çok önemli benim için ama nasıl vericem bilmiyorum :1no2:

akşam 45 dk spor yapıcam başka da bir şey yemiycem aslında acıktım ama dayanıcam :enbuyukkk:

Diyetimi bozdum bacılarrr :tomato: Ben yıllardır vejeteryanım. Arada bazen kaçamaklar yapıp tavuğun beyaz etlerinden yediğim olurdu. Ama bugün babam akşama balık alacağını söyledi, sana da hamsi alayım ufak tefek yersin dedi. Ben de babişimi kırmak istemedim ve tamam al dedim. Babam da yaklaşık 2oo-25o gr kadar hamsi almış. Yanında bol bol salata da yaptık tabi. Annem balıkları yağda bir güzel kızarttı. Ben önce tereddüt ede ede yemeye başladım. Aslında yememin tek sebebi sağlığım için faydalı olmasıydı. Saçlarım çok dökülüyor bu aralar, belki faydası dokunur diye. Yavaş yavaş yerken bir baktım ki ben muhabbet arasında bütün hamsileri yemişim. Teyzoşlar da bizdeydi, kalabalıkla falan anlamadım nasıl yediğimi. Aslında üzülmedim fazla mı kaçırdım diye, tek olumsuz yani yağda kızartılmış olmasıydı. Üstüne yetmedi bir de kadayıf yedim :tomato: Çok oldum biliyorum ama bugün rejim diyet miyet kalmadı. Affedin beni, pişman değilim :tomato:

evet yelow faydasını gördüm ben kabızlık çeken biriyim herşeyin içine limon sıkma gibi bi huy oluştu günde iki limon bityo c vitamini de almış olurum ama limonun exstra bende kabızlık yaptını görmedim şu aralar wc ye çok çıkıyom ama bn her türlü bitki çayı içiyom ayrıca ballı sirkeli su da içiyom belki onlardandır kabızlık sorunu çekmiyom şu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…