- Konu Sahibi lightcola fun
-
ımmm pekii o zaman bir kerelik affedelimmklava: ama bir daha olmasın bak klava:bu oklavayla olacak gibi durmuyo klava: birdaha yaparsan sana burdan uçarım haa :roflol::roflol:.(uçan tekme atarım .))
günaydın kızlar valla bgn benim yine bir sürü işim var ama tatil günüm de şöyle güzel bir kahvaltı hazırlıycam bol kalorili tost fln da yapcam sonra tv karşısında çayımı kahvemi içicem işleride yavaş yavaş yapcam hcr35 sen şu 10 cm incelmen ne kadar sürede oldu lahana yağı sayesinde mi oldu cvp ların için şimdiden tşkr
canım süpermiş 27 günde hiç birşey seni 10 cm inceltmezdi bende bi sürü şey içiyom düzenli yorgunda olsam sporumu yapıyorum ilginç geldi aslında almayıda düşünüyorum şimdi yazdıklarını okuyunca nerden aldın fiyatı ne kadardı öğrenebilirmiyim
:bbo::bbo:kızlar sizede bişey sormak istiyorum
bende sitedeki bazı arkadaşlar gibi bal+sirke+su karışımını içiyorum sbahları aç karnına ve gün içinde 1 veya 2 bardak içmeye çalışıyorum ama tadı pek ii olmadığı için bide aç karnına midem bulanmasın diye hemen arkasından bi kaç tane kuru kaysı yiyorum bi sakıncası olurmu?
ben tadını çok seviyorum ve görüntüyüde çok gzl değiştiriyo ama her aklıma geldikçe içiyom kuru kaysı da bağırsağı çalıştırır ayrıca bn yemeklerden sonra içiyom yediklerinin yağını attırıyomucokacimcoookkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nazar değmesin hcrcim sana
kızım gerçekten fiziğin çok güzel boş ver takılma 2 lere falan kaydirigubbakcemile5 yaa hastamısın nesınn çek git işine:mymeka: bende diyet yapmıyo diyee kimee kızıyormuşum bugünn allah allahh naniknanik
hcr sana diyet yapma diyorum ama benimde ölçülerim 90-73-99 boyum 167 çevremdeki herkes kurumuşsun diyo ama ben kendimi hala aynada kilolu görüyorum. eşim bile isyanda yetr zayıfladın bırak diyo sporu bırakmıyorum ama diyet yapamıyorum
ben tadını çok seviyorum ve görüntüyüde çok gzl değiştiriyo ama her aklıma geldikçe içiyom kuru kaysı da bağırsağı çalıştırır ayrıca bn yemeklerden sonra içiyom yediklerinin yağını attırıyomucokacimcoook
merhaba arkadaşlar bugünlerden moralim bozuldu bu diyet işindenilk defa 2 haftadır düzenli spora gidiyorum ve boğazıma sahipo oluyorum. abur cuburu hayatımdan çıkardım düzenli de besleniyorum. Ancak gelin görünki sadece 1 kilo verebildim!! bu işte bir terslik yokmu bugün artık o moral bozukluğuyla fark ettim ki, diyetimi de bozmaya başladım aman zaten bi işe yaramıo die!!! normal mi anlamadım hayatım da ilk defa diyet yapıyorum bu kadar dikkat ederek ama hevesim kırılıyor artık yardım edin (
hele sen bundan sonra gelip yazma neler yedigini sen oklavalari o zaman goruceksin ....klava:
pisman olmus hanimlar degil mutlu basarmis hanimlar gormek istiyorum burda...bende dahil
merhaba sevilcan hangi ilacı kullanıyorsun acaba......?
1.72 68 kilo saglıksızmıki inanın ne yapacagımı bilmiyorum:S yardım edersen sevinirim biri bana bunu yap dese anında yaparım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?