Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben de yarın baŞlıyorum pazartesi oLayLarı maLum kaydirigubbakcemile3 ama bugün hafif şeyler yicem sabah biraz bal yedim ama çok az ekmek böyle bir tadımlık pişmanım kurban bayramına kadar diyetteyim kendime hakim oLmak istiyorum spor elimden geldiğince yapacam ama mümkün oLmuyor pek öğrenci oLduğum için bu sırada arkadaşLar size bir önerim var eğer canınız bir şeyi çok yemek istiyorsa ve yedikten sonra da pişman oLuyorsanız iLk önce yiceğinizz şeyle bakışın ve seni yersem pişman olacam en iyisi hiç buLaşmamk diyin ve atın mutfağın bir köşesine sonra kaçın mutfaktan kendinizi başka şeylerle oyalayın :roflol: ben arada kendime hakm olamayınca direkk mutfaktan uzak duruyorum dersin başına oturuyorum her neyse uzun oLdu hepinize destek oLurum destekLerinizi önerilerinizi bekLerm beni de aLın aranıza

ımmm pekii o zaman bir kerelik affedelimm klava: ama bir daha olmasın bak klava:bu oklavayla olacak gibi durmuyo klava: birdaha yaparsan sana burdan uçarım haa :roflol::roflol:.(uçan tekme atarım .))

Tamam bir daha yapmayacağım, uçan tekmeden korktum :roflol:​

Afiyet olsun canımm cokacimcoook Benim incelmem şu şekilde oldu, lahana yağı sürdüm bel kısmıma ve bu şekilde 2 saat streç filme sarılı durdu. Bu 2 saat içinde 45 dk.Lık sporumu da yaptım. Sporun da etkisi var lahana yağının da. Sadece lahana yağı kullanmadım o yüzden onunla ilgili net bilgi veremem ama çok mutluyum 7.1o.2oo8 tarihinden beri kullanıyorum lahana yağını yani toplam 27 gündür, bugün 27. gün. Bel ölçüm 82cm'den 72cm'e indi. Bacaklarımda ve kalçalarımda da kullanmayı düşünüyorum ama streç film spor yaparken terlemenin de etkisiyle çok kayıyor, yer değiştiriyor falan, atletlerim hep kirleniyor. Buna da bir çözüm bulsam süper olacak süprizzzzz​

canım süpermiş 27 günde hiç birşey seni 10 cm inceltmezdi bende bi sürü şey içiyom düzenli yorgunda olsam sporumu yapıyorum ilginç geldi aslında almayıda düşünüyorum şimdi yazdıklarını okuyunca nerden aldın fiyatı ne kadardı öğrenebilirmiyim

Ben 13 ytL'ye aldım, aktardan. Markası Mecitefendi, 15o mL. Kaç kilo verdimm :uhm: 2,5-3 kilo arası da verdim canım. Ama duraksadı şimdi, e böyle boğaza anca dimi kaydirigubbakcemile3​

çok ii black ben tüm gün temizlik yaptım emerji versin diye kalorisine bakmadan yedim bgn ki yediklerim:
yarım ekmek tost kaşar ve sucuklu, yarım dlm börek
1 mandalina
1 tane dolma
2 kurabiye
1 tbk makarna soslu
salata
1 avuç çerez
şimdide yeşilçay içiyom
6 saat hiç durmadan aralıksız ev temizledim her yanım kopuyo çok mu yemişim kızlar

Ayyyy kızlarrr çok mutlu oldum yorumlarınızaa vallahi kanatlanmadan uçtum resmen çok teşekkürler bütün yorumlar içinnn a.s. Benim boyum 172. Ölçülerim 92-72-102 (2Lerle başım dertte kaydirigubbakcemile3 ) Tekrar çok teşekkür ediyorum yaa mutlu oldummm :asigim:

:bbo::bbo:kızlar sizede bişey sormak istiyorum
bende sitedeki bazı arkadaşlar gibi bal+sirke+su karışımını içiyorum sbahları aç karnına ve gün içinde 1 veya 2 bardak içmeye çalışıyorum ama tadı pek ii olmadığı için bide aç karnına midem bulanmasın diye hemen arkasından bi kaç tane kuru kaysı yiyorum bi sakıncası olurmu?

ben tadını çok seviyorum ve görüntüyüde çok gzl değiştiriyo ama her aklıma geldikçe içiyom kuru kaysı da bağırsağı çalıştırır ayrıca bn yemeklerden sonra içiyom yediklerinin yağını attırıyomucokacimcoook

canım ya bu formülle alakalı o kadar çok yazı okudumki kimi aç diyo kimi tok kimisi kesinlikle aç olacak diyodu bende öle başladımmm sen ne kadar zamanda faydasını gördün??
benim korkum hem kaysı hem bu su ikiside aynı işlevi görüyorya ters etki yaratırmı acaba dedim:sm_confused:

nazar değmesin hcrcim sana

Teşekkürler canımm eminim sen de çok güzelsindir, ama vücudunu şekle sokmak istiyorsun, sporla halledeceğiz onu inşallah kaydirigubbakcemile5

Bak boşuna o kadar kafama vurdun sen benim bütün gün kaydirigubbakcemile3 Birkaç kilocuk daha verene kadar vurmaya devam et sen yine de

Özoşum en güzeli zaten spor yapmak, vücudunu sıkı tutarsın. Ölçülerin de çok güzel maşallah Ben de şu kalçaları azıcık eritebilsem O da sporla olacak inşallah

Canım ben de sirke-bal-su karışımını sabah kalkınca ve yemeklerden yarım saat önce içiyorum. Yanına sabahları 2-3 kuru kayısı ve 2-3 ceviz içi yiyorum, bağırsaklar için süper. Bende kabızlık sorunu kalmadı. Eğer sirkeli su dokunuyorsa yemeklerden sonra iç, midenden olma zayıflayacağım diye alimallah

Ay kızlarrr vallahi çok mutlu oldum yorumlarınızdan dolayıı iyi ki varsınızz Şeniz​

merhaba arkadaşlar bugünlerden moralim bozuldu bu diyet işinden ilk defa 2 haftadır düzenli spora gidiyorum ve boğazıma sahipo oluyorum. abur cuburu hayatımdan çıkardım düzenli de besleniyorum. Ancak gelin görünki sadece 1 kilo verebildim!! bu işte bir terslik yokmu bugün artık o moral bozukluğuyla fark ettim ki, diyetimi de bozmaya başladım aman zaten bi işe yaramıo die!!! normal mi anlamadım hayatım da ilk defa diyet yapıyorum bu kadar dikkat ederek ama hevesim kırılıyor artık yardım edin(

canikom troıdınıbı kontrol ettır ıstersen troıd hastaları zor verır kılo

hele sen bundan sonra gelip yazma neler yedigini sen oklavalari o zaman goruceksin ....klava:
pisman olmus hanimlar degil mutlu basarmis hanimlar gormek istiyorum burda...bende dahil

ben söz dinleyen bir kadınım.hemen yazayım neler yaptığımı
sabah 45 dk yürüdüm 45 dk aletli jimlastik yaptım.(BACAKLARIMIN AĞRISINDAN DURAMIYORUM)1/2 dilim kare çavdar ekmeği,haşlanmış yumurta,1 domates maydonoz.dereotu,2 adet siyah zeytin.1 şekersiz nescafe,arada beşibiryerde çay içtim.
dün akşam misafirim vardı pastalar,börekler,kazandipleri,dondurmalar,kuruyemişler herkes karşımda hapur hupur yedi ben sadece 1 fincan şekersiz çay içtim veeee kendimle gurur duydum.birde şu troidim olmasa yapıcam ben bu işi de bu hastalık zaman zaman yıldırıyor benimirmirmirmirmirmirmirmir

merhaba arkadaşlar benim de başım kilolarla belada!bugün itibariyle diyete başladım sizlerden çok şey öğreneceğime eminim ve arkadaşlar desteğinize şevkinize ihtiyacım var! evlenince büyük şehirden küçük bir ilçeye geldim.strese girince,sıkılınca yemek yemeyi seven ben burada hareketsizlikte olduğu için evlendikten sonraki birbuçuk yıl içinde tam 20 kilo aldım((tam zayıflamalıyım derken hamile kaldığımı öğrendim 70 kiloda başladı hamileliğim 85 le doğum yaptım.iki yılı geçti bende tık yok kilolarla ilgili
başarmalıyım ve başaracağım!sizlerin desteğiyle hepimize kolay gelsin arkadaşlar

çokkkkk pişmanim!
Dün akşam yemeğe davetliydim veee ne bulduysam yedim.gerçi yemekte izgara balik vardi ama biraz büyüktü ve tabiki salata,birazda kuruyemiş
haaaa en kötüsüde helva yedim hemde fazlaca.
Bugün sporda yapamiycam,o yüzden çok az yemem lazim bugün.şimdilik mavi yeşilin kepekli çubuğundan yedim 3 adet ve şekersiz çay içtim

zeytinyagli brokoli
1 adet brokoli
1 soğan
1 patates
4 domates
3 havuç
zeytinyağı
tuz,şeker
su

Hazırlanışı :
Soğanı doğrayarak tencerenin altına yayın. Üzerine sırasıyla havuç, patates ve brokoliyi yayın. Tuzunu, şekerini ve yağını ekledikten sonra en son doğranmış domatesleri de yayarak az su ile pişirin.

Kızlar merhaba ben artık cidden başlıyorum şu diyete 2 ay sonra yarıyıl tatili tatilde bol bol gezicem ve ablamın olası dügünü var. en az 10 kilo vermem lazım ögrenciyim öglen geliyorum ılık su içiyorum 3 bardak sonra kepekli çubukla kahvaltı yapıyorum sonra şekersiz çay bazen kahve.akşama kadr akşam yemegindende azcık sizce böyle verebilirmiyim 2 ayda 10 kilo fln yardım edinnnnn diorum artık

1.72 68 kilo saglıksızmıki inanın ne yapacagımı bilmiyorum:S yardım edersen sevinirim biri bana bunu yap dese anında yaparım walla

canım..bak şimdi, sabah kalktıgında okula gitmeden önce kahvaltını yap ekmek yeme..
domatesini salatalığını maydonozunu yağsız peynirini ye,tuzsuz olsun ama genelde..
sonra okuldayken kepekli sandviç hazırlayabiliirsin ya da varsa bulabiliyosan salata falan alabilirsin..
yok içim rahat etmez ekmek yiyemem diyetteyken diyosan elma gibi meyveler yersin öğlenleri(ama bu çok uzun sürmez,çabuk pes edersin:jeyyar:)
akşam evine gittiginde ekmeksiz ye yine yemeklerden azar azar..
saat 7den sonra falan da hiçbir şey yeme..
günde bir saat yürüyüş yap..
mekik çek..
veee
yağlarını yakmak için, kahvaltından ve akşam yemeğinden sonra sirkeli su içç,faydasını göreceğine inanıyorum..
not çok zor ama abur cuburdan da uzak durr:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…