Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cvp verecek kımse yokmu:çok üzgünüm:

Vallahi canım başkalarını bilmem, ama benim için durum öyle, son bir haftadır yediklerimi başka zaman yesem kesin 2-3 kilo alırdım, regl oldum bugün neler çekiyor canım neler cokacimcoook Yiyorum da vallahi :tomato: Tartılıyorum ama gram oynamıyor ne iş anlamadım :jeyyar: Demekki yemesem o kadar çikolatayı abur cuburu daha da kilo vereceğim :lepi: Ama bilemiyorum başkalarında regl döneminde kilo durumları nasıl oluyor. Regl döneminde normalden 1,5 kilo kadar fazla çıkabiliyormuşsun tartıda sadece onu biliyorum...

Bu arada seher_kusu maşallah canım istediğin kiloları vermeye devam ediyorsun nazar değmesin

Günaydınlarrrr a.s. Maşallah kızlar 2o günde 4,5 kiLo çok güzel

Ama sürekli de kilo veremez ki vücut, verdiği kilolara alışması lazım ki daha fazlasına da dayanabilsin, yoksa Allah korusun sağlığınızdan olursunuz. Ara ara kilomuz sabit kalıyor, benim 2-3 haftadır aynı kilom. Ama vücut alıştı sanırım, abur cubur yesem de kilo almıyorum :tomato:

Herkese sağlıklı kilo vermeler, mutlu günler diliyorum Şeniz

Selam Kızlar
Bugün itibari ile aranıza katılmış bulunmaktayım 1.60 boy tam 60 kilo olmuşum hedefim 53 kiloya inmek tabi bayrama kadar ama iştahım da o kadar açık ki sabah bile aç uyanıyorum çoook çalışmam lazım çoook

slm arkadaslar 20kg vermek istiyorum 2 kg giti kaldi 18 ... sabah 1 cay 1 yumurta yedim oglen sade yogurt ve elma .... ii gunler hepinize

bide bi gunde bi bi cuk kilo almis olabilirmiyim okadar abartida degil bi gunde 1.5 kilo nasil alirim acaba gaz veya sislik olabilirmi arkadaslar moralim bozuldu

bide bi gunde bi bi cuk kilo almis olabilirmiyim okadar abartida degil bi gunde 1.5 kilo nasil alirim acaba gaz veya sislik olabilirmi arkadaslar moralim bozuldu

birgunde 1.5 kilo alinier canim 2 kilo bile alinir yeterki diyet moduna girmek isteyipte gireme ozaman iste gunden gune alirsin
sen diyet yapmaya karar vermemissin cunku
bu arada takima ugramamanda sebepleri arasindadir emin olyerimseniben

günaydın kızlar.a.s.bende 15 gün diyet yapmadım hep yedim,hep yedim.1,5 kilo almışım.:1shok:göbek aldı başını gidiyor.eşim akşam o göbek ne oldu yine öyle,hamilemisin yoksa diyor.kafayı yedirecek bana.:çok üzgünüm:bugün lapa yapacağım ilk defa.
sabah 1 bardak ılık limonlu su,1 bardak ıhlamur içtim.şimdide sütlü nescafe.:içelim:
öğlenede pirinçli lapamı yiycem inşallah domatesle beraber.

kızlar yenıden herkese slm bı sure buraya ugrayamadım ama mudavımdım bı aralarsositosositozayıflamıstım ama yıne sıstım anlamıyorum kı noluyosenağlamabu sefer cok kararlıyım ama aktardan cok guzel bısı buldum onu kullanıyorum basen bolgesı yavastan gıdıyor kılo cızeglemı sureklı yenıleyecegım umarım ıstedıgım kıloya ulasabılırım bu arada tabııkı herkes de ulasır dıye dua edıyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

slmm cnm..ya bnmde basen bölegmden sorunum var..neler yapıosun brz anlatrmısn

aslında soyle duzenlı hayata gectım sabah 7de kalkıyorum hergun kahvaltıdan on dk once form macunu yıyorum bı tatlı kasıgı(tadı harıka) 7.30gıbı kahvaltımı edıyom yarım saat tempolu yuruyus.Oğlen yemegı yıne on dk once form macunu sonra aksam yemegınden once yıne aynen tekrar.Aksamustu yarım saatlık bır yuruyus daha ama tempolu olucak yavas yurumek sızı yormaktan baska bı ıse yaramaz aksam yemegını de en gec sekızde yıyorum sonra hıcbıse yemıyorum.Yatmadan oncede tere tohumu bı cay kasıgı agzıma atıp bı bardak su ıcıyom kullandıgım macun ve tere tohumu ne ıse yarıyor onu sorucaksınız kızlar tere tohumu sadece gece yatarken vücuttakı yagı yumusatıyor ve form macunu da yagları yakmaya yarıyor ve fazla yemek yeme ıstegını azaltıyor hemen doyuyorum:CüvCüv:

kullandıgım form macununun ıcındekıler ve faydaları soyle
Şahtereotu:ağrı kesici mikrop öldürücü
Yeşilçay:soguk algınlıgı vırusu ıle savasır diş curumelerını ve kemık erımelerını onler zayıflama dıyetının ıyı bır tamamlayıcısıdır.Tansıyonu ve kan sekerını dengeler.Kollestrol artısını engeller.Yaşlanmayı geciktirir.Vucut hucrelerını yenıler kanser rıskını aza ındırır.
Gilaburu:sekresyon duzenleyıcı sınırlerı rahatlatıcı ıdrar sokturucu
Hanımeli:Mikrop öldürücü
Keten:balgam sokturucu zayıflatıcı
Karabaşotu:agrı kesıcı sınırsel bas agrısını gıderıcı uyku verıcı yuksek tansıyonu dusurucu regl agrılarını dındırıcı
Sinameki:bagırsakları calıstırıcı zayıflatıcı
Funda:ıdrar sokturucu bagırsak kurdu dusurucu sakınlestırıcı gaz sokturucu zayıflatıcı
Biberiye:sindirime yardımcı zayıflatıcı
Isırgan:Kan temızleyıcı ishal kesıcı karacıgerı calıstırıcı
Kereviz tohumu:hazmettırıcı gaz sokturucu zayıflatıcı
Anason:sındırım sıstemı yardımcısı
Rezene:gaz sokturucu kalbı kuvvetlendırıcı
Papatya:mıkrop oldurucu ıdrar sokturucu zayıflatıcı
Böğürtlen yaprağı:şeker hastalıgını onleyıcı kanı temızleyıcı
Kiraz sapı:ates dusurucu gogus yumusatıcı
Nane:mıdeyı kuvvetlendırıcı
Kekik:salgı bezlerını calıstırıcı
Kusburnu:vucut dırencını arttırıcı baasur ıyılestırıcı
Civan perçemi:adet duzenleyıcı kan dolasımını hızlandırıcı zayıflatıcı
Mersin yaprağı:kanamaları durdurucu vucut dırencını kuvvetlendırıcı
Avakado yaprağı:tansıyon dusuruzu
Tereotu:Hazım kolaylastırıcı

Yani Kısaca Herşey Doğal Arkadaşlar Her Şifa Doğada var ben inanıyorumkaydirigubbakcemile5

bn yaklasık 10 kilo verdim ama basenlerimden cok bi incelme olmadı sanki..tabi eskiye oranla daha ii çnkü olmayan kotlarım fln oluyoo ama bn daha cok incelsin istiyorumm..varsa aramızda etkili bi yöntem uygulayan paylaşsın ltfennnnn kızlarrr...kurtulmak istiyorum su fazlalıklarımdan artıkkk..cnkü herkess üzerinde pek bişe yok ama basenlerin var diyooooo.buda cok morelimi bozuyooo

kılzar ben diyete ve de spora başlayalı asırlar oldu ama haala 2,5 kilo verebilmiş durumdayım! Halbuki benim 20 kilo vermem lazım! Nerde yanlış yaptığımı anlayamadım haala ama galiba biraz fazla yiyorum o yüzden çook yavaş kilo ver,yorum bu gidişle 1 senede falan anca ideal kiloma ulaşıcam ama bunun da en normali, olduğunu söylüyorlar. Ama moralim artık çook bozuuuuk ((( günlük spor hareketlerim de şöyle azmı acaba kızlar, o yüzden mi veremiorum kilo? 2 gün de bir 20 dak. çok hızlı vede yokuşlu yürüyüş, 15-20dk. bisiklet, bacak hareketleri (fitness merkezindeki aletlerin hemen hemen bacakla alakalı hepsi), ağırlıkla kol hareketleri. yarım saatte squash. Azmı bilemedim ki??

canım basen bolgesını erıtmek ıcın o bolgeyı egzersız yaparak calıstırmak gerek çünkü o bölge yağ topluyo hareket edince yağlar yumusuyor ve ter yoluyla spor(yürüyüş)filan yaparken(tabııkı tempolu olucak)atılıyor

kızlar 67 kıloydum 1 ayda 62 ye dustuma.s ama suanda daha kılo weremıorum:çok üzgünüm: kılo wermem durdu:çok üzgünüm: cok canım sıkılıo bu duruma:çok üzgünüm: artık kılo weremıcekmıyım:çok üzgünüm: hıcmı yememem lazım artık kılo wermem ıcın napcam :çok üzgünüm:

ayrıca bende aynı sorundan dertlıyım belım ıncecık 65 kalça 102 senağlamasen zayıfsın da basenler kalça fazla dıyor esım cok uzuluyorum ama kararlıyım eriticemlülülülülülü

cnm bnm yürüyüş yapma imkanım pek yok sadsece okula gidip gelirken yürüyorum okadar..ama bgn nivea yı indirdim..burda yapıpta ondan cok memnun olan kızlar var..bnde baslicam bakalımm..inş faydasını görürüm..ama bunun için baya bi süre gerekli çnkü hemen erimiyo basen kalça bölgesi:1no2: sabretcez artık başka yolu yok bide düzenlii yapcazz

Selam kızlar bende katıldım aranıza. Dün diyetisyen kontrolünde diyete başladım. Bugün 2. günüm şimdilik iyi gidiyor. Umarım başarırım.

merhaba kızlar... bende aranıza yeni katıldım...
boyum: 170 bu sabah tartıldım ve 71.400 gr çıktım :1shok:
moralim bozuldu...özellikle ramazandan sonra 3-4 kilo kadar aldım..
masabaşında oturarak çalışan bir insanım ve butun gun hareketsiz duruyorum...
bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum.. 60-62 olsam yeterli..
bugun itibariyle rejime girdim.. liste yok yediklerime dikkat edicem ve akşam yemeği yememeyi düşünüyorum yada meyva ile geçiştirmeyi...İnşaallah herkes istediği kiloya kavuşur... hepinize iyi haftalar:1rolleyes:

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.Adana da yaşıyorum öğretmenim.173 cm boyundayım ve 70 kg ım çok fazla diyet yapmadım bu aralar lpg ye gidiyorum 3 kg verdim.eşim ve arkadaşlarım hemen farkettiler bende bu durumdan çok memnunum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…