- Konu Sahibi lightcola fun
-
cvp verecek kımse yokmu:çok üzgünüm:
bide bi gunde bi bi cuk kilo almis olabilirmiyim okadar abartida degil bi gunde 1.5 kilo nasil alirim acaba gaz veya sislik olabilirmi arkadaslar moralim bozuldu
bn yaklasık 10 kilo verdim ama basenlerimden cok bi incelme olmadı sanki..tabi eskiye oranla daha ii çnkü olmayan kotlarım fln oluyoo ama bn daha cok incelsin istiyorumm..varsa aramızda etkili bi yöntem uygulayan paylaşsın ltfennnnn kızlarrr...kurtulmak istiyorum su fazlalıklarımdan artıkkk..cnkü herkess üzerinde pek bişe yok ama basenlerin var diyooooo.buda cok morelimi bozuyooo
bn yaklasık 10 kilo verdim ama basenlerimden cok bi incelme olmadı sanki..tabi eskiye oranla daha ii çnkü olmayan kotlarım fln oluyoo ama bn daha cok incelsin istiyorumm..varsa aramızda etkili bi yöntem uygulayan paylaşsın ltfennnnn kızlarrr...kurtulmak istiyorum su fazlalıklarımdan artıkkk..cnkü herkess üzerinde pek bişe yok ama basenlerin var diyooooo.buda cok morelimi bozuyooo
canım basen bolgesını erıtmek ıcın o bolgeyı egzersız yaparak calıstırmak gerek çünkü o bölge yağ topluyo hareket edince yağlar yumusuyor ve ter yoluyla spor(yürüyüş)filan yaparken(tabııkı tempolu olucak)atılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?