Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım az öncede bir mesaj yazdım ama sanırım gönderemedim.ben 173 cm boyunda ve 70 kiloydum.bu aralar lpg ye gidiyorum 3 kg verdim eşim ve arkadaşlarım hemen farketti çok memnunum

Kızlar bugün 2 şey söyliycem size:) daha dogrusu soru tiipinde 1.çok özür dileyerek söylüyorum tuvalete az çıkıyorum ve kilo alıyor gibi oldugumu düşünüyorum neden olurmu sizce az çıkmam.2. eskiden çok fena bir zayıflama stresim vardı ama artık yok anlayamadım ama bana bişeyler olmuş. sizce ne yapim ben şimdi

tuvalate az cıkmanla kılo almanın ne alakası var hayatım ayyyyy:roflol:kaydirigubbakcemile3

Senin bildiğinin aksine çok alakası var güzelim.metabolizması düzgün çalışan insanlar her gün bir kere ihtiyaçlarını giderirler, yani tuvalete çıkamadığınız zaman toksinler vucutta birirkir ve yararlı alkalilerin kullanılmasını engeller ve bu size yağ,selülit ve gaz olarak geri döner bu süre arttıkça vucut tembelliğe alışır ve kilo problemi başlar.Siz hiç bu güne kadar tuvalete düzenli çıkan bir insanın kilolu olduğunuzu gördünüz mü?

kızlar şu an 83 kiloyum ve ne yapsam zayıflayamıyorum...fx15 zayıflama kapsülü almak istiyorum...sizce ne yapayım?aranıza kullanan varmı?

Açıkçası ben bu zayıflama kapsüllerini ve ilaçları sağlık açısından zararlı buluyorum çünkü zaman içerisinde herbirinin yan etkileri olduğunu kalbi ve iç organları yorduğunu duyuyoruz bu yüzden kullanmamanı tavsiye ederim.Eğer bir zayıflama durumu sözkonusu ise bunu 1 ayda yapmak yerine bütün yaşam biçimine yansıtmalısın.İlk önce metabolizmanı hızlandırmak gerek ve bunun yanında zaten beslenme düzenini değiştirdiğinde otomatikman kilo vermeye başlayacaksın ama bunu lütfen ilaçla yapmaya kalkma çok zararlı...Şu anki yaşam biçimini ve beslenme şeklini yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırım örneğin kaç saat uyuyorsun, yemek alışkanlığın nedir kaç kere yemek yersin?Spor yapıyormusun bütün bunlar önemli bu yüzden kapsamlı bir cevap verirsen daha fazla yardımcı olurum.Diğer arkadaşlarda aynı şekilde kendileri ile ilgili bilgi verirlerse bir kaç öneride bulunabilirim.

Sevgiler

canım kullandığının ismini özelden atarmısın..veya burada söyle...birde bu kadar kiloyu onlamı verdin?

canım ben form macunu kullanıyorum yanı adı boyle ayrıca tadı nefıs gunde uc kez yemeklerden on dk once bı tatlı kasıgı yıyorum cok yemek yememı engellıyo az yemekle doyuyorum ve ıcınde gereklı hersey var bak yazıyorum
kullandıgım form macununun ıcındekıler ve faydaları soyle
Şahtereotu:ağrı kesici mikrop öldürücü
Yeşilçay:soguk algınlıgı vırusu ıle savasır diş curumelerını ve kemık erımelerını onler zayıflama dıyetının ıyı bır tamamlayıcısıdır.Tansıyonu ve kan sekerını dengeler.Kollestrol artısını engeller.Yaşlanmayı geciktirir.Vucut hucrelerını yenıler kanser rıskını aza ındırır.
Gilaburu:sekresyon duzenleyıcı sınırlerı rahatlatıcı ıdrar sokturucu
Hanımeli:Mikrop öldürücü
Keten:balgam sokturucu zayıflatıcı
Karabaşotu:agrı kesıcı sınırsel bas agrısını gıderıcı uyku verıcı yuksek tansıyonu dusurucu regl agrılarını dındırıcı
Sinameki:bagırsakları calıstırıcı zayıflatıcı
Funda:ıdrar sokturucu bagırsak kurdu dusurucu sakınlestırıcı gaz sokturucu zayıflatıcı
Biberiye:sindirime yardımcı zayıflatıcı
Isırgan:Kan temızleyıcı ishal kesıcı karacıgerı calıstırıcı
Kereviz tohumu:hazmettırıcı gaz sokturucu zayıflatıcı
Anason:sındırım sıstemı yardımcısı
Rezene:gaz sokturucu kalbı kuvvetlendırıcı
Papatya:mıkrop oldurucu ıdrar sokturucu zayıflatıcı
Böğürtlen yaprağı:şeker hastalıgını onleyıcı kanı temızleyıcı
Kiraz sapı:ates dusurucu gogus yumusatıcı
Nane:mıdeyı kuvvetlendırıcı
Kekik:salgı bezlerını calıstırıcı
Kusburnu:vucut dırencını arttırıcı baasur ıyılestırıcı
Civan perçemi:adet duzenleyıcı kan dolasımını hızlandırıcı zayıflatıcı
Mersin yaprağı:kanamaları durdurucu vucut dırencını kuvvetlendırıcı
Avakado yaprağı:tansıyon dusuruzu
Tereotu:Hazım kolaylastırıcı

Yani Kısaca Herşey Doğal Arkadaşlar Her Şifa Doğada var ben inanıyorum süprizzzzzsüprizzzzz

valla artık bende bıktım bu kilolardan ergenlik yıllarımdan beri kilolarımla basım dertte diyet yap bırak spora git sonra ara ver daha fazla al. simdilerde diyetisyene basladım baslangıcta cok güzel kilo veriyordum herkez aaa ne güzel kilo veriyosun nasıl yaptın nasıl ettin falan filan derken göze geldik galiba yeme isteğimin önüne gecemez oldum yine... cocuk sahibi olmak istiyorum bu durumda bilmiyorum yapmalımıyım karar veriyorum tam okadar kilolu insan var dogum yapan diorum kendime moral veriyorum ama korkuyorum offff. sonra kayınvaldem hangi güne giderse bende pesinde tabiki gitmessen olmuyo hamur isleri mütis kurulmus masalar ardından kilodan acılan muhabbetler herkes tıka basa yerken bide kilolardan konusmuyolarmı catlıyorum sinirimden kim kilo almıs kim vermis aman kızım yeme kilo alma diye kızlarına baskı yapan anneler ohh yaaa icimi döktüm amma dolmusumyaa

senağlama kızlar ne desem inanmayacaksınız eminim ama moralmen cökmüs durumdayım.. okadar kilo aldım ki su bi ay içide.. göbek cıktı basenler kalınlaştı iyice 36 beden giyerken simdi söylemek bile istemiyorum bedenimi.. sevgilimle huzursuz bi hale geldim stress içindeyim.. aglıyorum şuan ama nasıl anlatayımki.. sigarayı bırakmıstım ona bile geri döndüm.. okadar aciz kaldım.. kendimi begenmiyorum ve aglamak geliyo halimi gördükce.. gecenlerde arkadasım lahana corbası yap dedi.. bi kac gün üst üste onu iç dedi ekmek kullanma dedi.. ne dersiniz ne yapayım.. lahana corbası diyeti yapanınız varmı işe yarar mı..senağlama

SeksiSinek üzülme canım, ağlamana değecek bir şey mi bu, tatlı canından kıymetli mi ? Lahana çorbasını deneyenler çok memnun, ben de bu hafta denemeyi düşünüyorum. Sonuçları yazarım yine.

MATEM sen 5i1 yerde çayı diyorsun. Ben denedim. Bazıları yemeklerden yarım saat önce, bazıları da yarım saat sonra içiyor. Ben sabahları kahvaltıdan önce veya kahvaltıda içiyorum. Faydasını çok göremedim. Zaten sadece onu içmeyle zayıflanmaz a.s.

Canım bazıları sabahtan 1 litre suya hazırlayarak gün içinde içiyorlar ama ben sadece 1 bardak içtiğim için şöyle hazırlıyorum :

Bir bardak suyu kaynatıyorum. Kaynayınca kapatıyorum altını, bu beş çayın her birinden 1 çay kaşığı koyuyorum bardağıma, üzerine kaynamış suyu ekliyorum. Üzerini çay tabağı ile kapatıyorum, 5dk demleniyor kendi kendine. Sonra da süzüp içiyorum.

selam seksi sinek...

ben 10 yil once lahana corbasi diyetini yapmistim... bi haftada tam 5 kilo vermistim.. ama ertesi hafta 3 kilo geri aldim... yok bi anda olsa kilo vermek beni rahatlatir diyorsan yap derim ama sen sanki deprasyon gibi bisey yasiyorsun dikkat et... bunu sporla yen bence.. caninida hic biseye SIKMA

insan isteyince imkansız diye birşey yok.6yıl önce kızıma sezeryanla doğum yaptım,doğumdan sonra 68 kiloydum derken annem geldi yanıma 5ayda77 kiloya çıktım.ve inanın topgibi yuvarlanacak haldeydim, eşim asker beraber bir yemeğe yada bir eğlenceye gidiyoruz ben kendimi yanına yakıştıramıyordum ve en acısı yanımdaki arkadaşlarım espiri yaptıklarını sanıp beni incitmeye başladılar derken bu böyle olmaz dedim ve rejim kararı aldım. izine çıkmadan önce 7 kilomu verdim çok kolay oldu derken memleketime gittim.çok azim ettim 2ayda 8 kilo verdim sadece sebze meyve yiyerek,sonra kıbrısa geri döndüm dalga geçen arkadaşlarım çok zayıflamışsın daha kilo verme dedikçe acayip gaza geldim62 den 52 kiloya günde tek öğün yiyerek zayıfladım sadece öğlen yedim akşam azıma elma bile sürmedim.harika bir vucudum olmuştu kıbrıstan gelenedek zayıftım 2yıl zayıf gezdim ama şimdi kilo aldım en son 65 kilo olmuştumderken bir arkadaşımdan sandaloz sakızını duydum uyguladım 1,5 ayda 7 kilo vermiştim araya yaz tatili girdi verdiklerimi yavaş yavaş geri aldım.şimdi yine başladım 2 hafta oldu aç kalmadan kilo veriyorum hepinize yardımcı olmak isterim

hızlı kilo vermek istiyorsan sabah ,akşam hiç birşey yeme.öğleyin salata yada meyve ye göreceksin nasıl zayıflanıyor.yoğurtta ye salatanın yanında
Bence bu hiç sağlıklı bir öneri değil
Bu şekilde çok hızlı kilo verirsin ama kastan gider yağlar kalır
Diyetisyenler bas bas bağırıyor rejim yaparken kesinlikle öğün atlamayın hatta 6 öğün yiyin diye
Bence sağlıklı ve hızlı kilo vermek için yapmam gereken tek şey spor yapmakkaydirigubbakcemile2

Haklısın. En iyisi diyetisyen kontrollünde diyet yapmak. Benimde şimdiye kadar denemediğim şey kalmadı. Ama hep olmadı yada oldu ama kısa sürede verdiğim kiloları geri aldım.
Yalnız yaptığım en büyük hata akapuntur yaptırmak oldu. Verdiğim kiloların hepsini geri aldım ve hatta üzerine eklendi.
En sonunda bir diyetisyene gitmeye karar verdim. Akapuntur metabolizmayı yavaşlatıyormuş. Yaptırmak isteyen varsa kesinlikle yaptırmayın!!!!
Geçen cumartesi diyetisyen kontrolünde diyete başladım. Bugün 6. gündeyim. Sabah tartıldım 1 kg vermişim. İnşallah böyle devam ederim. Gelişmeleri yazarım.

herkese slm..kızlar subattan beri yaklasık 10kg verdim ve bunun tek basarısı ekmegi azalt kepek ye yersen,yagı azalt tuzu kes şekeri kes tatlıdan uzak dur seklinde oldu hazıranda 60kg idim ve ozamandan beri 2kg verdm onda da wooper da yedim tatlı da cikolata da...kucuk bi oneri bi sure kesin tuzu şekeri unu...3beyaz zararlı cidden..sonra mideniz kuculdukce zaten farkediceksiniz nee kadar yemeniz gerektigini...yani biraz alıstırın bunyeyi sonra mideyi rahatsız etmicek kadar yiyin...kilolar gidio..ne iksir ne ilac ne bitkisel cozum...hersey beyinde bitio...isterseniz yaparsınız bu kadar basit... cidden isteyin ve yapın derim ben a.s.

oyy maşallah canım Allah bağışlasın, hani hep derler ya sabah kahvaltısını kral gibi yapacaksın, akşam yemeğini fakir gibi yiyeceksin diye, hakikaten öyle yapmak lazım. Ama biz bütün gün aç durup, akşam dolduruyoruz karnımızı, en büyük yanlışımız burada sanırım. Senin minicik göbişini yirim, eminim büyütecek bir şey yoktur, ama umarım en kısa zamanda istediğin gibi olursun a.s.

:teytey:senin sağlıksız bulduğun bu yöntemle ben çok kilo verdim ve çok şükür hiçde sağlığım bozulmadı.aksine hayatımda hiç bukadar sağlıklı ve mutlu olmamıştım.gelelim diyetisyenlerin önerilerine günde 6 öğün az az yemeyi becerebilseydik zaten kilodiye bir problemimiz kalmazdı.inanbana ben o dönemde kaslarımdan değil yağlarımdan vermiştim. ve 2 sene deligibi yememe rağmen kilo alamamıştım.:teytey:

umarım yaa ben ılkokula basladım 5ıncı sınıfa kadaryanı 11yasına kadar 20kıloydum orta1de 25 ortaıkı30 ortaüç 40 lisede 45 devam ettım ama lıseden mezun olurken 51kıloydum evlendıgımde de 52ydım bırbucuk senelık evlıyım ve 65kıloyum offfff offfff nerde o zayıf hallerımmm tekrar gorebılcekmıyım:1no2:

Tabi canım yazayım hemen tarifini:

-Küçük bir bütün beyaz lahana

-1baş soğan

-3-4 diş diş sarımsak

-1demet maydanoz

-Birkaç adet sivrbiber ( acı olursa metabolizmayı daha hızlandırır )

-1çay kaşığı kimyon

-1çay kaşığı zerdeçal

-1 tatlı kaşığı zencefil

-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı

Hepsini tencereye koyup üzerine yetecek kadar su ekledikten sonra kaynamaya bırakıyoruz. Ben piştikten sonra blendırdan geçirdim ve afiyetle içtim. Baharatlar lahananın o kötü tadını süper yapıyor bence. Ben ilk kez yaptığımda çok tereddüt ettim acaba nasıl olacak tadı ya çöpe atarsam diye, ama benim damak tadıma çok uygun geldi. Umarım sizin de işinize yarar, afiyet olsun a.s.

evet canım ben etiform ve mavi-yeşil bisküvilere bayılıyorum ve sürekli yiyorum. tok tutuyor daha doğrusu tıkıyor insanı. kepekli olduğu için de daha faydalı

evet bu sabah diyete başladım ve sabah 1 dilim kepek ekmeğiyle bir dilim peynirin 1/4 ünü yani çeyreğini yedim birde şimdiye kadar 0.5 litre su içtim mutluyum bozmıcam inşallah arkadaşlar bu sefer daha kararlıyım birinden hakkımda bir şey duydum çünkü onun hırsıyla başlıyorum bu diyete senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…