Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya..
kuruyemiş çok doğru olur mu bilemiyorum..
belki birkaç ceviz..birkaç kuru kayısı..ne dersin??

şimdi tam planlayalım beyhancım sabah 6da kahvaltı hafif okulda elma eve 1 de geliyorum hafif kahvaltı yine 6dan önce az bucuk akşam yemegi olurmu.böle

süper olur bencee= )
ama unutma gelişme dönemindesin
çok yormadan kendini güzel güzel yap diyetini..
sporsuz olmaz unutma= )
umarım yardımcı olabilmişimdir canım

Günaydın kızlar bende zayıflamak istiyorum 5 gündür soğan suyu içiyorum epeyı tok tutuyor beni çok az herşeyden yıyerek kahvaltı yapıyorum ama herşeyden tadıyorum azıcık 5 dakıka sürüyor yanı kahvaltım öğley ekadar şekersiz ıhlamur bır kaç bardak su içebiliorum öğlen işyerimde yapılan yemekelrden yiyorum (sebze varsa sebze yoksa yıne azar aza rherşeyden) ondan sonra bir daha bir şey yemıyorum saat 5 gibi 1 elma yiyorum birde gece 9-10 gıbı bir elma yıyorum nasıl sizce:)

Canim henüz bi gelişme yok görüntüm inceldi ama bunu çaya bağliyamirum çünki ben
1 maydonoz suyu,form çayi,d- tx çayi,yeşil çay,bal +sirke , maden suyu içiyom
günlük 1-1,5 saat yürüyom
yarim saatte aerobik hareketlerimi yapiyom
çayin 2, ve 3, günü tatli yedim
aslinda boğazima hakim olsam buharlaşip uçucam bu kadar şeyi içtikten sonra ama tik yok bende

ohhh ohhh :dance:ne güzel,ne varsa içiyorsun maşşallah.bende lipton form plus içiyorum,arada yeşilçay,siyah çay.:içelim:sirkeyi hayatta içemiyorum.benim mide biraz antika,herbişeyi kabul etmiyor.kaydirigubbakcemile3flora çayını kullananlar zaten 1 hafta sonra etkisini gördüklerini yazmışlar.bende kullanıcam canım kaybetcek birşeyim yok(fazlalıklarımdan başka).kaydirigubbakcemile3inşallah faydasını görürsün canım.

herkese mrb kızlarrrr sengözlerimebaksanab...yeni katıldım aranızaaa..temmuzun sonundan beri takip ediyorum yazdılarnızı ve yaklasık 10 kilo verdim ama vermem gereken 6 kilo daha varr..umarım burda sizlerle payşlaşımlarda bulunraak kalan kilolarmıda veririm..hepimize kolay gelsinnn:enbuyukkk:

iyi geceler arkadaşlar bende zayıflamak isteyenlerdenim dört yıl önce evlenirken 49 kiloydum şimdi 71 kışın 76 ya kadar çıktım biraz diyet yaptım bu kiloya düştüm ve son 6-7 ay içinde de iki üç kere 66 ya düşüp tekrar 72 lere çıktım kızlar ben lise zamanlarımdan beri sağlıklı beslenme konularına takığım acayip meraklıyım ve süper diyet yapıorum kesinlikle aç kalmadan vücudum için gereken her şeyi alarak bir iki ay böle gidiyor sonra bi kriz geliyor gözüm dönüo yani nasılsa biliçliyim isteyince veriorum :)) bu sefar ne bulursam yiyorum işte bayramdan önce eski pantalonlarımı falan giymeye başlamıştım 65 lere düştüm neredeyse bayramda bir bozdum bugün tartıldım yine 72 bıktım artık kendimden yaa varmı aranızda benim kadar iradesiz artık tama karar veriorum bugün itibaren dikkat edicem spor yapıcam sağlıklı olucam gibi teraneler etmiorum çünkü kendimden utanıyorum yaniii başınızı ağrıttım ama kendiime çok sinirliyim gerçekten bide bebek istiyorum bu kiloylA

kızlar mrb
bende sonunda 2 gün önce katıldım aranıza ve diyete başlayabildim şükür
spor yapmaya pek vaktim yok ama işten gelince yaparım diye kondüsyon bisikleti almak istiyorum ama biraz kararsızım çünkü kas yapıyor dediler ama yürüyüş bandından daha fazla kalori yaktırıyormuş aranızda kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim:uhm:

25 yaşındayım canım boyum 1.72 kilom malesef 80 oldu öncedende çok zayıf değildim ama evlendikten sonra çok kilo aldım umarım verebilirimsenağlama

Merhaba kızlar, anca okuyabildim bu sayfayı evet zor oluyor ama içiyorum soğan suyunu ama gerçekten tok tutuyor .55 kilolardan 1 yılda 69 kıloya geldim hiç bir kıyafetim olmuyor çalıştığım için pantolon giyince basenlerim çok çirkin duruyor eşim dalga geçti geçen çok koydum kafama zayıflıycam diye ama spor yapamıyorum evde twist shapperımde var ama halen başlıyamadım şu an soğan suyu ve diyete devam:)

mrb arkadaslar benim adim pinar ve 100 kiloyum uzun zamandir kilo vermeye calisiyorum ama sonuc sifir verdigim oluyo ama hemen yine geri aliyorum cok üzgünüm cok mutzusum bazi günler disari bile cikmak istemiyorum hayatan zevk almiyorum bu zayfayi bir arkadas önerdi yardimlarinizi bekliyorum

Günaydınlarrrr pınarcım hoş geldin aramıza a.s. Sen zaten kilo vermeye hızlı başlarsın o yüzden motivasyonun yüksek olur. Diyetisyenle görüştün mü tatlım ?

Bambaşkaben tatlım bence kilo vermek adına sağlıksız bir beslenme planı uyguluyorsun. Yediklerin çok az, hatta yok bile. Her şeyden az az ye ki vitamini de al proteini de yağı da, vücudun hepsine ihtiyacı var. Bence önemli olan ne yediğimizden çok onu eritip eritmediğimiz. Herkese tekrar nivea body cd.sini öneriyorum. Mutlu pazarlar Şeniz

slm arkadaslar...
ben bugun uye oldum araniza.
kendimi bildimbilelei kolo sorunu yasan biriyim.
bebegimi dunyaya gitirdikten sonra 75 kiloydum ve bebegim 6 aylik olana kadar 88 kiloya kadar ciktim.
simdik ise 64 kiloyum.hedefim en az 55 olmak.
bayrama kadar 58 kiloya inmek istiyorum.
insallah birbirimize destek vererek bu yaglardan kurtuluruz...

merhaba kızlar bende zayıflamaya karar verenlerdenim.ben diyete zaten başladın doktor kontrolünde ama ttakım halinde daha motive olacağımı düşünüyorum.buradan takımlara girmek için napabilirim acaba

kızlar iyi akşamlar bende şu anda 72 kg yim ve rejime başlıyorum yarından itibaren iki gündür temizlik yaptığım için başlayamadım zaten çok yorgundum ama yarın tamam bayramda 65 kg olmayı hedefledim fazla gelebiri bir ayda 7 kg ama zaten şu anda yeterince su içmediğim için şişkinlik oluyor vücudumda iki üç gün yeterli su içtiğim zaman aşırıya kaçmadan zaten 2 kg atıyorum geri kalan 5 kg ben rejimle veririm umarım olur hedefim 55 kg bakalım hayırlısı

kızlar bende bugün lapaya başladım şuan 74 üm bakalım 2 gün sonra ne olcak merak ediyorum
hacercim bu yagı yıkamasak ne olur yada niye silinip yıkanması gerek sen uzun zamandır kullanıyosan ve memnunsun
muylaka arkasından spor gerekiyomu

Vallahi tatlım ben 1 aydan fazla oldu kullanıyorum, yıkamıyorum sadece ıslak mendille siliyorum hani şu kolonyalı mendillerle o kadar, çünkü streç filmi açınca çok terli bir göbiş görüyorsun, silmeden olmaz kaydirigubbakcemile3 Sporla etkisi çok güzel kesinlikle, ben 1o cm inceldim bildiğiniz gibi. Sporsuz kullanmadım o yüzden yorum yapmam doğru olmaz a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…