Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm arkadaslar ben kac donup dolasip geri geliyorum buraya
en son rejimdeydim iki haftaligina turkiyeye gittim ne var ne yok saldirdim valla gormemis gibi :)
simdi geri almis halde geldim
herkesin kilo cizelgesi gittikce asagi iner benimkide gittiukce cikiyo hehe
bugun degilde insallah yarin bende baslamak istiyoruùm tabi sizlerle birlikte yanliz yapinca cok kacamaklarim oluyo sizlerle daha iyi motive oluyorum
insallah herkes istedigi kilosuna ulasir
ben 5 kilo versem bile yeter birak 10 u

ilk aşamada ne yapmak lazım hmmm...

önce porsiyonlarını küçült, yağı azalt. ben tuzdan çok az kestim, yiyorum tuzu hala. ama şeker yok artık hayatımda senağlama

sonra vaktin varsa spora başla, hareket et ki yediklerini eritebilesin depolamadan

Demek meslektaşız canım :1hug: Ben de öğretmen adayıyım. Sirkeli su yağ yakımını hızlandırıyor. Bence sen bel bölgen için diyet değil spor yap, akşamları televizyon izliyorsundur her gün olmasa da birkaç gün. Sitede nivea body cd paylaşımı var spor bölümünde, oradan cd.yi indirebilirsin. Hareketler toplam 4o dk falan sürüyor. Televizyon izlerken yapabilirsin hareketleri, ayrıca bel bölgen için lahana yağı kullanmanı da önerebilirim. Ben kullandım ve nivea body hareketleri ile bel bölgemi 1o cm incelttim a.s.

öyle ya ama zayıfladıkça kendimde yemek yeme hakkı tanıyorum sizde de öyle oluyormu bu kilomda da kalsam iyi çünki benim alınca heryerim alıyo verincede heryerim veriyo yüzüklerim parmağımdan düşcek gibi çok mutluym kızlar inşallah herkes en kısa zaman da istediği kiloya kavuşur ben gibi

Canım soğan suyunun tadı kötü ama ben canavar gibi yemek yeme isteğim olmuştu şimdi yemeğin ortasında tiksiniyorum yiyemiyorum yarım porsiyon yiyorum artık çok gzl göbekte eriyo iltihabıda söküyomuş
hcr35 bende akşam üstü 40 gr fıstıklı çikolata yedim hemde hiç vicdan azabı çekmeden bugünlerde yediklerimden dolayı vicdan azabı çekmiyorum ama çok fazla yemiyom yediklerimin kalorisi yüksek sadece
ayrıca beş bucukta akşam yemeği yiyom sonrasında sekiz gibi fln fındık fıstık fln atıştırıyom bgnlerde kilo verdim gibi tartıda göstermese de kıyafetler gösteriyo soğan suyundan mı acaba yada kaloriyi ihtiyacım kadarına çıkardım ondan mı bilmiyom kalori az kende kilo verilmiyomuş

Ben özetlerim

porsiyonları küçültüyorsun
yağı en aza indiriyorsun
ekmeği kepekli yiyorsun kahvaltı dışında yememeye çalışıyorsun
daha çok sebze ağırlıklı besleniyorsun
sebzeleri de haşlama yemeye dikkat ediyorsun
şekeri mümkün olduğunca kullanmıyorsun
siyah çayı bırakıp bitki çayları içiyorsun
sirkeli-ballı su ya da cevizli-sarımsaklı su içiyorsun (yemeklerden yarım saat önce)
abur cuburu unutuyorsun (kilo verene kadar kaydirigubbakcemile3)
meyvelerin yanına birkaç yudum süt içiyorsun ya da yoğurt yiyorsun ki acıktırmasın
ve en önemlisi spor yapmaya özen gösteriyorsun :dance:

unuttuğum bir çok şey vardır elbette, her şeyi kapıcıdan beklemeyin bacular :roflol:

kızlar ben bi kac gündür haslanmıs sebze yiyiyorum aksam gündüzde kahvaltı yapıyorum bitek.. sınav zamanı olunca anca 2 ögün ve aradada aburcubur cok gitti.. sınavlarda bitti düzene gecebilirim.. bi sebze corbası tarifi aldım içinde bi dünya sebze var ve tatsız bişey degil denedim.. cok hafif ve tok tutuyo.. isteyen ilgilenen arkadaslar olursa yazarım tarifi... bu arada sirkeli su nasıl içiliyo.. yani biraz ürkütücü geldi sirkenin tadını düşününce.. biri yazabilirmi nasıl içtigini.. ve ne zaman içtigini...

ben de zayıflamak istiyorum.önce c.p kapsul almıştım sonra siteyi okudukça ya bir zararı dokunursa diye korktum ve doğal yollardan tekrar başlamaya karar verdim.hımm geçen salıdan beri sağlıklı besleniyorum:)ve dün itibariyle regl olduğum halde kilo vermiş haldeyim:))belki yarım kilo bile daha azımdır:)çok yanlış şeyller yaptım ve cezasını bu kilolarla ödüyorumbol bol hamur işi,süt gelsin diye tatlılar(hareketsizlik(eski çıtı pıtı hanım olmak istiyorum güzel kıyafetler giymek istiyorum:)spor salonuna yazıldım haftada beş gün 1 saatlik tempolu yürüyüş yapıyorum.ekmeği çok azalttım.sabahları birbuçuk dilim,öğlen bir dilim akşam hiç yok:)öğün aralarında meyve veya kepekli grisini yiyorum.öğlen protein ağırlıklı,akşam ise çorba -salata,veya sebze yemeği yiyorum.arkadaşlar benim yolum çok uzun umarım kesin sonuç alırım sizlerle birlikte bu arada i.saraçoğlunun lahana suyu kürünü de yapıyorum

definyacıgım canım çok güzel yaptıkların en güzeli saglıklı beslenme bende 84 85 le başladım diyete şu an 74 kiloyum tatlım sakın azmini kırma birde hemen olacak bitecek diye düşünme zamanla tatlım

SeksiSinek'immm yemeklerden önce 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi, yarım yemek kaşığı çiçek balı ekliyorsun, iyice karıştırıp hüpletiyorsun kaydirigubbakcemile3

SeksiSinek'immm yemeklerden önce 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi, yarım yemek kaşığı çiçek balı ekliyorsun, iyice karıştırıp hüpletiyorsun kaydirigubbakcemile3

sagol canım benim...a.s.a.s.

bu arada ben yazayım ya su sebze corbasını...
lahana ıspanak karnıbahar domates havuc evde yemekten hoslandıgınız ne varsa tüm sebzeleri parcalayıp bölüp sirkeli suda bekletin (mikropları ölür)
tencerede soganı cok az sızma zeytin yagı ile öldürüp hepsini içine atın.
suyunu koyun tabi..
bide isteyen çeyrek tablet bulyon koysun..
eger blendrda cekebiliyosanız haslandıktan sonra cekin. taneli yemek istemeyen olabilir..

ya kızlar bişe sorcam gece yatarken sıcak suya sirke katıp içmek iimiş,ortalama 2o gün sonunda idrarınınzda yag görebilirsiniz diye okumustum ..deneyen ve faydasını gören varmı burda acabaa

herkese iyi akşamlar tüm öğretmenlerin öğretmenler günü de kutlu olsun.
bambaşkaben yürüyüş çok iyi bisiklet çevirmek ve göbeğinizi eritmek için bgn ne yaptınız topiğinde bazı hareketler var oraya bakarsan o hareketlerde çok güzel ii eritiyo.
ayrıca şu gece yatmadan önce elma sirkesini ben içiyorum önceden belli bi zaman dilimim yoktu ne zaman olsa içiyordum 3 gündür yatmadan önce içiyorum sabahında çok wc ye çıkıyorum bu da iyi bişey benim için normalde kabızlık çeken biriyim
ama bunların yanı sıra form çayı sade maden suyu ve şu sıralar soğan suyu da içiyorum

kızlar sayfaları tek tek gezdimde herkes ne gzl hırslanmış belli diyetleri yapmaya başlamış tebrikler valla bende iyce gevşedim bgn 38 beden takımda alınca kendime heralde iyce şiştim bgn okulda kutlama vardı yaş pastayı indirdim mideye ve hakketten iyce hamut işine sardım heralde kilo verebilmek uğruna aç kaldığım günleri unuttum.
neyse bgn böyle geçti yarından itibaren tam başlıyorum sabah yağlı poça yemiycem artık ekmeğimi değiştiricem uno lıght ekmek alcam yemeklerin kalorisinide düşürücem hamurişi de yok artık kilolara ölüm az bişi kaldı şu işi hemen halledip biran önce 36 beden olmam lazım.
iyki varsınız yahu nası gaza geldim bi bilseniz.
ben geri döndüm.

arkadaşlar bir yerde okudum ama neresiydi aklıma gelmiyo şöyle 'ara öğünlerde meyve yerken protein ile birlikte ye ki hemen kana karışıp yağ olmasın' bu ne demek sizce yani meyveyle peynir,süt,yoğurt mu yiyecez.

Afedersiniz bişey daha soracam,akşam yemeklerinde tavuk,ızgara değilde sebze yemeği yemek daha çok yağ yakıyomuş doğrumu? şimdiden teşekküra.s.

merhaba arkadaşlar !kilom fazla olduğu için mekik hareketinden korkuyorum.bir kez tv de doktor ,fazla kilolu insanlar mekik çekerken sakatlanabilir,bu bel fıtıklarına neden olur demişti.şu aşamada bir saat tempolu yürüyüşle yetiniyorum.sizce sadece yürüyüş vücuttaki ve karındaki sarkmaları önler mi?ödüm kopuyor bundan(

merhaba arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyordum ama yeni kaydoldum ....2.5 aylıkl kızım var ve hamilelik kilolarımla başım dertte 80 kiloyum 65 e kadar inmek istiyoırum elma sirkesini bugün bende aldım başlayacağım...akşamlarıda rezene içiyorum....sizlerle beraber hırs yapıp bu kilolardan kurtulmak istiyorum...bu arada azminizide tebrik ediyorum tüm arkadaşlar

arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin bende bugün başladım diyete yalnız aklıma birşey takıldı tecrübeli arkadaşlara soracam: sebze yemeği yaparken karabiber baharat, pulbiber,soğan,sarmısak,salça kullanabilir miyiz yani kalorileri yüksek mi yarın ona göre yapacam CADIARZU

cok tuz baharat kullanma yinede fazlası zarar herseyin. salcayıda catalın ucuyla sadece renk versin diye kullan.. ben blendrdan geciremiyorum.. ögrenci evi robotum falan yok o nedenle taneli yiyiyorum sebze yemegi misali. üzerinede limon sıkıyorum.. hımm bide margarin ve cicek yagı falan kullanma. cok cabuk yanabiliyolar ve kilo acısından zararı malum.. zeytin yagı damlatmaya calıs..

Bende dün yutamadım gece bi kac tatlı aburcubur attım agzıma... ama genel olarak hantallık kalktı üzerimden. bide asırı şişkinlik yaşayan bir insandım şişkinligimde gitti... =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…