Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

diyet listelari bölümnde var kendine uygun geleni uygula ama çok sağlıksız bi diyet olmasın ama sana tavsiyem belli bir programa uymaktansa akşam yemeklerinde sadece salata ye sonrasında 1-2 porsiyon meyva gündüz yenilenler yakılıyo zaten herşeyden tadımlık ye hem gözün kalmaz hemde diyet piskolojisinden çıkarsın gece yatmadan önce mutlaka sirkeli su iç spor yap ve bitki çayları tüket eemini başaracaksın

iyi akşamlar kızlar bende doğum yapalı 1 yıl oldu ikinci bebeğim 64 kg la hamile kaldım 90 la doğum yaptım şimdi 65 kg ama 58 den yukarı hiç çıkmamıştım buyüzden gözüme kötü görünüyom ve çevremdekilerde kilolusun diyo zayıflamak için örnek diyet listesi olan varsa rica ediyorum şimdiden tşkler..

meraba arkadaşlar bende bi süredir bu siteyi takip etmeye çalışıyodum.tabiki bende zayıflamak isteyenlerdenim sevgilim özellikle kilomu başıma çok kalkıyo.boyum 1.67 kilom 61 inşallah bugün yani bayramın ilk günü itibariyle diyet+spor=55 kilo:)))zaten etide pek sevmem yani bayram olması pek etkilemez.ya bide benim en büyük problemim çok tembelim devamlı oturuyorum.elimde birsürü spor cd si var ama bikere yapıyorum sıkılıyorum sonra sporu daha zevkli hala getirmem için ne yapmamı önerirsiniz?buarada herkesin bayramı kutlu olsun....

mrb arkadaşlar bende yıllardır kilolarıyla muzdarip biriyim hayatım boyunca kilo aldım verdim bu döngü hiç bitmiyor malesef üstelik hem piko hemde hipotroid hastasıyım .ama buna rağmen boğazımı tuttuğumda kilo verbiliyorum.84 kilodan akapuntur desteği ile 68 indim ama hala 15 kilo fazlam var.yardımsız başaramıyorum.şimdi sizlere sormak istediğim şu piyasa sürekli dolaşan kapsüller zayıflama bantları, bunlar nekardar sağlıklı ve yardımcı kullanmak istiyorum ama sağlığımdanda olmak istemiyorum bunları kullanan yada hakkında bilgisi olan varmı acaba .şimdiden tşkler herkese kolay gelsin

slmmm yaa bende kilo aldım cnm çok sıkkın böyle giderse kendimi açlaga mahkum edicem
boy kg nedirr? neden birden bukdar moral bozukluğu yaratıyrsunzz kendinize bayramda illa hepimiz kaçırıyorzz yarından ıtıbare daha sağlıklı beslenırsenzz kg olarak geri dönmezkaydirigubbakcemile5
bende aranıza katılmak istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.İYİ BAYRAMLAR

hoşgeldin aramıza bende bende 22 kg vermiş biri olarak en önmlı nokta bu işe karar vermek ve sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimine dönüştürebilmek mesele ama bu hemen hop değişmıyorr neyazıkki biraz zaman biraz emek gerektırıyorr biraz da hareket etmek lazım ençok neyi seviyorsanzz sıkılmadan onu yapın ımkanızz varsa diyetisyenden yardım alın yoksa diyet listelerimiz var burda inceleyi vucudunza hangisi uygun düşerse onu yapmanızı önerıyrum kaydirigubbakcemile5

1,60 boy 61 kiloydu 2 ayda 5 kilo aldım şuan 66 kiloyum ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum

5 kg bir beden kıyafetlerde olmayınca ınsan ıster ıstemez paniıklıyorr ama verilmycek kg değil bu 1-2 ayda yavaş bişekilde sporlada desteklerseniz kg lardan kurtulursunzz dıyet lıstelerı var onlara bi göz atın ama hayat şeklinize göre belirlycek aslındasizsinzz
mesala sabahları musli süt sevennlerden mı yok tefarruatlı kahvaltımı yoksa poça çayçılardanmsınzz bılmıyorum ama seçimler size aitse daha sağlıklı menuler emiim hazırlayabılırsınzz bi gözden geçirin isterseniz a.s.

malesef mayalı ürünler kan şekerini birden yükseltiyorlar ve özellkle göbek bölgesinde yağlanmayı artırıyorlar bence bunu değişitrmen lazım sabah zor gelıorsa 1dilim kepek çavdar yada tam buğdaydan yapılmş bie dilim ekmek yanında peynir ceviz yada fındık seni öğleye kadar idare eder yada sabah kepekli tost bile poça dan emin ol daha iidir yerimseniben

merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.83 kiloyum şu an.3,5 aylık bir oğlum var,emziriyorum,ağır bir diyet yapamam ama şubatta çalışmaya başlayacağım,zayıflamam gerek,tavsiyelerinizi bekliyorum:)

merhaba kızlar 15 ay önce doğum yaptım hamileyken çok lilo almadım ama ilginçtir bebğim 6 aylık olduktan sonra başladım kilo almaya emzirmeyi hafiflettikten sonra yani.en son bayram alışverişinde giydiğim şeylerin üzerimde kötü durması ile karar verdim zayıflamalıyım.şuan 75 kiloyum 8 kilo vermem gerekir.beni de alın aranıza.bu arada hala emziriyorum ama oldukça az.şubatta çalışmaya başlayacağım birsürü kıyafetim var iş için ama giremiyorum içine.bi de zayıflamazsam yeniden alışveriş.istemiyorum hiçbirşey de yakışmıyor zaten

ya benimde zayıflamam lazım şuan 78 kiloyum ve idaaya girdim eşim görümcem ve kıskardeşimle 60 kilo olmam lazımmmm yaşım daha 21 ve şubatta görümcemin nişanı var offfffffff yardım edin

ya benimde zayıflamam lazım şuan 78 kiloyum ve idaaya girdim eşim görümcem ve kıskardeşimle 60 kilo olmam lazımmmm yaşım daha 21 ve şubatta görümcemin nişanı var offfffffff yardım edin

ayyy canım sen nabtın 21yasındasın 78kılo dıyon ne yedin kızcokacimcoook boyun fılan kac cok mu kotu duruyor kılon yaf:uhm: bu arada subata cok az kalmıs sıkı dıyete gırmen gerekıcek galıbaCADIARZU

kızlar hızlı kılo vermek ısteyenler lahana corbasını tavsıye ederım
bende 2 hafta once yapmıstım 3 gunde 2 kılo verdım ama sadece 3 gun ıcebıldım o corbayı..
corbanın tarıfı dıet lıstesınde varkaydirigubbakcemile5

teşekkürler canımcım darısı başına a.s.

vallahi spor yaptım bir ara çok güzel kilo verdim, sitede var nivea body cd.si onu uyguladım, yediklerime dikkat ettim memnunum kilo vermemden, sen neler yapıyorsun?

S2000 canım kereviz olmasa ben 7x24 içerim çorbayı, ama asıl lahana çorbası tarifi kerevizli, o yüzden tadı malesef çok kötüüüüüüüüüü :bbo:

iyi geceler diyim baya gec olmus saat, o sayfa bu sayfa derken vaktin nasil gectigini anlamamisim.
Bende kilo vermek isteyenlerden biriyim arkadaslar evlendigimde 52 kiloydum simdi 72 bi tane cocugum var ve kilo veremiyorum . bende guatr var az calisiyo galiba büyük nedenlerden biride o. bana bu konuda bilgisi olan varsa yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim...

ilac kullanmiyormusun canim ? bendede var ben ilaca basladigimda 6 kilo vermistim ama simdi yine durdu.bende cooook zayiflamak istiyorumcokacimcoook

bende zayıflamak istiyorum 17 kilo fazlam var arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var

17 kilo nedirki.........simdi gozunde buyuyo ama ,bi vermeye basla ,bi tartida eksik rakamlar gormeye basla, bi giyemedigin kiyafetlerin icine girmeye basla,hatta bol bile olduklarinda ,uleeeen dersin 17 kiloda neymis...

bende 80kilodan 1 senede 59 kiloya dustum......ilk basta 20 kilo fazlam var deyip, cok korkardim ve kendime de inanmazdim ,yok yaa ben veremem derdim.......simdi diyorumda kendimi korkutmusum ben,kilolar benden korksun....
sende verirsin ,yeterki kafana koy,kararli ol...Çok üzgünüm çoook

cok calis,kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

cok spor,az yemek bu kadar basit....ve bigun aynaya bi bakarsin ve dersinki bu seksi hatun benmiyimşakkıdıiste o mutluluk icin,yorgunlugada deger,uykusuzlugada,acligada..yerimseniben

kızlar bişey sorucam..diyet listemde 60 gr kırmızı et diyo ya. onun yerine beyaz et kullansam nolur?? tavukgöğüs ya da baget gibi? kırmızıet yiyemiyorum da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…