- Konu Sahibi lightcola fun
-
boy kg nedirr? neden birden bukdar moral bozukluğu yaratıyrsunzz kendinize bayramda illa hepimiz kaçırıyorzz yarından ıtıbare daha sağlıklı beslenırsenzz kg olarak geri dönmezkaydirigubbakcemile5slmmm yaa bende kilo aldım cnm çok sıkkın böyle giderse kendimi açlaga mahkum edicem
bende aranıza katılmak istiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim.İYİ BAYRAMLAR
1,60 boy 61 kiloydu 2 ayda 5 kilo aldım şuan 66 kiloyum ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum
ilgin için öncelikle tşk.
çalışıyorum ve sabah kahvaltım poça genelde akşam desen 20,30 buluyor eve gelmem malum hazırla yee genelde aparatif şeyler oluyor buda kilo yapıyor işte :1no2: evet biraz dikkat edersem veriyorum ama en kısa zamanda verdiklerimi geri alıyorum
ya benimde zayıflamam lazım şuan 78 kiloyum ve idaaya girdim eşim görümcem ve kıskardeşimle 60 kilo olmam lazımmmm yaşım daha 21 ve şubatta görümcemin nişanı var offfffffff yardım edin
Aaaaaaaay bana lahana çorbası demeyin hala aklıma kereviz geliyor ve düşüncesi bile midemi bulandırmaya yetiyor :bbo:
iyi geceler diyim baya gec olmus saat, o sayfa bu sayfa derken vaktin nasil gectigini anlamamisim.
Bende kilo vermek isteyenlerden biriyim arkadaslar evlendigimde 52 kiloydum simdi 72 bi tane cocugum var ve kilo veremiyorum . bende guatr var az calisiyo galiba büyük nedenlerden biride o. bana bu konuda bilgisi olan varsa yada fikri olan varsa yazarsa sevinirim...
bende zayıflamak istiyorum 17 kilo fazlam var arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?