- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.921
ayyy bende ne getırseler bayılırım heee bı kalem bıle olsa cok sevınırım oran gelenler benıde hatırlamıs dıye heheheh
sende kiyafet gibi seyleri turkiyede alirsin ,anam bi gorsen allahim ne guzel seylervarya milletin giydigine bayiliyorum
biz burda hic guzel doru durusut blamiyoruz, heralde turkiyeye gince doldururum ben kendimi
dayimla bikac bisey gondercem kizlara ne alsam etsem dusunup duruyorum bende valla
slm kızlar dün arkadaşımda kaldığım için sabah menüm de değişiklik oldu kahvaltı da 1kk peynir 4 yeşil zeytin çok az yumurta bol domates salatalık ve 1 dilim beyaz ekmek bide dün akşam 1 dilim kek yedim :kedi:ama bi vicdan azabı çektim sormayın gitsin... eyvahedigeldismileşimdi de bol salata ve 3 tane ızgara köfte yemeyi planlıyorum yanına da büyük bi bardak ayran... günde 1 defa süt yada süt ürünü tüketmeye dikkat ediyorum guclubacismilesabah süt içmediğim için akşama ayran ya da yoğurt yemem lazım... eeeee o zaman bana afiyet olsun cokacimcoook
bence cok guzel besleniyorsun 1 dilim kek haftada bir yendigi muddetce biseycik olmaz..bazi diyetisyenler bile haftada bir gun sadece bir ogune kacamak hakki taniyor hastalarina :))
yaa bu arada bugun su izgara lafini cok duydum yarinda lapa var en iyisi cumartesi izgara yiyeyim bendecokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?