Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arada geliyorum ama fazla takilmiyorum canim istemiyor fazla
bende iste bugun baslicaktim malesef herkes evde olunca yapamiyorum ,artik yarin bir gunluk yaparim napim
yarin aksamda annemler geliyo hafta sonunda fazla kacirmam insallah

ya sporda yapamiyom ayajim felaket

hadi bakalim size kolay gelsin ne kadar vereceksiniz bu gun

annenler geliyor oylemi benimde kayinbabamlar gelicekti 3 gunlugune ama is yeri 2 gunluk izin verince vazgectiler.saglik olsun ne yapalim bizde trde gorusucegiz.gidiyormusun bu sene izine biz allah izin verirse agustosun 7 trde olacagiz.ay cok heyecenliyim.alisverise basladim.

ay insan ne ediye goturecegini sasiriyor ya sizler neler goturuyorsunuz kizlar gurbettekiler?

turkiyeden dayim geldi annemler istedi bikac hafta gezmek icin ,iste suan dayim annemlerde ,yarin sabah hollandaya gitcekler orda bikac tanidiga ugrucaklar hem dayim gelmisken diger ulkeleride gorsun diye, ordan az bisey belcikayida gezdiririz size geceriz diyo, yarin gece falan ancak gelirler
dayim bir hafta burda kalcak ,obur hafta sonunada biz kayinvalidem kayinpeder falan hep birlikta almanyaya gidip dayimla birlikta kaynanamlarda turkiyeye gitcek
oh artik yani rahatlicamda bise evde kaynim var ,yine rahat olamicam

ben hediyelik icin ,buyuklere pek fazla bisey alamiyodum giyecek gibi cunku malum buranin kiyafetleri
ancak parfumdu kizlara makyajdi kiyafetti
yiyenim vardi onlara kyafet geline iste makyaj parfum su bu
tabi artik gelinde yok yiyende yok artik onlrada fazla isey goturmem

bol bol cikolata al artik gelenlere gittiginize verirsin herhese ne alcaksinki okadar

biz gitmiyoruz bu sene izine zaten hic canim gitmek istemiyor abimlerden dolayi
annemide devamli goruyorum
bi gidersek bu sene tedaviye gitcez okadar yani

sende fazla abartma hediyeligi yeni gidiyosunya pek heyecanlisindir simdi

ayyy bende ne getırseler bayılırım heee bı kalem bıle olsa cok sevınırım oran gelenler benıde hatırlamıs dıye heheheh

iste en iyisi cikolata oluy bu durumda alaman cikolatasisempatiksalakcinni
ya turkiyed herke ufakta olsa hediye bekliyo ,bizlerde vermek istiyoruz, hem yuk sorunu oluyo hemmde insan ne alcagini sasiriyo
valize biraz bisey koysan hemen kilo birsuru oluyo ah kilo derdi olmasa heres doldurur goturur

ara bir küçük elma
öğle tavuk vardı patetsli havuçlu haşlama sadece havuç ve patateslerini yedim 3er parça
3ymk kaşığıda pilav
bir küçük halka tatlı

aynen sempatim ya bend eoyle yapicam giyecek felan alip goturemem yukum cok olur.buyklerime artik oradan birseyler alirim.

abinlerle ne oldu kiz sorun var aranizda iyidiniz ne olduki gorumcen ne alemde barismismisydiniz?

abimle karisi ayrildilar yani ayri yasiyolar bosanmadilar ,aylar oldu baya, zaten gelinle gorusmuyoruz dolayisiyla cocuklarlada oyle, abim goruyo ama biz izine gidince gosterirse gorucez gostermezse yok ,yani sadece yiyenlerime goturrum bikac bisey onuda abile gonderirim veya cocugu verirse oyle veririm ,bu yuzden turkiyeye gitmek istemiyorum hep sorun hep problem oraya gidince moal 0 olcak en iyisi gitmek istemiyorum burda yeterince yasiyorum

gorumcemlerle konusuyorum canim kus olunmuyo akrabayiz her ortamda gorusuyoruz, ha icimden onu affettimmi hayir hic unutmadimda ama bi seklde hayat devam ediyo nereye kadar kus kalicaz, zaten surda kimimiz varki diyip konusuyoruz

sende kiyafet gibi seyleri turkiyede alirsin ,anam bi gorsen allahim ne guzel seylervarya milletin giydigine bayiliyorum
biz burda hic guzel doru durusut blamiyoruz, heralde turkiyeye gince doldururum ben kendimi

dayimla bikac bisey gondercem kizlara ne alsam etsem dusunup duruyorum bende valla

merhabalar kıslar
ara-az şekerli çay(3 çay bardağı)
ara-1 küllah dondurma :icecream:

akşamada şimdilik belli deil birazdan dişçiye gidecem Allah ne verirse artık :jeyyar:

aman acma hic o konulari ne canimizin istedigini alip yiyebiliyoruz ne istedigimiz gibi giyinebiliyoruzsenağlamasenağlamasoyle sabah pastaneye gidip sicak simit yemeli ne cok ozledim 3 senedir simit yemiyorum fena istiyor canimsenağlama
sonra iskender kebap antep baklavasi oy oyyy say say bitmez:çok üzgünüm:

slm kızlar dün arkadaşımda kaldığım için sabah menüm de değişiklik oldu kahvaltı da 1kk peynir 4 yeşil zeytin çok az yumurta bol domates salatalık ve 1 dilim beyaz ekmek bide dün akşam 1 dilim kek yedim :kedi:ama bi vicdan azabı çektim sormayın gitsin... eyvahedigeldismileşimdi de bol salata ve 3 tane ızgara köfte yemeyi planlıyorum yanına da büyük bi bardak ayran... günde 1 defa süt yada süt ürünü tüketmeye dikkat ediyorum guclubacismilesabah süt içmediğim için akşama ayran ya da yoğurt yemem lazım... eeeee o zaman bana afiyet olsun cokacimcoook

bence cok guzel besleniyorsun 1 dilim kek haftada bir yendigi muddetce biseycik olmaz..bazi diyetisyenler bile haftada bir gun sadece bir ogune kacamak hakki taniyor hastalarina :))

yaa bu arada bugun su izgara lafini cok duydum yarinda lapa var en iyisi cumartesi izgara yiyeyim bendecokacimcoook

yaaa çok sağol arkadaşım aslında bazı konular da kendime katı davrandığımı biliyorum ama böyle olmazsam hedefime ulaşamam o kekin telafisini yapacam bu akşam sporla yerimseniben
ızgara konusunda bi bilgim yoktu menüme alırken ama tavsiye ederim çok lezzetli olmuş cokacimcoook

slm kıslarrr
bende ıkı ara yaptım bgn oğleedn sonra ve 4yulaflı bıskuvı yedım bıraz cılek ve bır avuctan az cevız
aksam yemegımıde yedım :corba ve yesıl fasulye kucuk tabaklarda yrm da kepek ekemk 3tane de sus acı bıber
bırazdan 7gıbı arkadasa gecıcez orda artık azcık bısı salatadan yerım sanırım cay ıste sekersı z tabı ewe gleır sodamı ıcerım gunumu kapatırım

cumartesı sabahını ıple cekıyorum bakalm neler olcak neler gorcez bu hafta herkes cok ıyıydı :)))

ösgecim ızgaradan ben dun bıraz fazla kacırdım da gece saat 9da :))) hihihihiih mehayımda yok ole cok yememıssın dıyınce ohhhh dedım muhabbet o yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…