Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayy canim hosgeldin seni gordugume sevindim bugun cok konusamadikŞenizŞeniz

sorma cnm ya ozledım bende senı )))
naptın nasıl gectı gunun
benım gzldı aksam da dedıklerımı yaparsam yrn son gun safak:1 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

ayyy mehayım şöleee bazen esım gece gelırken fırından sımsıcakekmek mıs gıbı alıp gelır ıcıne acıp doldurrup ne war ne yok yıyesım gelıyor gecenn bır vaktı ama gel kör ki olmiyirrr bı gunsabah benı goremezsenız bılınkı ekmeği gupletmısımdır hihihiih

sorma cnm ya ozledım bende senı )))
naptın nasıl gectı gunun
benım gzldı aksam da dedıklerımı yaparsam yrn son gun safak:1 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
iyi gectia.s
az once hesapladım cnm bende 1,5 2 dılım kepek ekmek yıyorum cnm doymuyorum ama alıstırmalıyım dıye dusunuyorum

1.5 2 dilimmi ohaoldumsmile ayy ben onu sabahlari yiyorum sadece bende 3-4 hatta bazen 5 dilim...akannehirsenin dilimler tost ekmegimi??

:roflol::roflol:

bende bi sabahlari bikac dilim ekmek yerim sadece okadar
gun boyunca hic ekmek tuketmem
bu normaldede ayni diyet yapsamda yapmsamda ekmek fazla yok hayatimda hele aksamlari hic ekmek yedigimi hatirlamam
ama sabahlari kahvaltida ekmeksiz olmaz

tosttan azcık buyuk mehayım ama artık tost seklınde alıcam hatta tam tahıllı almaya calısıcam
bende ole ya Allah tan tartı servıse gıttı bozulduda arkadsımdan cum aksamları alıyorum cumartesı sbhı tartılıyourm yoksa 100kere bende sonra sasırıyor tartıyı bozdum dusunsene heheheh

kızlar bi soru soaracam siz haftada 1 defa mı tartılıyorsunuz ? ya da hangi günler tarılıyorsunuz? bilmiyorumkismile

daha once ilo verirken gunde iki kere tartilirdim sabah aksam
ama simdi nasil olsa kilo veremiyorum kilom ayni diyerek sadece bi bildirim gunleri tartiliyorum ,ayni cikiyo malesef,bu yuzden hevesim yok ,ama kilo vermis olsam gunluk cikardim heralde

ayyy ben pılavla makarnayla ekmek yıyen tıplerdenım dusunsenıze ama sımdı ne pılav ne makarna hele ekmeği anında kesınce azaltınca kepek ekmeğe donunca vermeye baslıyorum anında ama bu yıl bıraz zorladı sanırım yuruyuslerımı aksatıyorum ya o yuzden aama hazıran sonunda tempolu yuruyuslere baslıcam bakalım hayırlısı

yaaaa bende en az 200 defa tartılıyorum da o yüzden sordum sırnaşık şey

bakma sen aslinda kimse haftada bir tartilmiyor:roflol:hepsini cok iyi taniyorum bu cadalozlarin hepsi merakli ve sabirsiza.ssırnaşık şey haftada 1 tartilanda mecburiyetten olandir ya baskulu yoktur ya bozulmustur yoksa duramaz hicbirilmaz: yani senle benden farksizlar:1rolleyes::1rolleyes:

daha once ilo verirken gunde iki kere tartilirdim sabah aksam
ama simdi nasil olsa kilo veremiyorum kilom ayni diyerek sadece bi bildirim gunleri tartiliyorum ,ayni cikiyo malesef,bu yuzden hevesim yok ,ama kilo vermis olsam gunluk cikardim heralde
kaydirigubbakcemile dikkat et zayiflamaya gayret goster bakem..hergun tartil vermedigini gordukce daha dikkatli olursuna.s

ben yuruyus hic yapamiyorum burasi buz buz..cikilmiyor..yoksa simdiye 58 dim ben:dilcikar:

aynen ole osgecım bak nasıl da tanımısız artık bırbırımızı hihihiihihi
ya bu sırke bana yedırmıyo herhal sanırım sabha kahvaltılarım noldu benım acaıp ekemke yerdım bana bana yıyemıyorum :))) cok uzuldum ya ........

bende bi sabahlari bikac dilim ekmek yerim sadece okadar
gun boyunca hic ekmek tuketmem
bu normaldede ayni diyet yapsamda yapmsamda ekmek fazla yok hayatimda hele aksamlari hic ekmek yedigimi hatirlamam
ama sabahlari kahvaltida ekmeksiz olmaz

birkac dilim derkenCADIARZU kac dilim meselasempatiksalakcinni

ayyy mehayım bugun burası yanıdı yandı tutustu esım duzceye gıttı bızı almadı cocukalr maffolur sıcakta dıye dusun o kadar sıcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…