- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.941
slm kıslarrr
bende ıkı ara yaptım bgn oğleedn sonra ve 4yulaflı bıskuvı yedım bıraz cılek ve bır avuctan az cevız
aksam yemegımıde yedım :corba ve yesıl fasulye kucuk tabaklarda yrm da kepek ekemk 3tane de sus acı bıber
bırazdan 7gıbı arkadasa gecıcez orda artık azcık bısı salatadan yerım sanırım cay ıste sekersı z tabı ewe gleır sodamı ıcerım gunumu kapatırım
cumartesı sabahını ıple cekıyorum bakalm neler olcak neler gorcez bu hafta herkes cok ıyıydı :)))
ösgecim ızgaradan ben dun bıraz fazla kacırdım da gece saat 9da :))) hihihihiih mehayımda yok ole cok yememıssın dıyınce ohhhh dedım muhabbet o yanı
iyi gectia.ssorma cnm ya ozledım bende senı)))
naptın nasıl gectı gunun
benım gzldı aksam da dedıklerımı yaparsam yrn son gun safak:1kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
az once hesapladım cnm bende 1,5 2 dılım kepek ekmek yıyorum cnm doymuyorum ama alıstırmalıyım dıye dusunuyorum
ayyy mehayım şöleee bazen esım gece gelırken fırından sımsıcakekmek mıs gıbı alıp gelır ıcıne acıp doldurrup ne war ne yok yıyesım gelıyor gecenn bır vaktı ama gel kör ki olmiyirrr bı gunsabah benı goremezsenız bılınkı ekmeği gupletmısımdır hihihiih
kızlar bi soru soaracam siz haftada 1 defa mı tartılıyorsunuz ? ya da hangi günler tarılıyorsunuz? bilmiyorumkismile
hee bir defa:jeyyar:
gunde 100 kere desem yeterlimi:roflol:
bir turlu sabredemiyorum o yuzden bir gun baska cikiyorum bir gun baska...kafamçokkarıştı
kızlar bi soru soaracam siz haftada 1 defa mı tartılıyorsunuz ? ya da hangi günler tarılıyorsunuz? bilmiyorumkismile
yaaaa bende en az 200 defa tartılıyorum da o yüzden sordum sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile dikkat et zayiflamaya gayret goster bakem..hergun tartil vermedigini gordukce daha dikkatli olursuna.sdaha once ilo verirken gunde iki kere tartilirdim sabah aksam
ama simdi nasil olsa kilo veremiyorum kilom ayni diyerek sadece bi bildirim gunleri tartiliyorum ,ayni cikiyo malesef,bu yuzden hevesim yok ,ama kilo vermis olsam gunluk cikardim heralde
ayyy ben pılavla makarnayla ekmek yıyen tıplerdenım dusunsenıze ama sımdı ne pılav ne makarna hele ekmeği anında kesınce azaltınca kepek ekmeğe donunca vermeye baslıyorum anında ama bu yıl bıraz zorladı sanırım yuruyuslerımı aksatıyorum ya o yuzden aama hazıran sonunda tempolu yuruyuslere baslıcam bakalım hayırlısı
bende bi sabahlari bikac dilim ekmek yerim sadece okadar
gun boyunca hic ekmek tuketmem
bu normaldede ayni diyet yapsamda yapmsamda ekmek fazla yok hayatimda hele aksamlari hic ekmek yedigimi hatirlamam
ama sabahlari kahvaltida ekmeksiz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?