- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.961
tosttan azcık buyuk mehayım ama artık tost seklınde alıcam hatta tam tahıllı almaya calısıcam
bende ole ya Allah tan tartı servıse gıttı bozulduda arkadsımdan cum aksamları alıyorum cumartesı sbhı tartılıyourm yoksa 100kere bende sonra sasırıyor tartıyı bozdum dusunsene heheheh
ayyy mehayım bugun burası yanıdı yandı tutustu esım duzceye gıttı bızı almadı cocukalr maffolur sıcakta dıye dusun o kadar sıcak :)
birkac dilim derkenCADIARZU kac dilim meselasempatiksalakcinni
yok canim 5 dilim diye dusunmemistim zaten:1no2:kizma dur dur vurmamafoldumbensenin akilina gelen 5 dilim falan degil ,kepek ekmek 3 dilim falan ,o olmadiginda beyaz ekmegi birazdaha az tuketiyorum
ewet doğrudur bgn cok sıcaktı yenı bulutlar gorundu ıst. ızmırı dusunemıyorum ya
ya ıste tosttan azcık buyuk derken yuvarak benım ekmek tosta gore ayarlıyorum yanı okiş cnm
kızlar bız cıkıyoruz gorusmek uzere kendınıze ii bakın yrn sabaha artıkın
opuyorum herkesı
:roflol::roflol: sismistir belkide:jeyyar:ayni durumdayimmmkizlar nasilsiniz lapacilar nasil gidiiiii lapalar
ben 2. porsiyonu indirdim mideye 2 litre su ictim bir muz yedim.
kalan 3.porsiyonuda esimle yerim ona makarna var biraz birde patates kizartcam yeter oyle istedi.
ay benimde canim neler istiiiiiiiiiiiii gozumun onunde izgaralaremi disseem,adanalarmi disemmmm:bbo:cokacimcoookama oruclu olacagiz ya.bizim izin ramazanda yandik ki ne yandik.ohaoldumsmile
sicakta olur abowwwwwwww kavrulacak.kötükedihüso
bende hafta sonu kebap yemege gidebilirim belkim gitmezsem kanat yada kofte izgara yapicigim.:1closedeyes:
allahima bir tarafim sisecek sincikohaoldumsmile ay bir gideyim turkiyeme neler yiyecegim
ok bebekim oglum uyanmazsa cikmam...Allah kabul etsin bitanem...:Saruboceq:Şenizmehay buradayimda azcik isim var onlari halledip gelem namazimi felan kilacam yemek hazirligi oyle cikmazsan yazisirik bibek
kıslar ne ediyonuz lapa gününüzdü sanırım nasıl gidiyor
ben diyete dönmedim daha
bünyemi toparlamam lazım
çok güçsüz kaldım
sagol canim insallah konusuruz.
zalimi iyi gidiyor simdilik aksama bozmazsam tabi sen dinlen canim sirasi degil diyetin gecmis olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?