Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tosttan azcik buyuk nasil oluyor giii???delikafaduldennaniknanik

gun boyunca fazla yemiyorum aksam yemegide 7,30 gibi yiyoruz gece yatiyorum 2 de falan hatta bugun 3 du ve karnim okadar acikiyoki hic bisey yemeiyorum ,onemli olan aksamlari diyoruz sabah tartiya cikiyorum tik yok ,ertesi guu oyle derken ,bakiyorum nasil olsa veremedim diyip oturuyorum

ewet doğrudur bgn cok sıcaktı yenı bulutlar gorundu ıst. ızmırı dusunemıyorum ya

ya ıste tosttan azcık buyuk derken yuvarak benım ekmek tosta gore ayarlıyorum yanı okiş cnm

senin akilina gelen 5 dilim falan degil ,kepek ekmek 3 dilim falan ,o olmadiginda beyaz ekmegi birazdaha az tuketiyorum
yok canim 5 dilim diye dusunmemistim zaten:1no2:kizma dur dur vurmamafoldumben
ewet doğrudur bgn cok sıcaktı yenı bulutlar gorundu ıst. ızmırı dusunemıyorum ya

ya ıste tosttan azcık buyuk derken yuvarak benım ekmek tosta gore ayarlıyorum yanı okiş cnm

yerimsenibenyerimseniben

kizlar nasilsiniz lapacilar nasil gidiiiii lapalar

ben 2. porsiyonu indirdim mideye 2 litre su ictim bir muz yedim.

kalan 3.porsiyonuda esimle yerim ona makarna var biraz birde patates kizartcam yeter oyle istedi.

ay benimde canim neler istiiiiiiiiiiiii gozumun onunde izgaralaremi disseem,adanalarmi disemmmm:bbo:cokacimcoookama oruclu olacagiz ya.bizim izin ramazanda yandik ki ne yandik.ohaoldumsmile

sicakta olur abowwwwwwww kavrulacak.kötükedihüso

bende hafta sonu kebap yemege gidebilirim belkim gitmezsem kanat yada kofte izgara yapicigim.:1closedeyes:

allahima bir tarafim sisecek sincikohaoldumsmile ay bir gideyim turkiyeme neler yiyecegim

:roflol::roflol: sismistir belkide:jeyyar:ayni durumdayimmm sabahtan beri bu zilliler izgara deyip durduohaoldumsmile
hee 3. lapayi esinle birlikte ye oda baksin tadina severse sana katilir aradakaydirigubbakcemile3

nerdesiniz kiz cikicam bak simdi heee:umursamaz:
bende yalniz kaldimmi sizi tehdit ediyorum hemen:roflol:Allahim ne zalim bisey oldum ben yaasırnaşık şey

kıslar ne ediyonuz lapa gününüzdü sanırım nasıl gidiyor

ben diyete dönmedim daha

bünyemi toparlamam lazım

çok güçsüz kaldım

mehay buradayimda azcik isim var onlari halledip gelem namazimi felan kilacam yemek hazirligi oyle cikmazsan yazisirik bibek
ok bebekim oglum uyanmazsa cikmam...Allah kabul etsin bitanem...:Saruboceq:Şeniz
kıslar ne ediyonuz lapa gününüzdü sanırım nasıl gidiyor

ben diyete dönmedim daha

bünyemi toparlamam lazım

çok güçsüz kaldım

cok haklisin canim toparlan sagligina kavus yine verirsin kilolarini..once saglik...opuyorumnanaktan

kıslarr mrb hepinize.bugünkü menümü yazıyorum sabak kahvaltı yapmadım zamanım olmadı.öğlende bir kase çorba ve 2 kaşık yoğurt.arada meyve çayı bitki çayı falan içtim.akşamda çorba içtim.meyve falan yirim o kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…