Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

eweeet herkesler cekılmıs aksamlar olmus
ben gesmelerden geldım bi sutlu tatlı bırazda patates salatası yedım :) sodamı ıctım bırazdan da sırkemı ıcıcem yatıcam :)
yrn son gun bakalım neler olcak ?

gnydn
aranızda en erkencı benım kahvaltımı yaptım yesıl cayımı cıyorum
3zeytın 1kk peynır yrm kepek ekmek 2ınce dılım salam ve bır banımlık recel sırkelı suyumuda ıctım
yıne lapadasınız sanırım hadı kolay gelsın yrn gercekten suprızlerle dolu olcak sanırım
ınsallah herkes ıstedıgı kadar verebılmıstır
bu arada bende artık 40beden eteklerımı gıymeye basladım yazlık pantolonlarım eskılerı olmaya basladı hemde cok raahat
ama benım ıstedığım taaaa gamzeden oncekı pantolonlarıma gırmak ınsallah bakalım
haydın gorusuruz

gunaydin canim ben daha erken kalkmisimdir kesin ama oglani uyutmadan giremiyorum rahat birakmiyor beni...lapami yedim bende demina.s

ya biri bile bişey yazmamışl uveeee üveeee

afiyet olsun canim hem miden bayram etmis hem cok kalori almamissin ne guzelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm ya kerem bu sbh gzl uyudu 9bucukta uyandı ıste bende kahvaltımı yaptım rahat rahat sımdı de gamzenn yazlıklarını cıkadım yerlestırdım keremın kıyafatlerını ayarlıycammm ayyy walla elbıse odası sart oluyor cocuk sayısı arttıkca bzıden cokm esyaları var :))) walla keremı uyutup bızım dolaba gırıscem bakalım yeedım wall a
dıyetısyenın dıetıne gore cok az kalorılı benım yedıklerım bakalım ıste yrn goruscez sbh cok merak edıyorum vermemssem de eger baya bı hayalkırıklığı olcak bana bır haftadır tartılmıyorum ve gzl de dıkkat ettım

gunaydin kizlar oh nazlim afiyet seker olsun guzel beslenmissin.

ay ben dun aksam gelirim dedim gelemedim ya

ben daha birsey yemedim yeni kalktim lapami haslayayim yiyecegim.

dun aksam biraz kacamagim oldu ama abartmadim inanin iyi gitti lapa gunum bugunude atlatsak hayirlisiyla.

iyi hadi bakalim yarin gorisciyikk:jeyyar::jeyyar:

bılmıyomkı kız taa pzrtası dedı suprız dıye hala sesyok banane ne gelırse gelsın o kadar merakla bekledım yrn beklıyom suprızı
ben solıyamıyorum hıc tartılmadım cunku tartım servıste bu aksam arkadasımdan alıcam sbh tartılcam bakalım :)))) yoks asolerdım solen bakalım sız hadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…