- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.981
gnydn
aranızda en erkencı benım kahvaltımı yaptım yesıl cayımı cıyorum
3zeytın 1kk peynır yrm kepek ekmek 2ınce dılım salam ve bır banımlık recel sırkelı suyumuda ıctım
yıne lapadasınız sanırım hadı kolay gelsın yrn gercekten suprızlerle dolu olcak sanırım
ınsallah herkes ıstedıgı kadar verebılmıstır
bu arada bende artık 40beden eteklerımı gıymeye basladım yazlık pantolonlarım eskılerı olmaya basladı hemde cok raahat
ama benım ıstedığım taaaa gamzeden oncekı pantolonlarıma gırmak ınsallah bakalım
haydın gorusuruz
eweeet herkesler cekılmıs aksamlar olmus
ben gesmelerden geldım bi sutlu tatlı bırazda patates salatası yedım :) sodamı ıctım bırazdan da sırkemı ıcıcem yatıcam :)
yrn son gun bakalım neler olcak ?
ya biri bile bişey yazmamışluveeee üveeee
cnm ya kerem bu sbh gzl uyudu 9bucukta uyandı ıste bende kahvaltımı yaptım rahat rahat sımdı de gamzenn yazlıklarını cıkadım yerlestırdım keremın kıyafatlerını ayarlıycammm ayyy walla elbıse odası sart oluyor cocuk sayısı arttıkca bzıden cokm esyaları var :))) walla keremı uyutup bızım dolaba gırıscem bakalım yeedım wall a
dıyetısyenın dıetıne gore cok az kalorılı benım yedıklerım bakalım ıste yrn goruscez sbh cok merak edıyorum vermemssem de eger baya bı hayalkırıklığı olcak bana bır haftadır tartılmıyorum ve gzl de dıkkat ettım
gunaydin kizlar oh nazlim afiyet seker olsun guzel beslenmissin.
ay ben dun aksam gelirim dedim gelemedim ya
ben daha birsey yemedim yeni kalktim lapami haslayayim yiyecegim.
dun aksam biraz kacamagim oldu ama abartmadim inanin iyi gitti lapa gunum bugunude atlatsak hayirlisiyla.
goruselim bakalim mehayim zemuszemus
tmm cnm sabah hemn bıldırırım zaten ıple cekıyorum :)
evet ama sen seylemedin bende soylemem:dilcikar:tartildim boshayallersmile ama dimeyecegim:umursamaz: peki yasen hec tartildinmi?aklinialirimsmile
prensesım mehayın yrn a bı suprızı var unutmadım ben hala beklıyorum merakla
ne surprizi var nazlim bu cadi mehayin?
surprizinin basina tas mi yagdi kiz mehay:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?