Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

belki 4 kilo almisimdir bu hafta yada 3 o dur suprizlaelaelaelaelae
ya canim pazartesi oyle bir durum vardi ama durumlar degisti supriz yok oldu dolayisiyla soyleyemiycemnaniknanik
gebertecek beni nazliskaydirigubbakcemile3

neyyyyy yokmu solemıcen mı kızzz gelmımm fransaya hihihihi solemede bı gelıp goereyım oraları hihiihhi

ne kılo alması bea 3-4 kılo verdın de saklıyon dımı bızden bız de senın dıetı yaparız senı gecerız dıye aman bende demıycem o zmn kımse kılo alıp benı gecemez heheheehe

kızlar bende kuzuklarımın odasını hallettım ahmet keremımı uyuttum sımdı utu yapıcam bıraz kendı dolabımıza gırışcem oğlum uyandman ne yaparsam artık gorusuruz gene ben arada bakıyom sızlere

ahh canim nerde 4 kilo versem daha ne isterim 60 olurum o zaman :)) hatta 59.8 ayy soylemesi bile hos
:dance:

öğlen:az corba ve fasulye ymeegı yesıl fasulye dunden kalma :)bıttı sonunda aksma salata dusunuyorum m bakallım

sadece salatami yiyceksin aksama corbada ye bence...a.s
bende ikinci lapami yedim demin domates ve salatalikla..bir bardakta fanta ictim :kedi:acisini cok koymusum yandim o yuzdenbenneyaptımki

ayyy kızlar masallah sıze 2gun ıyı dayandınız hade bakem yr n sabh gorecez :)

ben lapayi seviyorum 1 hafta olsa yerim ..ilk baslarda cok sevmemistim ama zamanla alistim..tabi 1 hafta yapmam benden ilk gun gidiyor giden ikinci gun 100-200 gr gidiyor en fazla o yuzden hep 1 gun yapiyordum....haa birde canim istemiyor bazen benimde tabi evde guzel seyler varsa yemek icin...bende cokk acikinca yiyorum o bile guzel geliyor o zaman...kaydirigubbakcemile5dene bak...a.s

ben oncekı yaz kendıme yaparken fazla yapoıyordum yaglayıp tuzlayıp bıraz marulunu ıcındekılerı artıtırıp gamzeye verıyorumdum bayılıyordu bazen soruyordu anne hanı ondan yapmıcan mı yapsana dıye hehehe

hehehe zavalli kizada lapa diyeti yaptiriyormussun caktirmadan...:roflol:

ayy az kalsın unutuyordum gamzenn bgn toplantısı var yılsonu kıyafetlerı sacları ıcın hemen cıkıp ahmet keremı babannesıne bırakıp okula gıdıyorum ben yrn sbha gorusmek uzere artık bbb

mrb hanımlar bugüb çok işim vardı yazamadım bir türlü mehay lapa diyetini nasıl beceriosun ya marul falanmı koyuorsunuz içine bende pazartesi 71,30 dum şimdi tartıldım 69,80 im bu hızla devam edersem istediğim kiloya istediğim tarihte ulaşabilirm inş
bu arada sabah bir yaprak galeta şrksiz çay
öğlen bişi yiyemedim iş çoktu
şimdi bir çay bir poğaça yedim çok acıkmıştım napimm
akşamda sadece salata yerim hallederimm:)

slm kıslar
dilekcim harika gidiyosun canım bu arada çok az yiyosun sonra halsiz kalmıyasın
bende
sabah- klasik kahvaltı
ara-yeşilçay
öğle-3 köfte,patates salatası,1 dilim ekmek,bol yeşillik
ara- yok
akşam-yoğurtlu karnıbahar,3-4 kaşık domatesli pilav yerim

mrb hanımlar bugüb çok işim vardı yazamadım bir türlü mehay lapa diyetini nasıl beceriosun ya marul falanmı koyuorsunuz içine bende pazartesi 71,30 dum şimdi tartıldım 69,80 im bu hızla devam edersem istediğim kiloya istediğim tarihte ulaşabilirm inş
bu arada sabah bir yaprak galeta şrksiz çay
öğlen bişi yiyemedim iş çoktu
şimdi bir çay bir poğaça yedim çok acıkmıştım napimm
akşamda sadece salata yerim hallederimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…