- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.001
bılmıyomkı kız taa pzrtası dedı suprız dıye hala sesyok banane ne gelırse gelsın o kadar merakla bekledım yrn beklıyom suprızı
ben solıyamıyorum hıc tartılmadım cunku tartım servıste bu aksam arkadasımdan alıcam sbh tartılcam bakalım :)))) yoks asolerdım solen bakalım sız hadı
kizlar bende kactim size doyum olmuyor fekat benim toparlanayim okul var nede olsa offf of bitsede kurtulsam
seninkide mizikcilik simdi mehay haklava: soyle nedir surprizin catlatma insanin kizzzzkötükedihüso
neyyyyy yokmu solemıcen mı kızzz gelmımm fransaya hihihihi solemede bı gelıp goereyım oraları hihiihhi
ne kılo alması bea 3-4 kılo verdın de saklıyon dımı bızden bız de senın dıetı yaparız senı gecerız dıye aman bende demıycem o zmn kımse kılo alıp benı gecemez heheheehe
kızlar bende kuzuklarımın odasını hallettım ahmet keremımı uyuttum sımdı utu yapıcam bıraz kendı dolabımıza gırışcem oğlum uyandman ne yaparsam artık gorusuruz gene ben arada bakıyom sızlere
öğlen:az corba ve fasulye ymeegı yesıl fasulye dunden kalma :)bıttı sonunda aksma salata dusunuyorum m bakallım
ayyy kızlar masallah sıze 2gun ıyı dayandınız hade bakem yr n sabh gorecez :)
ben oncekı yaz kendıme yaparken fazla yapoıyordum yaglayıp tuzlayıp bıraz marulunu ıcındekılerı artıtırıp gamzeye verıyorumdum bayılıyordu bazen soruyordu anne hanı ondan yapmıcan mı yapsana dıye hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?