Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim marul koyuyorum bazen ama bugun koymadim domates koydum icine biber ve nane ekledim...ilk yaptigimda bende sevmemistim ama zamanla alistim cok acikinca yiyorum oyle guzel geliyorki tadia.s

slm arkadaşlar bugün menümü biraz geç yazıyorum sabah peynirli bi sandivç yedim çok domates salatalık ve biberli gün boyu bol su ve bitki çayı 5 gibi de 1 kase kfleks yedim cokacimcoook yarına çorba yaptım kendime tavuklu şehriyeli dayanamayıp 1 kasede çorbadan içtim :kedi: size birşey soracam regl öncesi yada sırasında kilo verme durur mu? şişkinlik oluyor bunu biliyorum ama bu kilo vermeyi nasıl etkiliyor? bilmiyorumkismile

yok valla bende kilo verme durmuyor sadece biraz siskinlik oluyor oda geciyor sonra..

biraz geç oldu ama lapa diyetmi başarıyla tamamladım artık bende kararlıyım biraz zorlandım lapayı yerken ama yarın göürcez bakalım artık bende tartılmadım daha yarın sabah tartılıcm.ayr yarından itibarende 7de yürüyüşe başlıoruz ark.inş daha çabuk verrmya:Saruboceq:

bugunude bitirdim cok sukur yarabbim azcik kacamaklarim oldu ama abartili degildi bir bardak gazoz ve kibrit kutusu kadar baget yedim sucukla beraber burnuma acaip kokmuslardi be

yarin ne cikacagiz acaba bosami yedim lapalari acaba?

bugunude bitirdim cok sukur yarabbim azcik kacamaklarim oldu ama abartili degildi bir bardak gazoz ve kibrit kutusu kadar baget yedim sucukla beraber burnuma acaip kokmuslardi be

yarin ne cikacagiz acaba bosami yedim lapalari acaba?

al bendende o kadar cok iyi gidiyordum taki arkadasim peynirli kiymali borekleri getirene kadar:çok üzgünüm:

selam kizlar supriz yapacaktim ya sizlere aslinda pek suprizi kalmadi bu isin bu hafta 2.5 tabak kisir yedim carsamba gunu dunde 3 tane bore ( neyse yinede kilomu bilreyim :)) 63.8 den 62.7 ye dusmusum yani 1.1 gr vermisim bu hafta....

bu sabah yediklerim 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 dilim salam ve 1 borek kizlar bugun yeniden kendimi toparlamaya karar verdim dun aksamdan beri salmaya baslamistim ama bu sefer fazla abartmadan toparlaniyorum...
oglen 1 kellogs k barre ve 2 elma dusunuyorum 1 bardakta sut
aksama bir koca tabak salata 1 dilim ekmek ve birazda et kavurma yagsiz kisimlarindan

Haftalik diyet yarisindakilerin listesi

topraksuu. ................62 ............61.5 .........500 gr vermisalkisalkisalkis
mehay.......................63.8..........62.7......... 1.1 gr vermisbuyrunnnnnnnnn
sympathique..............62.............61.5............
princess....................66.5............65.5..........
kvsr..........................63.5.............??...........
nazlibahar..................67...............66...........1 kilo vermisalkisalkisalkis
oskecik.....................67...............66............1 kilo vermisalkisalkisalkis
dilek7801...................70...............69............1 kilo vermisalkisalkisalkis
merve_52...................yeni yarismaci..............88

Ne guzel bildirim yapan herkes kilo vermis bu hafta:hooray::hooray:

Son düzenleme:
gnydın kızlarrr
nasılsınız bana bı suprız oldu bbu sbh bı uyandım reglı olmusum (((ama ona ragmen ben 66 olmusum hedefım e ulastım yanı ama bu hafta 65 ıstıyorum raglıyla nasıl basa cıkıcam bkaalım ınsallah ıstahım acılmaz
sbh:ıkı gul boregı patateslı hemide yanında da banımlık reçellerden :)))))))) yesıl cayım da var tabiii
öğlen:kellogs dusunuyorum bende acaıp tokup cunku aksamı hıc bılmıyorum karar vermedım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…