- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.021
kızlar slm nasıl idiyo diyetler bi merhaba diyim dedim
mrb hanımlar bugüb çok işim vardı yazamadım bir türlü mehay lapa diyetini nasıl beceriosun ya marul falanmı koyuorsunuz içine bende pazartesi 71,30 dum şimdi tartıldım 69,80 im bu hızla devam edersem istediğim kiloya istediğim tarihte ulaşabilirm inş
bu arada sabah bir yaprak galeta şrksiz çay
öğlen bişi yiyemedim iş çoktu
şimdi bir çay bir poğaça yedim çok acıkmıştım napimm
akşamda sadece salata yerim hallederimm:)
merhaba arkadaşlar ben de zayıflamak istiyorum aranıza nasıl katılabilirim ?
slm arkadaşlar bugün menümü biraz geç yazıyorum sabah peynirli bi sandivç yedim çok domates salatalık ve biberli gün boyu bol su ve bitki çayı 5 gibi de 1 kase kfleks yedim cokacimcoook yarına çorba yaptım kendime tavuklu şehriyeli dayanamayıp 1 kasede çorbadan içtim :kedi: size birşey soracam regl öncesi yada sırasında kilo verme durur mu? şişkinlik oluyor bunu biliyorum ama bu kilo vermeyi nasıl etkiliyor? bilmiyorumkismile
kızlar slm nasıl idiyo diyetler bi merhaba diyim dedim
hosgeldin aramiza canima.s.
hergun ne yedigini bizimle paylasirsan haftada bir kilo bildirimi yaparsan ve gunluk muhabbetlere katilirsan aramiza katilmis olursun hepsi bu...
kilo boy ve yas kacti??:uhm:
bugunude bitirdim cok sukur yarabbim azcik kacamaklarim oldu ama abartili degildi bir bardak gazoz ve kibrit kutusu kadar baget yedim sucukla beraber burnuma acaip kokmuslardi be
yarin ne cikacagiz acaba bosami yedim lapalari acaba?
hoşbuldum:)
kilo: 59
boy:163
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?