- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.041
ewet cnm gamze ewde ya bende cıkarım sımdı o oyun oynamak ıstıyor ew dunden cok karısık ya yerlascek banyoda bı yandan yıkıyorum bı yandan asıyorum utu katlanıp koyuyorum falan cok karısık
ya 65 de olabırmıydım kı reglı olmasam en azından 65,5 olabılırdı ama bu da gzl :)mehayım daha yuksek bısey beklıyordum senden ama bır kıloda bence cok gzl
ya ben deısıklık ıcın aynı cızelgeyı bastan yapıyorum daha kısa bır yolu olan varmı
mehayım?
tmm cnm cok saaol dılek hadı kac olmussun cnm ???
a.sa.sewet bana da cok ılgınc geldı anlayamadım
takıntı sanırım onunki
hadi ya saat 10 oldu nıye kımse gelmedı ozge burdaydı oda bıldırmeden cıktı galıba
bana az musade sayfam acık ugrarım arada cocuklar alt ust gıdıyorlar :)))
günaydın kızlar... burdayım burda sayfayı açtım kahvaltı hazırlamaya gitmişitim... ben bu hafta ancak 1 kilo verebilmişim :sm_confused:sabah itibariyle tam 66 kiloyum mutsuzum :sinifsinif:aslında çünkü geçen haftaya bu hafta arasında menülerde bi değişiklik yapmadım ama regl öncesiyim ona bağlıyorum... benim regl dönemlerim biraz sancılı ve oldukça şişkin geçer regl olduktan sonra tekrardan bildirim yapmak istiyorumCADIARZU buara kahvaaltıda bugün kaçamak yapıp 3 kaşık menemen ve 1 dilim keğek ekmek yedim yanında da vişne suyu:kedi: şimdi bol bol su ve bitki çayı içme vakti yerimseniben
3 kasik melemen 1 dilim ekmek kacamak sayilmazkisırnaşık şey
o zaman gidip bi 3 kaşık daha yiyim laelaelaelaelae
kız ona bakarsan ben ıkı tane gul boregı yedım patateslı bıde yani yanında da banımlık recel heheheheh
hepımızde azda cokta olsa emegımızın karsılığını almısız bence ya bu hafata da aynen devam edelım
benım tartım dıjıtal olmadığından tam sayıyı veremıyorum kzılar ok ama bu tartı benım dıyete ılk basladıdğımda tartıldığım tartı :)
ye afiyet olsun:lepi:
bende kahvaltıda pişmiş domatese 2 dilim kepekli banıp yedim,yanındada 2 kk kadar peyniri çay içerken çerez gibi yedim
kaydirigubbakcemile3 bu sabah domates bide börek günüymüş herhalde delikafadulden
yok ya daha neler birşeyler yediğim zaman vicdan yapıyorum hemen yaaa kıvranıyorum resmen bişe de yediğim yok o da ayrı bi mesele reçelin tadını unuttum gerçi şikayetçi değilim bundan ama bu regl beni mahvetti mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?