Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bide benim halı günüm şimdi yıkamaya başlıyacam 1-2 parça ne yıkıyabilirsem kociş evde bari yardım eder hadi görüşürüz kızlar inşallah herkes azda olsa vermiştir

sorma cnm ya
benımde karnım elım acaıp agrıyor ama ewımın supurulmesı tozun alınması ve ıkı yawru kusum var benden ılgı bekleyen halledelım de işlerımızı barı aksam ustu onları gesmelere gotureyım hem ewden uzaklasmıs oluruz oğlen yedığım kellogs da benı tutmus olur boreklerı erıtmek lazım dımı ama hele bıde yrn pazar yanı:)))) ya bıde pıknık olayı olursa heheeheh o zm hepten yandık bgn erıtmek lazım kesın bunları

nazlim birakmiyorum seni isini yapasin..seninle ilgili biseyler yazinca okumak istiyorsun kalkamiyorsun pc basindan:roflol: meraklisinya sende biraz hani:jeyyar:

ayyy sorma ya supurge ısı bıttı de esım maj atmıs hazırlann dıye :) o cumartesılerıde caklısyor pazarları arada bakalım nolcak ?
hemde nasıl meraklıyım?

kızlarr ben yarışta deildim ama beni de alırmısınız bu hafta.mehay listeye eklermisin sana zahmet.ya 1.buçuk vermişim.tam 88 im =((( ama olsun ya em baştan hesaplarsam tam 8 kilo vermişim.helal bana =))

teşekkürler canım saol.herkese kaçamaksız haftasonu dilerim =)

yalniz yarisma sadece haftada 1 kilo bildirmekten ibaret degil canim hergun ne yediginide bizimle paylasman gerekiyor...ve gunluk sohbetlere katilmanda...cunku bazilari bir hevesle gelip yarismaya katiliyor sonra ne gelen var ne giden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…