Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu arada bebeğin de hayırlı olsun..emziriyorsan çabuk verirsin zaten,tecrübeyle sabittir:) 2 ayda vermen çok güzel ,ben de 2 ayda bu kadar veririm inş..

mrblar pc bozuktu yazamadım bi türlü öle sert vurmuorum yaa bişi olacağını snamıorum zaten okadar sertti apartmandan yana korkum var benim popodan değilde bide böle deniyim bakim ya popo küçülür yada apartmanı yıkarım

olsun ,yine emzirebilmişsin...ama emzirirken rejim önermiyo doktorlar,biliyosundur...zaten emzirirken yemene biraz dikkat edince kilolar gidiyor ister istemez..çünkü günlük emzirirken 500 kalori yakıyosun..neyse,bundan sonraya bak artık sen:)
canim ben 3 ay emzirebildim malesef keske sutum olsaydida emzirseydim rejimi sonrada yapsam olurdu ama olmadi iste:1no2:

sen beni anlamadin sanirim ben zaten emzirirken rejim yapmadim sutum bittiginden beri emzirmeyi biraktigimdan beri yapmaya basladim..emzirirken gayet iyi yiyordum ben...a.s

ya hafif balık etli duruyorum işte...ben sezeryanla doğum yaptım,hafiften göbeğim var,onu pilatesle eritmeye çalışıyorum,bi de kalçalıarım ...offfffffff of...benim sorunum basende zaten...belden yukarısından gayet memnunum da...aşağısı nolcak:)onu da inceltsem süper olur...Çok üzgünüm çoook
ya bşlgecim şimdi bişi dicem nolur kızma ya ALLAH'tan ne istiyon daha.boy 170 sayıılır kilo 68 bende bile 68 normal duruyo.ben 164 üm:)

merhaba kıslar
aramıza hoş geldin bilge vereliniortak

aman sessız kız ole kahakaha atılırmı topraksu ablam duyup gelecek sımdı o yokken bıraz hava atayım dedım sende bastın kahkahayı duyuracan ıllaki yani

ŞenizŞenizroflol: duydum duydum mehay okadan bağırdıki sırnaşık şey

evet cok yaygaraciyimdir ben..:roflol:sırnaşık şey

hemde ne yaygaracı :roflol::roflol:

kıslar sabah mis gibi klasik kahvaltımı yaptım
az öncede öğle yemeği olarak domates,salatalık, biraz peynir 2 dilim ekmekle yedim
birazdanda sade kahvemi içecem
bugün ekmeği biraz fazla yedim akşama sadece zeytinyağlı 3 dolmayla yoğurt yiyecem

kendim yazıp kendim okuyom kıslar hele deyin bana hepiniz niye terk ettiniz buraları
oysa burası ne kadan güsel ne kadan güsel
çabuk ne suç işlediyseniz hemen itiraf edin sempatiksalakcinni
geçin sıraya kötükedihüso klava:

offf of canım sıkılıyor kıslar evde yalnızım sizlerde yoksunuz
neyse hadi bende çıkıyorum
korkmayın korkmayın bişe yapmıyacam
işleriniz vardır herhalde bende kendimi biraz dışarı atayım bakalım

ben bgn acaıp yeme seklı oldu ya cnm da sıkkın gıbbı bılmıyorum noldunu reglıden kaynaklanıyor sanırım ya hersey yemek ıstıyro cnm
kahvatıdan sonra yrm paket yulaflı bıskuvı bır yesıl elma bır galeta ıkı cubuk oğlen muslı şimdi corba
ekmek yemedım ıste hıc bgn aksama nolursa olsun sadece salata yıcem ekmek falanda yemıcem
gamze dun kurabıye ıstemıstı bıde dıyorkı anne offf yemsem olecem ya 4bucuğa hazırlıcam da onunla sekıllı kurabıye yapıcaz elmalı turta yaparım esım sevıyor oyyy anasını yerın de ben bunlardan sımdı zati cnm cekıp duruyo bole bısıler ((((

bugün herkes bırakmış burayı kaçamaklar başladı heralde bende olduğu gibi..
sabah-1dilim ekmek,1kk peynir,1domates,1salatalık,1br şekersz çay
ara-egzersiz-bol su
öğle-1dilim ekmek yanında biber kızartması yedim.bugün canım istedi baya bi.ardından sirkeli su
ara-elma,çilek yine egzersz daha çok yemekten sonra yapıorum egzersizlerimi gayette ii oluo hemen atabiliyrm
akşamada bulgur pilavıyla ayran düşünüyorum..çokmu fazlaya yediklerim bazen 4dilim ekmek oluo gün boyunca..ama sporumu vede su tüketmeyi hiç aksatmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…