- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.241
ewet benden kucuksunuz yaniii hihihiih
canim ben dogmdan sonra subat ayinda basladim ama hep bozdum yani tam anlamiyladiyet yapmamistim taaki 2 ay onceye kadar 2 aydir gayet iyi gidiyorum..arada kacamaklarim oluyor abartmamak kaydiyla tabia.sbenimde boy 1.70 27 yasindayim ayniyiz hemen hemen....
oyleyiz ablaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
bu arada bebeğin de hayırlı olsun..emziriyorsan çabuk verirsin zaten,tecrübeyle sabittir:) 2 ayda vermen çok güzel ,ben de 2 ayda bu kadar veririm inş..
aman sessız kız ole kahakaha atılırmı topraksu ablam duyup gelecek sımdı o yokken bıraz hava atayım dedım sende bastın kahkahayı duyuracan ıllaki yani
canim ben 3 ay emzirebildim malesef keske sutum olsaydida emzirseydim rejimi sonrada yapsam olurdu ama olmadi iste:1no2:
olsun ,yine emzirebilmişsin...ama emzirirken rejim önermiyo doktorlar,biliyosundur...zaten emzirirken yemene biraz dikkat edince kilolar gidiyor ister istemez..çünkü günlük emzirirken 500 kalori yakıyosun..neyse,bundan sonraya bak artık sen:)
boy:1.69
kilo:68.5 en son:)
sen beni anlamadin sanirim ben zaten emzirirken rejim yapmadim sutum bittiginden beri emzirmeyi biraktigimdan beri yapmaya basladim..emzirirken gayet iyi yiyordum ben...a.s
ya bşlgecim şimdi bişi dicem nolur kızma ya ALLAH'tan ne istiyon daha.boy 170 sayıılır kilo 68 bende bile 68 normal duruyo.ben 164 üm:)
aman sessız kız ole kahakaha atılırmı topraksu ablam duyup gelecek sımdı o yokken bıraz hava atayım dedım sende bastın kahkahayı duyuracan ıllaki yani
evet cok yaygaraciyimdir ben..:roflol:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?