Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kıslar
çizelgen hayırlı olsun kvsr alkisalkisalkis hedefine çabuk ulaşırsın inşallah
nazlıcım bende tatlı istediğimde yoğurtlu bol tarçınlı elma yiyorum iyi geliyor

bende kahvaltıda-domates,salatalık,2 kk peynir,2 dilim ekmek,5 zeytin,az şekerli çay
pazara gittik geldik öğle yemeği yerine neredeyse yarım kilo kadar çilek yedim kalorisine şimdi bakacam
şimdi yeşilçayla 3 tane form bisküvi yiyorum
akşamada fırında levrek,salata

şimdi baktımda çileğin kalori değeri çok farklı verilmiş
100 gr. da 26-37-57 kalori olarak verilmiş hangisine inanim şimdi
arada okadar çok fark varki

selam kızlar ben geldim...öğlen patates çorbası,bulgur pilavı ve cacık yedimcokacimcoook azar yedim ama..şimdi de yeşil elma ve erik yiyorum..akşama da hafif yerim artık:)bulgur pilavına hiç dayanamıyorum :)

evet öğle yemeği yerineydi bencede çok deil en yükseğinden hesaplasak bile 285 kalori ediyor
iyi iyi sevindim ama çok şişdim

bende aksama yapmayı dusunuyorum bulgur pılavı bende severım :)

gamze bgn saat 6da annemın yanına gıdıcek teyzesıyle koye kendısıde bılmıyro duyunca ucacak goklere haftasonu ıcın bende bıraz dınlenmıs olucam ona da deısıklık olucak bu

selam kizlar bugunku menumu yazayim hemen:))
sabah 1 kase musli yedim

ara 1 elma

ogle 1 dilim ekmek 2 kasik yogurt ve 4-5 kasik kiymali sote...

ara 1 kellogs barre ve 1 fincan sutlu kakao

aksam 2 biber dolma ve 4-5 kasik yogurt yiycem...
menum nasil kizlar fazla kalorilimi olmus yaaa???:uhm:

bence abartı yok ..o kadarcık da olur...çok az yiyerek de yüzünüzü çöktürmeyin...şahsen benim öyle oluyor da...

bencede menün güzel mehay hiç ağır deil
miktar olarakda gayet iyi
bakalım yarın belli olacak herkes ne kadar verdi acaba
hiç kimse konuşmuyor bilmiyorumkismile

mehaycım bence hıc te cok olmamıs ben bu arayı bıraz kacırdım ya bırqa yedım walla aksamada ekmeksız az bulgur pılavı bol sata dusunuyorum

ahmet kerem uyumadı bu gece ole gzl ya uykusunda agladı durud sbhta 7de kalktı hemen sonra 10 bı uyudu 11de uyanırken heemn emzırdım uyudu gerı salladım bırazda yıne 12de emzırdım uyudu gerı bırdede mamasını verdım 2ye kadar ılk defa uyudu bırazdan ablası gelsın sevsın oynasınlarda ole uyutayım onu yoksa 2gun gorusemıycekler bıde ozlerler bırbırlerını gormeden gıtmesın sarı kuzum benım

sankı aksam yemeği yemısım gıbı ara ogun yaomaısım ya tüh yrn sbhta tartı gunu ama olsun arada olur :) vucut şaşırsın ama dıme (ole derler ya cok yıyınce ihihihih)

ya ben soluyom walla bu tartım da ben hıc vermıs gıbı deılım hatta almısım : ama oburkune ayrlıcam bunuda bakalım yrn sbh gorıcez ak koyunu kara koyunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…