Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende bugun sabah musli 1 kase

oglen biraz kizartma cok degil ama domates salatalik ve 2 dilim ekmek

aksam 1 tavuk kanat firinda 3 kasik pilav ve 1 tabak dolusu patates salatasi bu cok oldu sanirim yaaaa:çok üzgünüm:

bende sorun yok valla geldim kimse yoktu bende ciktim:umursamaz:

masallah masallah yarasinnn bacimmdelikafadulden

kızlar anadolu yakasında düğün vardı o yüzden akşam menümü geç yazıyorum.
bi porsiyon sütlü çorba bir porsiyon nohut ve düğünden dönerken bi dondurma hakettim sanırım

günaydın kızlar,bugün ilk yazan ben oldum...maydonozlu kürümü içtim,yarım saat sonra klasik kahvaltımı yapcam...yakında ağzımdan maydonoz ağacı çıkarsa şaşırmayın derimopuyorumnanaktan

günaydın kızlar naber? bu hafta sonu eşimin doğum günü vardı oyüzden uğrayamadım pek. Akşamları geldim ama kimse yoktu çıktım tekrar.

günaydın kızlar,bugün ilk yazan ben oldum...maydonozlu kürümü içtim,yarım saat sonra klasik kahvaltımı yapcam...yakında ağzımdan maydonoz ağacı çıkarsa şaşırmayın derimopuyorumnanaktan

günaydın bilgecim. maydonoz ağacı çıksa bende çıkardı çoktan :) bende hersabah ve çoğu zaman her öğün bi kase maydonoz yiyorum. a.s

gnydn herkese
sbh:sıreklı suyum
yesıl cayım yrm cavdar ekmeğim 3zeytın azcık dom. slatalık
arada bır kayısı dusunuyorum oğleye musli
arada yoğurt dusunuyorum bakalım
aksamı dusunmedım henuz bakalım

kızlar kahvaltım:yarım domates yarım salatalık 2 kk peynr 1 tatlı kaşığı light labne.ekmek yok.2 bardak şekersiz çay
arada meyve yerim
öğlende bi kase çorba içerim.yada salatalık yerim çıtır çıtır.
akşam daha belli deil fıstıklar.
he sabah ot çayımı içtim kahvaltıdan önce günde 3 kere içiyorum.

bence peyniri kahvaltıdan eksik etme.zaten herşeyden yiyemiyoruz.onun besinini almamız lazım.ben peynir sever biri olmadıgım halde hiç eksik etmiyorum.a.s

kılzar ben kalkıyorum oğlumu uyuttum sımdınkaldığım yerden ew ıslerıne devam edeyım kaldırdım gene haftalık temızlık benım pazartesı gunu de :) bi de ewi satıcaz ınsallah gelıp gıden olursa ıdye baknmaya ewe sureklı tedbırlı duruyorum ya o benı cok kasıyor ((
gorusuruz arada uğrarım ezgersız ebaslıcam da bakalım hanıgı vakıtte bu hafta da ole denıycem deısıklık yapıcam

ben haftasonu çok kaçamak yaptım şekerler o sebeple menü bildirimi yapmamam en mantıklısı sempatiksalakcinni ama bugün süppperrr başladım :) yani diyet olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…