- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.661
ewet cnm ya pazar gunlerı ole oluyor neden se genelde artık bızde o gunu kacamak gunu ılan ederız :)
oncekı yıl ben hep cikolata fafan ıstedıkce pazar gunune sallardım ve yerdım de bu yıl yeıyorum ole cikolata ama hafta ıcıde bazen kacırdıgım yemekerı olabılıyr
ewet kımseler uğramıyor dıger topıkler sureklı yoğun oluyor hergun bızdemı sorun var acaba :)???
masallah masallah yarasinnn bacimmdelikafaduldenayyy cnm tabıkı de dılım demek ıstedım
slm cnm boluya gıdıp geldık
bu arada ben kellosgs az cips :) az kabak cekırdegı :) az da fanta :) az da fıstık ihihihhi aaa cubuk bıde aksamada ızgara tavuk salata dusunuyorum az da corba
ama bunlaırn ustune gzl bı bır saaat tempolu yurudum geldım
)))
ama nden az aaz dı ınanın bana
günaydın kızlarrr.spordan geldim.bi saat tempolu yürüyüş.1 saat egzersiz.birazdan kahvaltımı yapcam.görüşürüzzz aklinialirimsmile
günaydın kızlar,bugün ilk yazan ben oldum...maydonozlu kürümü içtim,yarım saat sonra klasik kahvaltımı yapcam...yakında ağzımdan maydonoz ağacı çıkarsa şaşırmayın derimopuyorumnanaktan
günaydın bilgecim. maydonoz ağacı çıksa bende çıkardı çoktan :) bende hersabah ve çoğu zaman her öğün bi kase maydonoz yiyorum. a.s
günaydın mervecim :) yarasın kuşum sporun :) ben bugün haylazlık yaptım çıkmadım yürüyüşe
gnydn herkese
sbh:sıreklı suyum
yesıl cayım yrm cavdar ekmeğim 3zeytın azcık dom. slatalık
arada bır kayısı dusunuyorum oğleye musli
arada yoğurt dusunuyorum bakalım
aksamı dusunmedım henuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?