- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.701
kızlar aranıza döndüm yine
beni hepiniz gaza getirdiniz
1ay sonra başka bir düğün var
ki beni kilolu görmekten hiç memnun olmayan birinin orada
hadi söyleyim bari
bu ilk resmi adanada çekilmiştim ve oradakiler beni o halimle hatırlıyorlar
allahım bir 4 kilo versem 1 ayda
ohhh deymeyin keyfime
hediyemide alırım
süper valla süper
bu gazla beni durdurabilene aşk olsun
sevinçten uyuyamadım hala da cin gibi bakıyorum etrafa
hastaneden yokuşlar çıka çıka 1 saatte güneşin altında yürüyerek teyzeme geldik
sabah yürüyüşümüzü yapmış olduk
ah bir 44bedene falan düşsem
babam bana çok zayıfladın güzelleştin dedi ya inanamadım
nazlıcım büyük kuzu geldimiki :uhm:
menün güzel canım alkisalkisalkis aynen böle dewam et eminim kilo gidecek bu hafta :teytey: ikinci sen olabilirsin delikafadulden birinci benim de :hooray:
menün güzel canım alkisalkisalkis aynen böle dewam et eminim kilo gidecek bu hafta :teytey: ikinci sen olabilirsin delikafadulden birinci benim de :hooray:
merhaba kizlar nasilsiniz?
ben bu hafta kilo bildirimi felan yapamadim.cunku tiroid hormonum tavan yapti adet duzensizligi basladi her yerim sis bacaklarim felaket ayaklarim sis cok fenayim ve tartidada cu yuzden cok fazla cikiyorum.cok uzgunum moralim cok kotu o kadar ugrastim simdi yine basa dondum.
neyse hala devam ediyorum pes etmedim.
sabah klasik kahvalti
ara ogun 3 tane diyet biskuvi
2.ara ogun bol su ve 1 elma
aksama
brokoli salatasi,makarna ,icecek ve muzlu puding
merhaba kizlar nasilsiniz?
ben bu hafta kilo bildirimi felan yapamadim.cunku tiroid hormonum tavan yapti adet duzensizligi basladi her yerim sis bacaklarim felaket ayaklarim sis cok fenayim ve tartidada cu yuzden cok fazla cikiyorum.cok uzgunum moralim cok kotu o kadar ugrastim simdi yine basa dondum.
neyse hala devam ediyorum pes etmedim.
sabah klasik kahvalti
ara ogun 3 tane diyet biskuvi
2.ara ogun bol su ve 1 elma
aksama
brokoli salatasi,makarna ,icecek ve muzlu puding
mervecim şimmdi çözdüm 3kilo birden bihaftada nasıl verdiğini:lepi:genellikle ot çöp şeyler tüketiyosun sanırım.bugün bende denedim bunu merak ettim sen deyinceç.karnım açtı yürüyüşten geldim.hemen meyve yedim erik,çilek,kiraz,kayısı 2porsiyon ardından 1lt su,ardından yeşil çay.karnım patlıcak valla yemek falan yok gözümde acayip doldum.ve bende anladım artık aç kalmadan nasıl kiloların atıldığınıkaydirigubbakcemile2 akşam yemeğine doğruda kiraz sapı içmeyi düşünüyorum.merve yetişecem sana hatta geçicemsositosositonekadr ot çöp varsa denemeye başladım haberin ola :jeyyar:
buarada akşam yemeğinde 1kase çorba ve bol salata(yağsız)..ardından yine sirkeli su..
kızlar ya kendınızıde ota cope vermeyın ole ya az yıyın et met vucudun herseye ıhtıyacı var ama tek yonlu beslenmeyın sakın sadece asırıya kacmamak yeterlı bence ırada-e yanı
kızlar ya kendınızıde ota cope vermeyın ole ya az yıyın et met vucudun herseye ıhtıyacı var ama tek yonlu beslenmeyın sakın sadece asırıya kacmamak yeterlı bence ırada-e yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?