Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

burda zaten birbirimize gaz veriyoruz,ve denetlemiş oluyoruz,sıkıysa ye bakalım..inş. beraber istedğimiz kiloya incez:AMİİİİİN!!!turkbayragi

bende şimdi 1 kase çilek yedim üstünede kütür kütür 2 salatalık
burda hava yağmurlu çok üşüdüm kalkıp bide nescafe yapıp içeyim oturmuşken

dikkat et bugünlerde havalar felaket
canım benim özlemezmi benim koca danayla nette konuştuk bugün neredeyse ağlıyacaktı zor tuttu kendini benimkide hastalanmış öksürüyor

merhaba kizlar nasilsiniz?
ben bu hafta kilo bildirimi felan yapamadim.cunku tiroid hormonum tavan yapti adet duzensizligi basladi her yerim sis bacaklarim felaket ayaklarim sis cok fenayim ve tartidada cu yuzden cok fazla cikiyorum.cok uzgunum moralim cok kotu o kadar ugrastim simdi yine basa dondum.

neyse hala devam ediyorum pes etmedim.

sabah klasik kahvalti

ara ogun 3 tane diyet biskuvi

2.ara ogun bol su ve 1 elma

aksama
brokoli salatasi,makarna ,icecek ve muzlu puding

menün güzel canım alkisalkisalkis aynen böle dewam et eminim kilo gidecek bu hafta :teytey: ikinci sen olabilirsin delikafadulden birinci benim de :hooray:

mervecim şimmdi çözdüm 3kilo birden bihaftada nasıl verdiğini:lepi:genellikle ot çöp şeyler tüketiyosun sanırım.bugün bende denedim bunu merak ettim sen deyinceç.karnım açtı yürüyüşten geldim.hemen meyve yedim erik,çilek,kiraz,kayısı 2porsiyon ardından 1lt su,ardından yeşil çay.karnım patlıcak valla yemek falan yok gözümde acayip doldum.ve bende anladım artık aç kalmadan nasıl kiloların atıldığınıkaydirigubbakcemile2 akşam yemeğine doğruda kiraz sapı içmeyi düşünüyorum.merve yetişecem sana hatta geçicemsositosositonekadr ot çöp varsa denemeye başladım haberin ola :jeyyar:

buarada akşam yemeğinde 1kase çorba ve bol salata(yağsız)..ardından yine sirkeli su..

geçmiş olsun,Allah tan bol şifalar diliyorum...

cnm bneım cok gecmıs olsun bend e meraklanmıstım nerelerde dıye ???aman saglığımız yerınde olsunda zorlada olsa verırız artık napalım

kızlar ya kendınızıde ota cope vermeyın ole ya az yıyın et met vucudun herseye ıhtıyacı var ama tek yonlu beslenmeyın sakın sadece asırıya kacmamak yeterlı bence ırada-e yanı

diyetisyenlere göre yanlış yoldasınız:umursamaz:öle çok hızlı kilo vermeyin,yavaş yavaş verin,bi de yemek de yiyin kardeşim..vucudunuzu yemekten soyutlamyın,sonra yemek yediğinizde vucudunuz tanımaz da (ölemiş ya)yemekleri kalçanıza ,göbeğinize depolar:hulya:

nazlıbahar,durumlar nasıl??bu hafta iddialı mısın??geçen hafta regliydin ya göremediğin verdiğin kilolar ya da gramlar bu hafta görünür..kaydirigubbakcemile2
kızlar ya kendınızıde ota cope vermeyın ole ya az yıyın et met vucudun herseye ıhtıyacı var ama tek yonlu beslenmeyın sakın sadece asırıya kacmamak yeterlı bence ırada-e yanı

haklısın canım ette tüketiyorum sebzede ama benim ot çöp tüketmem şöyle mesela yürüyüşten geldim acıktım evde de pasta ve kızarmış ekmek var.direk ben ya pasta yada ekmekten yiyecektim ama onun yerine kaçamk yapmamk için otu fazla tutucam buaralr.vücudumun sıvı şeylere ihtiyacı var.normalde günde sadece 2su br su yetiyo bana ama böylede zayıflanmıo işte tok hissetmm için ota çöpe yöneltmem lazım kendimi ara öğünlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…