Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gnydnnn ben geldım mervecım cnm benım
bende beceremıyorum hıc eskıden de beceremezdım :)
bu sahab acaıp yedım he 10:30da yedık oğunler sasırcak bıraz ama :)
sbh:3tane bıber kızattım yeıdm yrm beyaz ekmek salatalık domates bolca maydonoz bor catal yumurta beyazından ve yesıl cayıjm tarcınlı cok gzl oluyor ya tarcınlı oncesınde de sırkelı suyumu ıcmıstım
ara:bır yesıl elma
saat 2 gıbı dısarı cıkabılırım

kesinlikle zayıflamak isteyenlere diyetisyen öneririm bende gittim 2 3 ay ve şuan bıraktım . En azından nasıl besleneceğimin farkına vardım o yüzden herkez gidip bi ilk önce metotları öğrenmeli .

yarım beyaz ekmek derken :) yarım dilim mi yarım ekmek bi :)

ayyy cnm tabıkı de dılım demek ıstedım

selam kizlar kimse yokmu bugun??

slm cnm boluya gıdıp geldık

bu arada ben kellosgs az cips :) az kabak cekırdegı :) az da fanta :) az da fıstık ihihihhi aaa cubuk bıde aksamada ızgara tavuk salata dusunuyorum az da corba

ama bunlaırn ustune gzl bı bır saaat tempolu yurudum geldım

)))

ama nden az aaz dı ınanın bana

selam kızlar....yazılanları geçmişe doğru okuyup çok etkilendim....çok heveslendim......bir süredir yediklerime dikkat ediyorum ekmeği, şekeri azalttım, çok sevdiğim pilavdan yavaş yavaş vazgeçtim...2 kg gitti...şu an 65im...hedefim 58...ama çok zor görünüyor...bu arada egzersize de başladım...kalça göbek egzersizi yapıyorum, bir de bugun ip atlamaya başladım....bakalım...ben de sizin gibi verebilecek miyim....

size bir sorum var...sabah uyandığımda göbeğim dümdüz oluyor....daha sonra gün içinde yediklerimle füze gibi fırlıyor...az yememe rağmen ve beni çok rahatsız ediyor..sizin de böyle oluyor mu

neyse ben gidip biraz daha ip atlayayım....herkese kolay gelsin....

selam kızlar,bugün burası çok sakin geldi bana..ben menümü hiç yazmiyim,sanki biraz fazla kaçtıbilmiyorumkismile vicdan azabı çekiyorum biraz,neyse yarın dengelerim artıkzemuszemus

ewet cnm ya pazar gunlerı ole oluyor neden se genelde artık bızde o gunu kacamak gunu ılan ederız :)
oncekı yıl ben hep cikolata fafan ıstedıkce pazar gunune sallardım ve yerdım de bu yıl yeıyorum ole cikolata ama hafta ıcıde bazen kacırdıgım yemekerı olabılıyr

ewet kımseler uğramıyor dıger topıkler sureklı yoğun oluyor hergun bızdemı sorun var acaba :)???

biraz önce 1 tabak bezelye (sadece taneleri)

2-3 lokma ekmek(ilaç içmek için)

4 kaşık falandı herhalde sarmısaksız ezme yedim

Ben bugun piknige gittim,yazmiyayim neler yedim..aksama saglam spor yapacagim

Bu arada bir arkadasimiz yazmis sabah karnim dumduz oluyor sonra sisiyor diye..cok normal odem yapiyor vucut..bir kac gun tuzsuz yiyin,activa yogurt tuketin duzenli olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…