Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kıslar
dündenberi net yoktu şimdi geldi nihayet yani
önce dün yediklerimi yazayım
sabah- klasik kahvaltı
öğle-yayla çorbas
ara-nescafe
akşam-kavrulmuş ciğer bol soğanlı,salata,2 dilim ekmek
ara-az şekerli çay

kizlaaaarrr selamm gunaydinlar herkese nasilsiniz bakalim ben superimm:lepi: hava cok guzel bugun burda nese doluyumkaydirigubbakcemile2

canim oglenleri surekli musli yeme sebze yemeyi aliskanlik edinmeye calis..cunku biliyorsunki onlardada seker var....a.s

ben de biraz sonra öğle yemeğimi yicem,eşimi bekliyorum,mercimek çorbası,ıspanak kavurması ve yağsız salata..bi de light kepekli ekmek yerim..olur biter....

ben sanırım bu hafta malum güne gircem,çok şişim...üfffff sinir oluyorum..kaç kilo verdiğimi bile göremiycem..

Benim menum bugun biraz karisik...
sabah cok az musli yedim saat 8 de

birazdan 2 dilimekmek 1 haslanmis yumurta 4 yesil zeytin ve biraz krem peynirli bir sandvic yiycem....

ara 1 elma

oglen 1 tabak patates salatasi ve cay

aksamada 5 kasik kabak yemegi ve 4 kasik yogurt 1 dilimde ekmek.....

herkese slmm bugün buralar pek bihareketlenmiş cmrtesiye kadar böyle giderse herkes birinci olucak ha..neyse bende menmü yazayım dün biraz kaçırdım pasta yedim :kediatates kızartma yedim:kedi: nezamandır yemiyodum canım istedi..bugün ise,
sabah-ılık su ile başladım yine.
1dilim kızarmış ekmek kalorisini düşürdüğü için kızarttm buhafta ekmeime dikkat edicem bakalım.
ardından 2br şekersiz çay,1kk peynir,5tane zeytin,1domates,2tane kaynamış patates yğsız ve tuzsuz
ardından sirkeli su
ara-egzersiz yeşil çay
öğleyede 1kase çrba ve salata

kızlar aranıza döndüm yine

beni hepiniz gaza getirdiniz

1ay sonra başka bir düğün var

ki beni kilolu görmekten hiç memnun olmayan birinin orada

hadi söyleyim bari

bu ilk resmi adanada çekilmiştim ve oradakiler beni o halimle hatırlıyorlar

allahım bir 4 kilo versem 1 ayda

ohhh deymeyin keyfime

hediyemide alırım

süper valla süper

bu gazla beni durdurabilene aşk olsun

sevinçten uyuyamadım hala da cin gibi bakıyorum etrafa

hastaneden yokuşlar çıka çıka 1 saatte güneşin altında yürüyerek teyzeme geldik

sabah yürüyüşümüzü yapmış olduk

ah bir 44bedene falan düşsem

babam bana çok zayıfladın güzelleştin dedi ya inanamadım

menün güzel canım alkisalkisalkis aynen böle dewam et eminim kilo gidecek bu hafta :teytey: ikinci sen olabilirsin delikafadulden birinci benim de :hooray:

insan nasıl seviniyo değilmi :) daha da mutlu olup kendine yeni kıyafetler alıyor değilmi kaydirigubbakcemile3 peki kilo aldığımızda nasıl oluyor yada kilo veremediğimizde? sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni işte ozaman insan ne özene bözene giyiniyor nede bi kıyafetin içinde rahat edebiliyor resmen özgüvenini sarsıyor bu kilocuklar

zalımı cnm hosgeldın aramıza tekaradan verır ya nıy e veremesınkı ınsan ıstesın yaterkı

bende sımdı 45 dakka platesımı yaptıkm bakalım bu hafta cok dıkka
t edıcem herseye yuryuslerımı ve platasımı yapıcam arada da ıp atlarım gamzenn ıpıyle ihihihiih

bakalım nolcak

ayyy bu hafta gercekten bakalım kacamak yapmadan kararlıyım plates ıkı ay duzenlı yapmıstım ben ya cumartesı pzr dahıl oğlum yuzunden ara vermek zorunda kalmıztım sımdıde buyudu masallah baya uyutunca ıslerde bıtınce netten yapıcam bakalım ama sureklı yapamam dıye dusunuyorum cunku bebek olunca gereckten zor oluyorn kendını ona gor e ayarlıyorsun cunku

bende kuzuları yedırdım arka odaya gecıyoruz bı suru camasır katlanıp utulencek bakalım nevresımler falan uğrarım yın e

bu arada
öğlen :az corba ve kellogs yedım
aksaustu kermes var oraya gıdıcez bakalım gıtmeden yemegımı salatamı yapayım da gelınce hazır olur hemen yerım ara da da yoğurt yıcem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…