Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım ben yemekten fazlasıyla yiyorum zaten hızlıda kilo vermiorum benim dediğim ara öğünlerde

ayyy cnm sorma ya 500 gr. gıtmıs ama od aguzel ya olsun arada kacırıyroum cunku :) ama oda gereklı dıye dusunuyroum ınsallah bakalım bu hafta plateste yapıyorum bakalım bugune kdr hıc egzersı z yapmadan verdım arada sasırtmak lazım ya vucudu bende bı ıkı uc hafta cocuklardan fırsat bulduk ca yuryuyus ve plates yapmayı dusnuyorum bakalım nolcak

sen nasılsın cnm nasıl gıdıyor ?

hee kızzlar bu arada ben yrn ankaraya gıdıyorum cocukların kontrollerı ve allerjı testlerı var ıonlar yapılcak yemeklerımıde aara ogunlerımıde yanımd a goturcem galıba bakalım napıcam bol tempolu yuryus olcak yrn aksama plataesımı yaparım nettne artık

kvsr cnm aynı bende oleyım cnm ya hıc su ıcmesem aramam desm yerı var ama mecburen ıcıyorum wc den cıkamıyorum bıde yesıl cay eklenınce buna tamamen wc deyım dusun ihihii

ben de regli olucam,şiştim işte..bakalım bu halde nasıl kilo vercez??benim vücudum bu günlerde çok su toplar yaaa...

Allah bagıslasın cnm
bende 30yasındayım artık 2kuzum var 10aylık 6 aysında 168 boy 65,5kılo :)hazırana 63 olamk ıstıyordum ama yaş gıbı bkalım 64 olsa da ii olur benım ıcn

ALLAH bağışlasın yavrularını...iki çocuk sahibi olarak süpersin ,boy kilo orantılı...hazirana da 2 kilo daha verirsin inş..

ayyy amın cnm amın hepımızınkını ınsallah
ayyy nerdeee ya ıkı hafata yokkı ıkı hafta olsaydı verırıdmde bır bucuk haftada 2kılo ınsallah bakalım ya bırazd ıkakat etsem olur aslında ama egzersızlere basladım ya bakalım nolcak
senın hedef kac

kvsr cnm aynı bende oleyım cnm ya hıc su ıcmesem aramam desm yerı var ama mecburen ıcıyorum wc den cıkamıyorum bıde yesıl cay eklenınce buna tamamen wc deyım dusun ihihii

aynen işte canım hç aramm.oyüzden başka şeylere yönelmemk için su yanında ot çöpte tüketmm lazım..buarada şişkinlik için daha çok regl döneminde kiraz sapı öneriyolar..biliyosunuzdur peki ama söylemek istedim..

evet ben duydum canım,kiraz sapı çok da şifalı...:lepi:

aman cnm ya dıkkat et sakın aksatma en onemlısı sağlık
senın boyunda uzun du galıba he?yeter aslında 64 ole deılmı ara versen bıraz kılo korumaya gecsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…