Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yok nazlim 1.62 ben pek uzun degilim cok da kisa degilim aslinda boyle iyi ama su anda tarida 64 cikmiyorumki fazlasi var yandim ben adetim bitsin bakalim ne olacak kac cikacagim.

sporla destekleyip 60 inmem lazim izin var bu sene trye zayiflamam lazim.

herkeze hayırlı akşamlar
bende diyetle sporla kafayı bozmuş durumdayım 1 ayda 6 kilo verdim 60 a düştüm bu ayda bi 5 kilo vere bilsem ne ii olur durdu vermem ya napmam lazım acep boshayallersmile

1ayda 6kilo nasıl verdinCADIARZU biraz anlatırmısın

pek kolay olmadı cnm sabah 1 - 1,5 saat arası yürüyüş bol su yeşil çay bilindik şeyler aslında ya bide yürürken streç film sarıyorum feci terletiyo
akşamlarıda lesliyle 5 ml yürüyüşü yapıyorum
her ögün 1 dilim ekmek bol yeşil elma fedakarlık kısacası çikolata , ıvır zıvır yemedigim tam 1 ay oldu
hırs yani eşime kızdım yürüyüşe başlıcam dedim aman başlama iki günde bırakırsın dedi bide pis pis sırıttı ona inat yanii 5 kilo kaldı 55 e iniyim yeter 40 bedene düştüm hiç giyemedigim pantolonlarımı giymeye başladım güzel bi duygu ama durdu işte 2 haftaya yakındır tık yok hala 60 ım adet dönemim sanırım onunda etkisi var

cnm bıde cok hızlı gırısmıssın butun herseyı bastan yapmıssın da ondan olabılır vucud alıstı farklı bısler ıtsyıor demekkı sıkı davranmıssın bıraz esnek olup sımdı sıkmaya baslasaydın daha ıyı olurdu gıbıme gelıyor

haklısın bencede öyle ocakta düşük yaptım psikolejim allak bullak oldu sonrasında hamilede kalamadım 70 kiloydum ocakta 4 kilo gitti işte bir ay öncesine kadar eşimde öle yapamazsın bırakırsın çikolataya dayanamazsın gibi konuşunca hırs yaptım yemek aklıma bile gelmiyo artık ama o çikolatalar var ya aklımdan hiç çıkmıyo yaa kaydirigubbakcemile3

degişik bi şeyler bulmalıyım kilo verimini arttırmak için bilmiyorumkismile ama acaba ne
bu adama o sözünü yedirmeliyim ben dün gelmiş tamam tamam inandım sözüm geri bırak şu rejimi gel yemege gidelim diyo yok dedim ben istemiyorum elma yicem sende istersen kes yemegi göbegin çok göze batıyo dedim bayanssulusmile ayyy sustu bi gittim aynada göbegini bakıyo durun durun ben 55 olim ona neler edecem ölemi alay edilir bölemi hıhhh

:)))))
sana hakverıyorum cnm bende oncekı yıl ıkıncı bebegımden once esım bı gun gobegımı tuttu bu ne ya dedım ole bı utandım kı dalga gectı benımle agladım ya gızlı gızlı bende tam 14kılo vermıstım 3ayda 75den 61e ınmıstım 63le ardından hamıle kalmıstım ıste sımdı yıne bburdayım yıne zayıflamaya calısıyorum ama esımın sesı cıkmıyor ole eskısı gıbı sanırım verebıldığımı gorunce yıne verır dıye dusnuyor :)

onlar kendi koca göbeklerine baksınlar hadi biz çocuk doguruyoruz bu hale geliyoruz onlar onuda yapmıyo lafta hazır hee göbek erkek adama yakışıyo balkonlu ev gibi diyo kaydirigubbakcemile3 ayy gelde sinirden çatlama

ııHııHHıama ben ole dıyemıyom cunku onda gobek de yok ihihiih
olsun ama yınde bız tabii doğuruyoz ne sekıllre gırıyoruzz eskı halımıze gelıyoruz yınde sukur ki onlar olsa hayatta dayanamazlar he

:roflol: :roflol: :roflol:

bugünkü menüm
kahvaltı
07:40
1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık,light peynir, 1 zeytin,şekersiz çay

öğle 16:00
1 elma

17:30
4 kayısı, 1 max dondurma--kayınvalidem almış geri çeviremedim

akşam
20.00
ton balığı paketinin yarısı, 4 yaprak kıvırcık, 1 kase yoğurt

aynen öle canım benim ne kadar ot çöp varsa bende onlarr :jeyyar: valla bak çok faydası oluyo aferin kız hadi bakalım kim birinci olcekk :sm_cool:

ben zaten yemek yemiyorum demedim ki.otlarıda çok içiyorum bağırsaklarım çok güzel çalışıyo.

günaydın kızlar spordan geldim birazdan kahvaltı hazırlayıp yapcam.yine klasik kahvaltımı yaparım.zaten geç oldu öğlene kadar ara yapmam.öğlende cacık yicem keten tohumu katıp.he bide kahvaltıdan önce (ne kadar onaylamasanızda)karışık ot çayımı limonlu ılık suyumu içcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…