- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.741
nasıl yanı kvsr 20yasında deılmısın sen ? CADIARZU
evet 20yaşındayım ama olmuorm :sinifsinif:
herkeze hayırlı akşamlar
bende diyetle sporla kafayı bozmuş durumdayım 1 ayda 6 kilo verdim 60 a düştüm bu ayda bi 5 kilo vere bilsem ne ii olur durdu vermem ya napmam lazım acep boshayallersmile
1ayda 6kilo nasıl verdinCADIARZU biraz anlatırmısın
cnm bıde cok hızlı gırısmıssın butun herseyı bastan yapmıssın da ondan olabılır vucud alıstı farklı bısler ıtsyıor demekkı sıkı davranmıssın bıraz esnek olup sımdı sıkmaya baslasaydın daha ıyı olurdu gıbıme gelıyor
:)))))
sana hakverıyorum cnm bende oncekı yıl ıkıncı bebegımden once esım bı gun gobegımı tuttu bu ne ya dedım ole bı utandım kı dalga gectı benımle agladım ya gızlı gızlı bende tam 14kılo vermıstım 3ayda 75den 61e ınmıstım 63le ardından hamıle kalmıstım ıste sımdı yıne bburdayım yıne zayıflamaya calısıyorum ama esımın sesı cıkmıyor ole eskısı gıbı sanırım verebıldığımı gorunce yıne verır dıye dusnuyor :)
degişik bi şeyler bulmalıyım kilo verimini arttırmak için bilmiyorumkismile ama acaba ne
bu adama o sözünü yedirmeliyim ben dün gelmiş tamam tamam inandım sözüm geri bırak şu rejimi gel yemege gidelim diyo yok dedim ben istemiyorum elma yicem sende istersen kes yemegi göbegin çok göze batıyo dedim bayanssulusmile ayyy sustu bi gittim aynada göbegini bakıyo durun durun ben 55 olim ona neler edecem ölemi alay edilir bölemi hıhhh
mervecim şimmdi çözdüm 3kilo birden bihaftada nasıl verdiğini:lepi:genellikle ot çöp şeyler tüketiyosun sanırım.bugün bende denedim bunu merak ettim sen deyinceç.karnım açtı yürüyüşten geldim.hemen meyve yedim erik,çilek,kiraz,kayısı 2porsiyon ardından 1lt su,ardından yeşil çay.karnım patlıcak valla yemek falan yok gözümde acayip doldum.ve bende anladım artık aç kalmadan nasıl kiloların atıldığınıkaydirigubbakcemile2 akşam yemeğine doğruda kiraz sapı içmeyi düşünüyorum.merve yetişecem sana hatta geçicemsositosositonekadr ot çöp varsa denemeye başladım haberin ola :jeyyar:
buarada akşam yemeğinde 1kase çorba ve bol salata(yağsız)..ardından yine sirkeli su..
diyetisyenlere göre yanlış yoldasınız:umursamaz:öle çok hızlı kilo vermeyin,yavaş yavaş verin,bi de yemek de yiyin kardeşim..vucudunuzu yemekten soyutlamyın,sonra yemek yediğinizde vucudunuz tanımaz da (ölemiş ya)yemekleri kalçanıza ,göbeğinize depolar:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?