- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.761
düzelttimdünkü menümü yazıyorum kızlar.yazamadım vaktim olmadıda.
sabah:önce 2 saat spor.ot çayı ve ardından klasik kahvaltı.
ara:bi kupa karışık bitki çayı
öğlen:bir kepçe yeşil mercimek çorbası,4-5 kaşık kadar taze fasulye yemeği
akşam:bi kepçe taze fasülye,kocaman bi tabak salata,bi bardak ot çayı
akşamı yerken saat daha 5 di.8 e doğru hafif açlık hissettim 4 form bisküviyle 2 bardak şekersiz çay içtim.
ben zaten yemek yemiyorum demedim ki.otlarıda çok içiyorum bağırsaklarım çok güzel çalışıyo.
gnydn kızlar
sbh:yesıl cay az peynır 3 zeytın bır dılım cavdar ekmegı bolca maydonoz yrm salatlk yrm dom.
bız bırazdan ank. cıkıyoruz
ogunlerımı yabıma aldm ama bakalım neler yıcem
yrn gorusmek uzere yrn da gıremezsem esım pc yı servıse yollıcak ondandır ok
kib bb
mervecim ii o zaman,ben sadece ot içtiğini anladım yazdıklaından,dikkat etmemişim o zaman...tabi ki bitki desteği de alcaz,ben de lipton form çayı içiyorum yemeklerin üstüne,sabah da maydonoz kürümü içiyorum..bu arada senin içtiğin şu otların adı ne??
mervecim ii o zaman,ben sadece ot içtiğini anladım yazdıklaından,dikkat etmemişim o zaman...tabi ki bitki desteği de alcaz,ben de lipton form çayı içiyorum yemeklerin üstüne,sabah da maydonoz kürümü içiyorum..bu arada senin içtiğin şu otların adı ne??
sabahları sinamekili ve fundalı çay yapıyorum.tabi bie aktrdan aldıgım karışık form çaıda var ot halinde.içinde mısır püskülü rezene sinameki kiraz sapı falan var.günde 2 bardak onu içiyorum.bi bardakta greenword form var bimde satılıyo.ondan içiyorum
bende 20 yasında 100 kıloyum banada bı formul(((
bende 20 yasında 100 kıloyum banada bı formul(((
hmmm,şimdi anladım...bimdeki çayı ben de çok içtim,şuan lipton içiyorum...sinamekili ve fundalı çayı aç karnına mı içiyorsun??ben bitki çaylarımı yemeklerin üstüne içiyorum..
bazen aç karnıma bazende yemeklerin üstüne.kafana göre takıl.o çay her türlü ulaşıyo bağırsaklara :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?