Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bence zayıflamak isteyenler mehmet öz ün SıZ Diyettesiniz kitabını okusun.. ben yeni aldım okudum.. uçurumdan döndüm diyebilirim.. 400 sayfa.. tam bi rehber.. işe yarayacağına inanıyorum..

bugünkü menüm
kahvaltı 07:45
domates,salatalık,lıght peynir,2 zeytin,tavada yumurta,şekersiz çay

45 dk yürüyüş 15 dk spor aletleriyle çalışma

öğle 13:15
1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,soğan

17:00
1 soda

akşam
19:20
1 bardak lıght süt
1 avuç badem
(yemek yicektim ama canım badem isteyince yemek yerine öğünümü badem ve sütle yaptım)
20:00 1 elma

Son düzenleme:
kızlarr öğlenimi 4 erik,2 kayısı ve bi porsiyon kirazla yaptım.arada şekersiz kahve ve 3 ad.form bisk yidim cokacimcoook şimdide akşamı yicem.bi tabak taze fasulye yemeği.yanında keten tohumlu yoğurt.bide bitki çayım.

günaydıınnnn bayanssulusmile ay sporumu yapptım geldim.birazdan kahvaltımı hazırlarım.nerdesiniz millet yoksa çukulata mı yiyonuz bakim hıııııııııı :mymeka:

slm kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli uzun zamandan sonra

mehay canim sen nailsin masallah benim kiloma gelmisin cok guzel vermisin
izine az kaldi dimi ,incecik gitcen izine
bizde almanyadan geldik onun oncesinde dayim vardi burda onu goturduk biraz kaldik
kaynanmlarda orda yarin turkiyeye ucucaklar
yani bi yogunluktu gecti malm diyet falan yapamdim
sun kilom yine 62,5 olmus
dun kesin basladim diyete ,artik kaynanamlar yok evde rahatim sporumu yapiyorum
dun bir saat spor yaptim 1,5 litre suyumu ictim
aksam biraz yesil fasulye ve patates puresi yedim
gece 4 te yattim aksam yemegi 8 de yemistim cok aciktim ve daha bisey yemedim

neyse iste bukadardi iste
ha bide turkiyeden geldi ilacim paartesi aldim bir tane ,insallh faydasi olur

Ogunatlamani tavsiye etmem lmaz: en azindan salata yiyebilirdin... ama sabah ve ogleniu begendim:lepi:

iyiyim canim sen nasilsin??insallah ilacin ise yarar kilom 62.8 canim kusuratsiz yazdim oraya yani sen benden zayifsin ayy canim ne incecik olmasi yaa ben guya bu ayin sonuna 60 olacaktim turkiyaya gidene kadarda 58 ama nerdeeeee:1no2: bu ayin sonu geldi hala tik yokk bu ayin sonuna 5 gun var 2.8 kilo vermem imkansiz ama bari bu hafta 61.8 falan olsam biraz daha gayret etmem lazim..yine bosverdim bu 3 gundur yaa sinir oluyorum kendime bazen:sinifsinif:

ben bugun yediklerimi soylesem beni sopayla kovalarsiniz ama yinede soyleyeyim ne kadar abarttigimi gorunde kizin....

sabah 2 dilim kizarmis ekmek peynir domates salatalik 1 tanede tost

oglen 2 kasik kisir 2 tane borek

aksam sadece salata yiycem bu yuzden birde elma...

selam kizlar asil siz beni gorun tiroid hormonlarin tavan yapti nasil sistim bir bilseniz adet duzensizligi yasadim bu ay hormonlarin yuzunden nasil sisim nasil anlatamam bugun biraz indim sankizemuszemus

kiloma gelince artik 64.5 degilim ama sporumu yapiyorum kararliyim yilmayacagim ah bide tiroidim izin verse kilo vermeme

mehayim sen azimlisin canim yaparsin insallah 60 olamasan bile bir kilo verirsin insallah
ne kadar kaldiki izine daha var verirsin ozaman
iste biliyosun ilk once kilolar gidiyo gidiyo sonradan yavasliyo
lapa falan dene yada birlikte yapalim yine bi gun

sen kendine snir olmayi bana de esas ben kendime snir oluorum valla
bakalim dun rahatladim sporumu yaptim insallah gunluk yapicam sporu
bide staj yaptigm modaci beni ise alcak oraya zayif gidim
tum yapilan kiyafetler uzerimde deneniyo ,o zayiflarin icinde sisko kaliyorum

aksam sadece salata yersen durumu biraz toparlamis olrsun

benim karnim acikti ama ne yesem diye dusunuyorum daha yemedim bisey sadece su ictim

ayy kizlar simdi okudum 1 porsiyon peynirli borek 875 kaloriymisss ben o zaman 1700 kalori borekten 150 kaloride kisirdan alsam 1850 yapar bugun asmisim bile bu saate kadar siniri ben (( yaa bir porsiyon derken bir adetmi demek istiyor yoksa ikimi acaba?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…